Leuker langer werken
Image default
Aanbiedingen

Waarom jij telefonische acquisitie moet uitbesteden!

Er zijn natuurlijk verschillende doelen die u kunt halen door telemarketing. Om deze doelen te behalen moet je een aantal dingen opofferen. Telefonische acquisitie kost namelijk redelijk wat tijd en toewijding. Je hebt namelijk te maken met overvolle agenda’s, gatekeepers, opvolging en nog meer factoren. Ben je nou benieuwd hoe het uitbesteden van de telefonische acquisitie jou kan helpen? Lees dan snel een verder in deze blog!

 

Meer tijd voor andere taken

Door het uitbesteden van de telefonische acquisitie heb jij of je werknemers meer tijd voor andere belangrijke taken. Zoals hierboven al een besproken is kost telefonische acquisitie veel tijd en toewijding. Om al de juiste mensen te bereiken zijn er meerdere belpogingen nodig voordat er daadwerkelijk een gesprek plaats kan vinden. Om meer tijd voor andere projecten of opdrachten vrij te maken is de oplossing de telefonische acquisitie uitbesteden

 

Voordelen van telefonische acquisitie

Door te investeren in telefonische acquisitie kun je namelijk nieuwe klanten genereren. En deze nieuwe klanten zorgen er uiteindelijk voor dat jij meer omzet en winst behaalt. Door deze groei in omzet en winst kan het bedrijf weer groeien. 

 

Convins voor jou telefonische acquisitie

Ben je nou op zoek naar een partij die jou kan helpen bij de telefonische acquisitie? Dan raden wij Convins aan voor deze taak. Waarom wij nou Convins aanraden is heel simpel. Convins genereert alleen maar kwalitatief goede leads. Dat betekent dat alleen organisaties die open staan voor een gesprek voor jouw product of dienst worden aangeboden. Daarnaast dat deze organisatie ook tijd vrij willen maken voor dit gesprek en dat je tijdens dit gesprek ook met de beslisser aan tafel zit. Lukt dit nou niet dan hanteert wees dan niet getreurd Convins heeft namelijk een no-cure-no-pay principe. Dat betekent dat je alleen betaald voor kwalitatief goede afspraken. Daarnaast handelen de werknemers van Convins niet door middel van een voorgeschreven script, maar met goede, echte gesprekken. Wil je nou meer weten over Convins of haar diensten? Neem dan gerust een kijkje op de website of neem gerust contact op met één van de medewerkers. Ben je nou benieuwd naar de eventuele kosten dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

 

https://www.convins.eu/

Gerelateerde artikelen

De warmteklassen van dekbedden

Nuttige bezigheden voor een nieuwkomer in Leiden

Een motivatiebrief schrijven