Leuker langer werken
Image default
Vervoer en transport

De slimme TMS oplossing voor de planning van transport

Scoretrace heeft een TMS-applicatie ontwikkeld om inzicht te krijgen in jouw kippertransport. Dankzij deze handige applicatie heb je altijd inzicht in waar je assets zijn, waar andere vrachtwagenchauffeurs zich bevinden én heb je al jouw papieren bij de hand in een handige applicatie voor planning software. Scoretrace is een bedrijf dat zich richt op het bedenken van een slimme oplossing voor de planning van transport. Ze richten zich met name op kippertransport, maar breiden zich uit naar de luchttransport. In de TMS-applicatie zit een Track and Trace optie, maar je vindt er nog veel meer handige hulpmiddelen in die het inzicht in jouw transport mogelijk maken.

Jouw planning volledig automatiseren

Werk jij in de logistiek of in de kippertransport en wil je jouw planning en administratie volledig laten automatiseren? Dan ben je bij Scoretrace op de juiste plek. Zij leggen jou graag uit hoe de TMS-applicatie werkt. Deze app is de meest gebruikte app in de kippertransportsector. Je hebt alles-in-één bij deze app. Je kunt namelijk planningen maken, orders invoeren, status- en locatiegegevens checken… je kunt het zo gek niet bedenken of Scoretrace heeft het geïntegreerd in de handige app. Bovendien is het makkelijk je oude gegevens over te zetten en alles te digitaliseren. Het digitaal rijden is de toekomst en jij kan alvast beginnen met het omzetten! De app kun je downloaden op je telefoon en op de tablet en je kunt met de handige boordcomputer altijd e-mails en sms-notificaties ontvangen. Als dat geen slimme oplossing voor de planning van transport is!

Kies voor digitaal rijden

Wil jij meegaan met de tijd en over gaan op digitaal rijden? Neem dan contact op met de specialisten van Scoretrace en zij bekijken wat voor jou een slimme oplossing voor de planning van transport is en leggen je uit hoe hun TMS-applicatie werkt. Heb jij vragen? Je vindt de contactgegevens van de specialist op de website.