Leuker langer werken
Image default
Zakelijk

Een nieuwe kantoorruimte vinden

Wanneer je een nieuw bedrijf bent begonnen of met je huidige bedrijf het pand bent ontgroeid, dan kun je het beste op zoek gaan naar een nieuwe kantoorruimte. Een betaalbare kantoorruimte die geschikt is voor jouw bedrijf kan soms best lastig te vinden zijn. Voordat je overgaat naar een nieuw pand, doe je er goed aan om alle spullen wat het bedrijf nu bezit in kaart te brengen. Dan weet je precies wat er allemaal eventueel mee moet naar het nieuwe kantoor. Bereken de gewenste grootte van het nieuwe kantoor op de toekomst. Het aantal personeel dat je nu rond hebt lopen zal waarschijnlijk net als het bedrijf ook mee verder groeien. Houd hier daarom rekening mee en denk vooruit. Het zou namelijk zonde zijn als je na 1 jaar alweer op zoek moet naar een nieuw kantoor, omdat je té veel personeel in dienst hebt en te weinig ruimte.

Een kantoorruimte in Rotterdam

Rotterdam is het economisch hart van Nederland, omdat hier het drukste havengebied van Nederland ligt. Daarmee is Rotterdam de handelsplek om goederen wereldwijd te exporteren en te importeren. Een kantoorruimte in Rotterdam is dan ook een zeer interessante optie voor internationale bedrijven. Je kunt namelijk alles snel vervoeren en ontvangen dankzij de Rotterdamse haven.

Het is al mogelijk om vanaf 1 maand een kantoorruimte in Rotterdam te huren. Ook is het mogelijk om een al volledig ingericht kantoor in Rotterdam te huren bij Urbanflex. Urbanflex biedt goedkope kantoorruimtes in Rotterdam aan, maar ook voor langere tijd. Als je jouw bedrijf vestigt in een van de kantoorpanden van Urbanflex, dan is het mogelijk om een gedeelte van de zakelijke kosten af te trekken.

http://urbanflex.nl/kantoorruimte-rotterdam/