Leuker langer werken
Image default
Aanbiedingen

Meer opbergruimte in je woonkamer met verschillende soorten meubels

Heb je regelmatig last van rondslingerende spullen in je woonkamer? Een opgeruimde woonkamer is goed voor je gemoedstoestand en maakt je huis een stuk gezelliger. Wil je weten hoe je meer opbergruimte kunt creëren zonder je woonkamer te veranderen in een opslagruimte? In dit blog vertellen we je alles over de verschillende soorten meubels waarmee je meer opbergruimte kunt creëren en geven we je inspiratie hoe je deze meubels op een stijlvolle wijze in je woonkamer kunt integreren!

 

Mangohouten tv-meubel

Een mangohouten tv-meubel is niet alleen een praktische opbergplek voor je tv en alle bijbehorende apparatuur, maar zorgt ook voor sfeer en gezelligheid in je woonkamer. Een mango tv-meubel heeft vaak een industrieel design en past daarom perfect bij een moderne of industriële woonstijl. Daarnaast biedt zo’n tv-meubel ook nog eens extra opbergruimte voor bijvoorbeeld boeken, tijdschriften en afstandsbedieningen. Kijk op Jeha.nl voor de mooiste mangohouten kasten

 

Boekenkast

Een boekenkast is niet alleen geschikt voor boeken, maar biedt ook veel opbergruimte voor andere spullen. Zet bijvoorbeeld manden of opbergboxen in de boekenkast om losse spullen op te bergen. Een boekenkast kan ook dienst doen als roomdivider, waardoor je je woonkamer in verschillende zones kunt verdelen.

 

Salontafel met opbergruimte

Een salontafel met opbergruimte is de ideale oplossing voor een woonkamer die wel wat extra opbergruimte kan gebruiken. In plaats van een standaard salontafel kun je kiezen voor een tafel met bijvoorbeeld lades of een opbergvak onder het tafelblad. Zo kun je alle spullen die je normaal gesproken op de tafel laat slingeren, netjes opbergen.

 

Wandplanken

Wandplanken zijn niet alleen praktisch, maar ook een stijlvolle manier om extra opbergruimte te creëren. Plaats de wandplanken op verschillende hoogtes en zet er bijvoorbeeld fotolijstjes, planten, boeken of accessoires op. Zo creëer je niet alleen opbergruimte, maar ook een leuke decoratie op de muur.

 

Opbergbank

Een opbergbank is niet alleen handig voor extra zitplekken in de woonkamer, maar ook voor het opbergen van bijvoorbeeld speelgoed, dekens of kussens. De zitting van de bank kun je omhoog klappen, waardoor er een handige opbergruimte ontstaat. Een opbergbank is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol en past bij verschillende woonstijlen.