Leuker langer werken
Image default
Aanbiedingen

Senior medewerker finance & actuariaat

Senior medewerker finance & actuariaat

Over de functie

Als senior financieel en actuaris ben je verantwoordelijk voor het verbeteren en aanpassen van rapporten aan veranderende behoeften, het verder verbeteren van de efficiëntie in het huidige proces en het toevoegen en integreren van nieuwe verzekeringsproductportefeuilles. U vervult deze taak door een team van twee actuarissen en drie financiële medewerkers. Deze afdeling heeft qua financiële en actuariële inhoud een speciale lijn met de financiële en actuariële afdeling van ons moederbedrijf.

Je bent ook verantwoordelijk voor:

Het volledige beheer van beleggingen en spaarhypotheken.

Door technische technische cashflow en regelmatige prognoses van cashflow in de beleggingsportefeuille kunt u aanbevelingen doen en rapporteren over ALM-beleid en investeringsbeleid.

Alle financiële en actuariële rapportageprocessen, evenals de inhoud, nauwkeurigheid, volledigheid en tijdigheid van deze rapporten door management, interne en externe toezichthouders en het moederbedrijf.

Analyseer technische verzekerings- en financiële risico’s om aanbevelingen te doen aan management en risicomanagers en rapporteer over deze risico’s.

Je bent verantwoordelijk voor het berekenen van technische voorschriften, SCR en het regelmatig opstellen van toekomstige prognoses.

Financiële en actuariële integratie van de gekochte verzekeringsportefeuille.

Het is gerelateerd aan een teamgeest die alles uit de kast haalt.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je voor werkt is een financiële zorgverzekeraar in West-Friesland. Ze zijn ontworpen om effectief een gesloten portefeuille van verzekeringsproducten te beheren met een overlijdensrisicoverzekering en een verzekering tegen inkomensverlies door werkloosheid of arbeidsongeschiktheid. Op locatie West-Friesland werken 25 gepassioneerde deskundige toekomstige collega’s vol humor.

Wat vragen wij

 Je beheerst uitstekende communicatieve vaardigheden

Sterke analytische vaardigheden

 Nauwkeurigheid is belangrijk voor jou

Je bent gericht op resultaten en doelen

Daarnaast heb je een masterdiploma in actuariële rekenmachine / analist of Actuary AG behaald.

Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring bij verzekeringsmaatschappijen met betrekking tot financiële en actuariële rapportage, inclusief ervaring in Solvency II en IFRS.

Ten slotte spreek en schrijf je vloeiend Nederlands en Engels.

Aanbod

Totaal maandsalaris tot € 6.000

Een uitdagende senior functie die persoonlijke input en persoonlijke ontwikkeling vereist

 Werk in een snelgroeiende organisatie met korte lijnen

Reiskostenvergoeding

 De mogelijkheid hebben om fulltime te werken

Vacatures per categorie In België Vacatures

https://www.vindazo.nl/keywords/financieel-administrateur.html