Gebak Bestellen

Online bestellen bij Brievenbus Banket

Bij Brievenbus Banket kunt u heerlijk gebak bestellen dat precies past en brievenbus doosjes en dus door uw brievenbus geleverd wordt.

Taart door de brievenbus

Maten van brievenbus doosjes

U kunt kiezen uit verschillende soorten en maten brievenbus gebak van Brievenbus Banket. Er zijn drie maten doosjes waaruit u kunt kiezen:

 • Normaal, een A6-formaat brievenbus doosje waar Brievenbus Banket één stuk gebak in verzend.
 • Large, een A5-formaat brievenbus doosje waar Brievenbus Banket twee stuks gebak in verzend.
 • Extra Large, een A4-formaat brievenbus doosje waar Brievenbus Banket vier stuks in verzend.

Verschillende soorten gebak

In de doosjes kunt u verschillende soorten gebak laten bezorgen, namelijk:

 • Chocolade Banket; een heerlijk smeuige brownie per post met een laagje chocolade glazuur.
 • Kaneel Banket; een ambachtelijk gebakken Kaneel Gebak met extra kaneel granulaat korrels meegebakken en er over heen gestrooid.
 • Haagsche Hopjes Banket; het iconische Haagse snoepje verwerkt in een heerlijk gebak met ‘Haagsche Hopjes’ karamel laag er over heen.
 • Walnoot Sinaasappel Banket; het meest luxe gebak van Brievenbus Banket met Walnoot, Sinaasappel, Rozijnen, meegebakken Roomkaas alles samengevoegd in een heerlijke smaakcombinatie van een gebak.

Bij de ‘Large’ en ‘Extra Large’ maten doosjes kunt u er ook voor kiezen om de bovengenoemde soorten gebak te combineren zodat u geen keuzestress meer heeft tussen de heerlijke soorten gebak. In het ‘Extra Large’ doosje kunt u er zelfs voor kiezen om alle vier de soorten taart door de brievenbus in hetzelfde doosje af te laten leveren bij de gelukkige ontvanger, of uzelf natuurlijk. Bent u klaar om te bestellen? Ga dan naar gebak bestellen op de website van Brievenbus Banket.

Voordelen van een brievenbus levering

Ontvanger hoeft niet te wachten op bezorger.

Er zijn meerdere voordelen aan het versturen via brievenbus post, maar het grootste voordeel is dat de ontvanger van de taart door de brievenbus niet meer uren lang thuis hoeft te wachten om op de bezorger te wachten. Omdat het pakketje door de brievenbus past kan de ontvanger zijn of haar tijd aan andere leuke dingen besteden.

Same Day Delivery!

Maar Brievenbus Banket heeft meerdere voordelen, met name met spoedbestellingen. Zo kunt u elke werkdag tot 10:00 ‘s ochtends een bestelling doen en het dezelfde dag nog laten bezorgen bij de ontvanger. Het kan natuurlijk wel eens voorkomen dat u een verjaardag vergeten bent perongeluk, of dat u nog snel iemand wil bedanken. Brievenbus Banket helpt u hier graag bij en zorgt dat het pakketje op tijd aankomt. Het afleverpercentage van de eerste bezorgpoging van Brievenbus Banket ligt op 98%, dit komt mede omdat het via de brievenbus bezorgd wordt en de bezorger dus niet hoeft aan te bellen, maar voornamelijk omdat Brievenbus Banket met de betere bezorgpartners samenwerkt waardoor de service beter is dan bij de reguliere bezorgingsdiensten.

Brievenbus Cadeau

Slechts een paar klikken op de muis verzenden naar Nederland, België of Duitsland

Brievenbus Banket heeft het versturen van een brievenbus cadeau naar iemand erg makkelijk voor u gemaakt. Met slechts een paar klikken op uw muis of scherm verstuurd u een gebakje naar elk adres in Nederland, België of Duitsland.

Verschillende momenten

Er zijn verschillende momenten waarvoor u gebruik kunt maken van de diensten van Brievenbus Banket, namelijk;

 • Verjaardag Cadeau Per Post
 • Kraam Cadeau Per Post
 • Beterschap Cadeau Per Post
 • Bedankt Cadeau Per Post
 • Valentijns Cadeau Per Post

Maar eigenlijk voor elke situatie kunt u een taart door de brievenbus laten versturen van Brievenbus Banket. De klantenbeoordelen liegen er ook niet om, Brievenbus Banket is met een 9,4/10 hoog gewaardeerd door haar klanten. Op de website van Brievenbus Banket staat nog per brievenbus cadeau moment informatie en mocht u meer informatie willen hebben kunt u altijd de klantenservice van Brievenbus Banket bereiken, ook in het weekend.

Zakelijk Bestellen

Relatiegeschenken

Veel bedrijven zitten met hun handen in het haar met wat ze gaan bestellen als relatiegeschenk. Omdat het toch belangrijk is om elk jaar te vernieuwen zien ze uiteindelijk door de bomen het bos niet meer. De relatiegeschenken van Brievenbus Banket bieden hier een mooie oplossing. Het is origineel, lekker én de ontvanger hoeft niet op zijn of haar pakketje te wachten omdat het door de brievenbus past. Hierdoor hebben ook inmiddels al veel bedrijven relatiegeschenken van Brievenbus Banket verstuurd door Nederland, België of Duitsland. Er zitten zelfs al bedrijven tussen die vaker gebruik maken van de diensten van Brievenbus Banket omdat ze erg tevreden zijn over het product, de levering en de service.

Verjaardagservice

Ook heeft Brievenbus Banket sinds dit jaar, 2021, ook de optie om voor uw personeel of collega’s de verjaardag cadeau’s te verzenden. Dit noemt Brievenbus Banket een verjaardagservice. Het houdt in dat u doorgeeft wanneer uw personeel of collega’s jarig zijn en Brievenbus Banket doet de rest. U heeft als u gebruik maakt van de verjaardagservice van Brievenbus Banket geen omkijken meer naar de cadeau stress en ook geen mogelijkheid om het perongeluk te vergeten. Brievenbus Banket zorgt dat er op een verjaardag een heerlijk verjaardags gebak pakketje op de deurmat ligt van uw collega of personeel.

Zakelijk Bestellen

Om een zakelijke bestelling te doen bij Brievenbus Banket of bovengenoemde relatiegeschenken of verjaardagservice in te plannen dient u contact op te nemen met de klantenservice. De klantenservice zal binnen één dag en doorgaans sneller contact met u opnemen om alles te bespreken en eventueel mee te denken met uw wensen. Ook zal de klantenservice van Brievenbus Banket voor u een offerte op maat maken.

Het personaliseren van uw zakelijke brievenbus cadeau is mogelijk tegen een kleine meerprijs. Wel dient hiervoor genoeg tijd voor de levering aanwezig te zijn in verband met het bestellen van bijvoorbeeld ansichtkaartjes is uw huisstijl of uw logo op de brievenbus doosjes.

Kortom, als u vragen heeft help de klantenservice van Brievenbus Banket u graag verder met uw zakelijke bestelling op maat, dus twijfel niet om contact op te nemen.

https://www.brievenbusbanket.nl/gebak-bestellen