Leuker langer werken
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een unieke vergaderlocatie in Boxtel

Hof van Vijfeijken in Boxtel is een exclusieve vergaderlocatie in Boxtel. Dit bedrijf bevindt zich in een monumentale boerderijf die al bijna vijf eeuwen oud is. Bij deze unieke vergaderlocatie in een buitengebied van Boxtel zullen u en uw gezelschap de enige gast zijn. Bovendien hebben u en uw gasten de mogelijkheid om te overnachten op dit landgoed waardoor u nog langer kunt genieten van de prachtige omgeving van de vergaderlocatie. Tijdens het volledig verzorgde één- of meerdaagse arrangement aan het Hof, vindt u zeker de inspiratie die u zoekt.

De voordelen van extern vergaderen op deze locatie

Wanneer u extern gaat vergaderen bij Hof van Vijfeiken in Boxtel, profiteert u van allerlei extra’s. De chefkok van dit bedrijf zal u na een lange dag verrassend met culinaire hoogstandjes bij een heerlijk uitgebreid diner. Het enige wat u en uw gasten hoeven te doen, is de speciale dieetwensen door te geven zodat de vakkundige chefkok van dit bedrijf hier rekening mee kan houden. Daarbij is extern vergaderen op deze locatie in Boxtel zeer inspirerend. In deze knusse vergaderboerderij midden in de natuur zult u tot nieuwe inzichten komen, die u op kantoor wellicht niet zal hebben. Ook is het hier mogelijk om tussen de vergaderingen door een stevige wandeling te maken zodat u even helemaal kunt ontspannen. Hierna zal u weer met een frisse blik uw vergadering vervolgen.

Deel uw wensen voor de perfect vergadering

Wilt u ook graag extern vergaderen op deze inspirerende locatie in Boxtel? Neem dan contact op met de professionals van dit bedrijf. Zij staan u graag telefonisch te woord om al uw wensen en behoeften te bespreken. Bovendien denken de specialisten van Hof van Vijfeiken graag met u mee over hoe er samen een groot succes van uw vergadersessie gemaakt kan worden. Wenst u een sfeerimpressie van deze prachtige vergaderlocatie in Boxtel? Dan bekijkt u deze op de website van dit bedrijf.

Gerelateerde artikelen

Nieuwe leertechnieken voor 2017

Voorraadadministratie snel en eenvoudig bijhouden

Hoe verloopt een outplacementtraject?