Leuker langer werken
Image default
Woning en Tuin

Bekijk snel het grote lampenaanbod van Deens

Voor een paar functionele bedlampen kun je Deens.nl checken. Er zitten lampen tussen van merken als Good&Mojo, It’s about RoMi en HAY. Nieuwsgierig naar de verschillende collecties? We typeren kort drie bedlampjes.

Een hip staand model is de HAY PC Table lamp. Hij is gemaakt van geanodiseerd aluminium. De schakelaar bevindt zich op het 2 meter lange snoer. Er past een E27 LED lamp in. Die zit overigens niet standaard in de verpakking. De uitstraling is modern en zakelijk.

De Madrid van It’s about RoMi is een muurlamp in goudkleurig metaal. Ook dit exemplaar beschikt over een E27 fitting. Je kunt er lampen tot maximaal 60 Watt in plaatsen. De look van de Madrid is tijdloos chique.

Himalaya is de naam die de ontwerpers van Good&Mojo aan een wonderbaarlijk leuke lamp hebben gegeven. De standaard is gemaakt van hout, de kap van eco linnen. Er zijn zowel zwarte als witte kappen. Investeren in dit lampje is sowieso een goede zaak; een deel van de opbrengst gaat naar de WakaWaka Foundation Doel van de stichting? Producten op zonne-energie beschikbaar maken voor armen en mensen in afgelegen plekken of oorlogsgebieden wereldwijd.

De sfeer in huis wordt grotendeels bepaald door de lampen die je hebt staan en hangen. Op een sombere, donkere dag bijvoorbeeld kan een House doctor hanglamp hét verschil maken. House Doctor is een overkoepelend label dat onder meer Monograph, Meraki en Nicolas Vahé huisvest. Kenmerkend voor House Doctor is de strakke Deense stijl. Die soberheid wordt gecombineerd met Boheemse accenten. Denk dan aan vrolijke, verrassende en onconventionele elementen. We beschrijven een serie hanglampen van House Doctor, dan wordt snel duidelijk wat we bedoelen. De lampen hebben de namen Soni en Bidar meegekregen. Ze zijn gemaakt van rijstpapier en hebben rustige tinten als wit, zandkleur en grijs. Het bijzondere zit ‘m in de vorm. Je kunt kiezen voor een standaard bol of een unieke ovaalvormige uitvoering. Ook qua afmetingen geeft House Doctor een aantal keuzemogelijkheden:

–          38 x 31,5 cm;

–          32 x 50 cm;

–          20 cm diameter (de ronde lamp).

https://www.deens.nl/nl