Het corona heeft best wel wat bedrijven getroffen en ook de rijscholen Utrecht. Na een lange tijd stil gestaan mogen ze weer binnen kort gaan rijlessen. Het achterstand bij CBR met praktijkexamens worden zoals beloofd snel ingehaald met weekenden werken en extra examinator in dienst te nemen. Het stil staan van ongeveer 3 maanden hebben wel voor bestaande kandidaten van rijscholen Utrecht extra druk achter gezet. Met het hervatten van rijlessen is het drukke alleen maar toe genomen. De meeste kandidaten gaan gemiddeld 10uur extra lessen nemen om het niveau op te hogen voor het praktijkexamen. 

Tussendoor zijn van sommige kandidaten examens zijn al drie keer gecanceld of verplaatst. Nu blijkt dat de wachttijden daardoor alleen maar toe genomen naar verwachting  6 maanden.  De kandidaten die nu voor hun rijbewijs willen beginnen met rijlessen kunnen ook tot september geen theorie examens afleggen. Zo heeft het pandemie alleen maar voor meer wachttijd verzorgd.

Snel met je rijlessen Utrecht volgen 

Met de rijlessen Utrecht is het noodzakelijk dat je goed aandacht krijgt van de rijinstructeur. Bij ons krijgt je alle hulpmiddelen tot dat jij begrijpt hoe de onderdelen in elkaar zitten. Zij houden rekening met je niveau en wensen tijdens de rijlessen. Het is belangrijk dat je naar je zin hebt. Als je ergens moeite hebt of vragen, kan je meteen aan je instructeur vragen. Zo zullen we samen er voor zorgen op een ontspannend manier met je rijlessen toe naar praktijkexamen werkt. Voorkeur gaat altijdt dat je in ëën keer slaag voor je rijbewijs. Beslist snel naar je keuze naar rijschool in Utrecht.

Vaak kan je meteen beginnen met je rijlessen in Utrecht 

Jij moet als een beginnen kandidaat zeer wennen aan de pedalen in het begin van je lessen.  Wij van rijschool Utrecht Vlam zorgen dat je tot vier rijles de voertuig beheersen hebt. Ben je ook zat van pandemie en wil je nog snel je rijbewijs voor zomer hebben, dan kan je meteen inschrijven voor een kosteloos proefles. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

https://www.rijschoolvlam.nl