Leuker langer werken
Image default
Bedrijven

Reclame maken op een vrachtwagen? Bij Rextom kan het

Bent u op zoek naar een bedrijf dat reclame op een vrachtwagen kan plaatsen, bijvoorbeeld Rextom? Dan bent u hier aan het juiste adres. Want Rextom biedt truck wrapping en andere diensten aan waardoor uw reclame direct opvalt op een vrachtwagen. Zo kan iedereen door het gehele land uw reclame zien en bewonderen. Bovendien kan Rextom veel meer diensten aanbieden te maken hebben met het laten opvallen van uw reclame en merken. Lees de blog verder voor meer informatie hierover.

Opvallende reclame op vrachtwagens door Rextom

Bijna alle reclames die u op de vrachtwagens ziet rijden, is gedaan door ons bedrijf Rextom. Wij hebben de expertise en de ervaring om u verder te helpen op het gebied van truck wrapping. Niet alleen zijn wij er voor de trucks, maar ook voor normale personenwagens. Heeft u bijvoorbeeld een bedrijfswagen waarmee u duidelijk wilt laten zien dat dit van uw bedrijf is? Dan zit u bij ons goed. Bij ons is dat ook nog eens een mogelijkheid. Daarnaast kunnen we samen met u bedenken hoe deze vormgeving er ongeveer uit komt te zien. Wij willen u zoveel mogelijk bij het process betrekken. 

Meerdere diensten

Wilt u graag uw reclame op een voertuig maar heeft u zelf niet de ervaring en expertise om iets te vormgeven? Dat is helemaal geen probleem. Wij hebben zelf in ons geweldige team een paar vormgevers zitten die graag met u willen samenwerken. De vormgevers luisteren naar uw behoeftes en wensen en maken hierbij een design daarop gebaseerd is. Natuurlijk zijn wij pas tevreden als u ook tevreden bent met het design. Aanpassingen maken in het design kost geen extra bedrag en u kunt zoveel feedback leveren zoals u het wilt. Op onze website vindt u meer informatie over onze vormgevers en wat wij nog meer voor u kunnen betekenen qua reclames.

Contact

Wilt u meer weten over het bedrijf en wat wij qua diensten allemaal kunnen leveren aan u en uw bedrijf? Bekijk dan eens de website van Rextom via www.rextom.nl voor meer informatie over het aanbod en meer.