Een baan zoeken is niet altijd makkelijk, zeker niet in een tijd waarin de vraag naar werknemers veel kleiner is dan het aanbod. Gelukkig zijn er tegenwoordig steeds meer uitzendbureaus en detacheringsbureaus die werknemers en werkgevers zo goed mogelijk met elkaar in contact proberen te brengen. Ben jij op zoek naar een nieuwe baan en zou je het wel interessant vinden om je te laten ondersteunen door een uitzendbureau uit Heerhugowaard? Dan ben je bij FlexPeople4U aan het juiste adres. Bespreek jouw kwaliteiten en wensen met een van de specialisten en wie weet heb jij binnenkort al jouw droombaan gevonden!

Verschillende opdrachtgevers in uiteenlopende branches

FlexPeople4U werkt voor tal van opdrachtgevers, allemaal uit verschillende werkvelden. Of je nu op zoek bent naar een baan in de logistiek of juist als financieel of administratief medewerker, bij dit uitzendbureau uit Heerhugowaard vind je gegarandeerd waar je naar op zoek bent. En vind je niet meteen een geschikte vacature voor jou? Dan gaat deze specialist graag voor jou kijken wat er wel mogelijk is. Ze houden daarbij de communicatielijnen kort en simpel.

Haal jouw personeel uit het buitenland

Uiteraard is FlexPeople4U niet alleen in te schakelen door werknemers. Om de juiste matches te kunnen maken, heeft dit uitzendbureau uit Heerhugowaard ook opdrachtgevers nodig. Heb jij een eigen bedrijf en wil je graag nieuw personeel aannemen? Dan kun je ervoor kiezen om het werving- en selectieproces over te laten aan FlexPeople4U. Zij kunnen bovendien niet alleen Nederlandse werknemer voor jou zoeken, maar zijn ook in het buitenland actief. Met een selectiekantoor in Gdansk weten ze veel Poolse werknemers naar Nederlandse bedrijven te halen, wat voor iedere partij gunstig is.

Neem contact met ze op voor meer informatie of bij vragen

Wil je graag in contact komen met FlexPeople4U, bijvoorbeeld omdat je een baan zoekt of omdat je juist op zoek bent naar nieuwe werknemers voor jouw onderneming? De specialisten van dit uitzendbureau gaan graag met je in gesprek om jouw wensen en voorkeuren te bespreken en de mogelijkheden te bekijken binnen jouw branche.