Leuker langer werken
Image default
Aanbiedingen

De horren op maat beschermen je tegen ongedierte

Het bestellen van horren op maat is een handige keuze wanneer je van plan bent de gehele zomer de tuindeur open te laten en lekker van binnen naar buiten te lopen. Of wanneer je echt een persoon bent die vaak de ramen tegen elkaar open zet in de woning. Je vindt het lekker om te kunnen luchten, maar daarmee zorg je er wel voor dat er steeds beestjes naar binnen kunnen vliegen. Helaas kan je dat net tegenhouden, want de deur dicht doen is geen optie, maar wanneer deze open is dan weten zij zich gemakkelijk een weg te banen in jouw woonkamer en misschien nog wel erger in je slaapkamer. Zo kan je natuurlijk helemaal niet lekker slapen, maar wanneer je kiest voor de horren op maat wordt dit probleem voor je opgelost. 

Kleine gaatjes in de horren

Het plaatsen van de horren op maat is slim om te doen, omdat dit ervoor zorgt dat de beesten niet binnen kunnen dringen. Daarnaast is het op maat maken van de horren verstandig, omdat de hor dan het meest effectief werkt. De beesten zijn namelijk slim genoeg om nog door het kleinste gaatje de woning binnen te gaan, maar omdat de horren op maat zijn gemaakt is dit niet mogelijk. En de luchtgaatjes die wel in de horren zitten, zijn voor ieder ongedierte te klein en daar zal je dan ook geen last van hebben. 

Luchtgaten en licht

Wat wel fijn is aan de luchtgaatjes in de horren, is dat deze zorgen dat er wel frisse lucht binnen komt zonder dat je de beestjes en pollen naar binnen krijgt. Het gaas is heel dun, maar net goed genoeg voor het doel van de horren op maat. Daarnaast kan je ook gewoon nog door de horren heen kijken, wat je ruimte niet direct heel donker maakt.Gerelateerde artikelen

Verschillende IPA soorten

Een veranderend landschap: nieuwe bouwprojecten sieren Nederland

Wat zijn de voordelen van EPDM?