Leuker langer werken
Image default
Vervoer en transport

Diverse soorten aanhangwagens bij JobCar

Zin in een weekje of een lang weekend weg met het gezin? Wij tippen De Somerense Vennen, een camping ten noordwesten van Someren. Deze Noord-Brabantse plaats is bekend vanwege bezienswaardigheden als windmolens De Victor en Den Evert, de Sint Lambertuskerk en het Jozefkapelletje. In nog geen kwartiertje fietsen bent u vanaf de Somerense Vennen in Someren. Op de camping zelf valt ook van alles te beleven: binnenzwembad, indoor kinder-speelparadijs, buitenspeeltuin, restaurant met terras, animatie et cetera. U kunt een chalet huren voor 2, 4, 5 of 6 personen. De eigen tent meenemen kan natuurlijk ook. 

Vakantietip

Minicamping ’t Sluisje kunnen we ook van harte aanbevelen. De camping ligt aan de Braakmankreek in Hoek, Zeeuws-Vlaanderen. De kleine boerencamping ligt op een voormalige fruitboomgaard. Oude bomen, kippen, ganzen, schapen en veel groen: u zult er zeker van genieten. ’t Sluisje ligt vlakbij de Belgische grens; een dagje Gent is prima te doen. Op de camping staan twee compleet ingerichte toercaravans met voortent die per week te huur zijn. In totaal zijn er 25 staplaatsen.

Bagagewagen huren voor vakantie

Heerlijk die vakantieplannen, maar hoe zit het met het vervoer? Is de aanhanger al geregeld? Nee? Neem snel eens een kijkje op JobCar.nl. Deze betrouwbare aanhangwagen verhuurder heeft allerlei modellen staan. De grootste bagagewagen – de Anssems gt750 – heeft een laadvermogen van 594 kilo. De aanhanger is 201 bij 101 bij 48 cm groot. Hij is gemaakt van aluminium en ziet er spic en span uit. We hebben het hier over een zogenoemde ongeremde enkel-asser waar iedereen met een regulier B-rijbewijs mee mag rijden. De bagagewagen is wendbaar en heeft een goede wegligging. De inhoud is 0.97 kubieke meter, u kunt er veel in kwijt! De aanhanger sluit perfect af en u krijgt er een veilig disselslot bij geleverd. Voor de actuele verhuurprijzen verwijzen we u naar jobcar.nl.

Aanhanger huren

Wilt u de Anssems of een andere aanhanger zoals een autoambulance huren? Heeft u een algemene vraag over een aanhanger huren in Roosendaal en omgeving? U kunt op verschillende manieren in contact komen met de JobCar klantenservice. De eerste mogelijkheid is het invullen van het online contactformulier. Ook kunt u bellen (076 – 50 20 502) of mailen (info@jobcar.nl).

https://www.jobcar.nl/