Leuker langer werken
Auto's en Motoren

Mercedes Sprinter zakelijke lease

De kans is groot dat je voor je werk veel op de weg zit. Of je nu zelfstandig ondernemer bent of in dienst van een groot bedrijf maakt daarbij niet uit. Het is dan belangrijk dat de auto waarin je dat doet aan een flink aantal voorwaarden voldoet. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat de kosten in de hand te houden zijn. Om die reden wordt een lease auto zakelijk vaak als de best mogelijke optie gezien. Dit kan de bekende auto van de zaak zijn, maar dat geldt zeker ook voor bedrijfsauto’s zoals bestelbusjes als de Mercedes Sprinter.

zakelijk auto leasen 

Door op deze wijze naar leasen te kijken komt dan al snel bij Mercedes Sprinter lease terecht. Dit is namelijk de bedrijfsauto die het best bij veel verschillende ondernemingen past. Of het nu kleine zelfstandige bedrijven zijn of grote multinationals. De Sprinter is immers in een aantal verschillende varianten op de weg te vinden. Wie bijvoorbeeld een open laadbak nodig heeft, kan dit krijgen. Wie in groepen werkt en dus een dubbele cabine wenst kan ook een Sprinter overwegen. Bovendien is het ook nog eens een auto die bekend staat om de prestaties die hij kan leveren.

Gemakkelijk in gebruik

Wat natuurlijk vooral belangrijk is, is dat het voertuig gemakkelijk te beheersen is. Het moet een middel zijn om je werkzaamheden uit te voeren, niet één van de werkzaamheden op zichzelf. De Sprinter is dan ook ontworpen om comfortabel te zijn. Bovendien is hij zeer praktisch door zijn grote laadruimte. Dit geldt zowel voor dichte varianten als voor de versie waarbij een open laadbak op de achterzijde is gemonteerd. Hij is gemakkelijk over te schakelen naar een vierwielaandrijving wanneer dit nodig is. Bovendien is de motor flink zuinig. Dit weegt natuurlijk allemaal mee in de keuze voor een specifiek type.

https://www.autoleasecentrale.nl/