Plissé hordeuren en plissé gordijnen zijn overal te koop. Elke bouwmarkt heeft een ruim assortiment met vele gordijnen in standaardkleuren en –maten. Die moet je zelf op maat maken en monteren. Voor wat exclusievere producten kun je terecht bij één van de vele speciaalzaken die op internet te vinden zijn.

Volgens hun websites is het monteren van plissé gordijnen een fluitje van een cent. Maar het aanbod aan typen gordijnen is best groot en er zijn tal van manieren om de gordijnen op te hangen. Daarom is het verstandig om vooraf goed na te denken of je de gordijnen zelf wilt monteren of dat je dit door de leverancier laat doen.

Plissé gordijnen op maat bestellen

Voor het online bestellen en ophangen van plissé gordijnen op maat doorloop je enkele stappen. Begin met het uitkiezen van de kleur en het type gordijn en vraag een kleurenstaal aan. Daarmee kun je controleren of de kleur er in werkelijkheid net zo uitziet als op het beeldscherm. Download de meetinstructie, meet het raam op en plaats online je bestelling. De gordijnen worden dan door de leverancier op maat geproduceerd en bezorgd. Download tenslotte de montagehandleiding en gebruik deze om de gordijnen op te hangen.

Voorkomen van teleurstelling

Bij het uitzoeken, meten en monteren van de plissé gordijnen kan er gemakkelijk iets fout gaan. Wie niet helemaal zeker is over zijn skills om de gordijnen op de juiste wijze op te meten kan zich daarvoor verzekeren. Als de gordijnen niet passen vanwege een meetfout, krijg je gratis een vervangend product. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om alle werkzaamheden door de leverancier te laten uitvoeren. Zij komen bij je thuis om de ramen op te meten, produceren de gordijnen op maat en zorgen ervoor dat ze worden gemonteerd.

https://www.vliegenraamshop.be/