Leuker langer werken
Image default
Bedrijven

Social media expert voor bedrijven

Tegenwoordig kom je als bedrijf niet ver meer als je niet online aanwezig bent. Een website is cruciaal, maar ook social media is inmiddels niet meer weg te denken als manier om je bedrijf onder de aandacht te krijgen. Vrijwel alle social media platforms bieden dan ook de optie voor het aanmaken van een zakelijk profiel. Maar hoe kun je dit nu het beste inzetten voor een optimaal resultaat? Als je geen kaas hebt gegeten van sociale media, of er simpelweg geen tijd voor hebt, dan staan we bij Your Business Online voor je klaar om dit van je over te nemen.

Your Business Online heeft alle kennis in huis

Bij Your Business Online hebben we verstand van alles wat met social media te maken heeft. We werken met de meestgebruikte platforms om jouw bedrijf op te laten vallen voor potentiële klanten. Afhankelijk van het soort bedrijf dat je hebt en de doelgroep die je aan wilt spreken, bepalen we welk platform het beste werkt. We zorgen er vervolgens voor dat jouw pagina er professioneel en aantrekkelijk uitziet, met de juiste content en afbeeldingen en regelmatig nieuwe posts.

Adverteren op Facebook of LinkedIn

Naast de organische content op je pagina, kun je vaak ook kiezen voor het plaatsen van advertenties. In tegenstelling tot de posts en berichten die je plaatst, zijn advertenties niet gratis. Maar ze zijn wel erg effectief en je boekt er snel het gewenste resultaat mee. Adverteren op Facebook werkt zo goed, omdat je precies kunt selecteren wie jouw advertentie te zien krijgen. Het is dus zeer doelgericht, aan de hand van factoren zoals leeftijd, interesses, locatie enzovoorts. Ook LinkedIn adverteren biedt veel mogelijkheden. Op LinkedIn heb je verschillende manieren om advertenties te plaatsen en de aandacht van andere bedrijven te trekken.

 

https://www.yourbusinessonline.nl