Leuker langer werken
Image default
Woning en Tuin

Met welk ongedierteprobleem kunnen wij van dienst zijn?

Bij Beestjes Kwijt hebben we ongediertebestrijders uitgekozen die van alle markten thuis zijn. Ze hebben stuk voor stuk enorm veel ervaring met al het denkbare ongedierte hier in Nederland. Ieder soort ongedierte heeft natuurlijk een andere werkwijze als het gaat om de bestrijding ervan. Gelukkig heeft jouw lokale bestrijder middelen en methodes voor al deze soorten ongedierte! Wat hij dan precies doet, dat lees je hieronder.

Bedwantsen

Bedwantsen bestrijden doen onze bestrijders met insecticide, stoom of extreme hitte. Iedere bedwantsenplaag is anders en vandaar ook deze verschillende methodes. De ernst van ieder geval verschilt ook nog wel eens. Zo kan het zijn dat de bedwantsen alleen in bed zitten, maar het kan ook zomaar zijn dat de hele slaapkamer is aangetast. De bedwantsen kunnen achter het behang, de plinten en fotolijstjes zitten. In deze gevallen kan het nodig zijn dat de bestrijder de kamer stript om echt alle bedwantsen uit te roeien. Hoe dan ook, hij helpt je van de bedwantsen af.

Wespen

Wanneer je last hebt van wespen is het echt verstandig om een bestrijder in te schakelen. De kans is namelijk groot dat er een wespennest in de buurt is als je last hebt van veel wespen in of rondom je huis of bedrijf. Ga je dit wespennest zelf te lijf? Dan loop je de kans serieuze verwondingen op te lopen of zelfs erger wanneer je allergisch blijkt te zijn. Neem dit risico dan ook niet en schakel een bestrijder in. Hij zoekt uit waar het nest zich bevindt en bestrijdt dit met een sterk wespenpoeder dat het hele nest uitschakelt.

Kakkerlakken

Last van kakkerlakken is wat veel mensen spontaan de rillingen over hun rug geeft. Veel mensen hebben schrik van de beestjes en willen er dan ook graag zo snel mogelijk vanaf. Gelukkig heeft jouw lokale bestrijder veel ervaring met het bestrijden van kakkerlakken. Hij kan dit doen met een sterk insecticide of lokaasgel. Hoe dan ook lost hij jouw probleem op en ruimt hij de vieze beestjes uit de weg. Natuurlijk geeft hij je naderhand nog wat tips om een volgende plaag te voorkomen. 

https://beestjeskwijt.nl/blog/wespen