Leuker langer werken
Aanbiedingen

Vergader op een externe locatie in Utrecht

De laatste jaren zien we het vergaderen steeds meer veranderen. Het standaard vergaderen, waar iedereen rustig in een rondje om een tafel zit, is veranderd in het staand/lopend vergaderen, scrummen of zelfs videoconferencing. Er is een duidelijke evolutie gaande die tot stand is gekomen om de kwaliteit en effectiviteit van de vergaderingen te verhogen. Vergaderen op een externe vergaderruimte brengt voordelen met zich mee.

Voordelen van het vergaderen op een andere locatie

Tijdens een vergadering op een in externe vergaderruimte zorgt ervoor dat alle werknemers uit hun comfortzone gaan. Dit zorgt voor nieuwe inspiratie en nieuwe creatieve blikken op bepaalde onderwerpen. Het is ook bewezen dat een vernieuwende setting zorgt dat mensen anders gaan denken.

Naast het creatieve denken laat het vergaderen op een externe locatie zien hoe belangrijk de vergadering is. Het kost tijd en moeite om zo’n vergadering te organiseren, wat aan de werknemers weer laat zien dat de vergadering echt belangrijk is. Dit hoge urgentiebesef zorgt voor een actievere deelname aan de vergadering.

Tenslotte is de kans veel kleiner dat je mensen afgeleid worden door andere collega’s. De kleine onderbrekingen die op jouw eigen kantoor vaak plaatsvinden kosten maar een minuutje, maar hebben invloed op de concentratie van de gehele groep.

Vergaderen in Utrecht

Er zijn in Utrecht een tal aan mogelijkheden om efficient te vergaderen. YouMeet is een vergaderruimte in Utrecht met 5 verschillende vergaderruimtes, die iedereen zijn eigen kenmerken heeft, kan je het meest uit je vergaderingen halen. Dit is de perfecte locatie om te vergaderen in Utrecht en je kunt hier ook onder begeleiding van professionals te werk gaan.

Werk jij in de buurt van Utrecht en wil je jouw vergaderingen efficienter laten verlopen? Dan is YouMeet de plek voor jou!