Leuker langer werken
Image default
Aanbiedingen

LED Kaarsen vs Echte Kaarsen

Er zijn vele soorten kaarsen, zo heb je rustieke kaarsen, stompkaarsen, diner kaarsen en geurkaarsen. Vele kaarsen zijn tegenwoordig voorzien van LED verlichting. 

Waarom LED verlichting?

LED kaarsen zijn niet zomaar lampjes die aan en uit gaan. Het zijn bewegende lichten die met een afstandsbediening te besturen zijn. Zo zijn ze dus niet van echt te onderscheiden! De reden waarom je voor LED moet kiezen is omdat dit meerdere voordelen met zich meebrengt. Ten eerste verminderen LED kaarsen de kans op brandgevaar aangezien het geen echte vlammen zijn. Ook is LED goed voor het milieu. Zo draag je ook nog eens je steentje bij. Tot slot is LED verlichting goedkoper voor de portemonnee. LED verlichting verbruikt namelijk veel minder energie.

Waarom is een LED kaars goedkoper?

Zoals eerder vermeld, bespaar je met LED kaarsen enorm op de rekening. En hoewel de aankoop van LED kaarsen hoger is in vergelijking met de aankoop van traditionele kaarsen, kom je alsnog goedkoper uit. Zo hebben LED kaarsen een brandduur van 1200 terwijl traditionele kaarsen een brandduur van 6 uur heeft. Dit scheelt enorm in de uiteindelijke kosten. 

Diner kaarsen mogen niet missen op de tafel tijdens de kerstdagen. Met diner kaarsen geef je de tafel een chique en romantische sfeer. LED kaarsen zijn niet van echt te onderscheiden. Vaak is de buitenkant van de kaarsen gemaakt van bijenwas. De bewegende vlam in de kaars geeft een extra dimensie aan de kaars.

Ook kan je gebruik maken van kaarsen sets voor op de tafel, hierdoor  hoef je zelf de kaarsen niet meer te mixen en matchen met elkaar. De keuze in kaarsen sets is enorm, zo kan je gaan voor meerdere kleuren: ivoor, goud, glitter, wit, etc. En hebben we ze ook in sets van twee of drie. Tijdens de feestdagen is het natuurlijk erg leuk om te gaan voor glitter kaarsen!

https://kerstverlichting.nl/product-categorie/kaarsen/

Gerelateerde artikelen

Kwaliteitsvolle occasions nabij Nijkerk kopen

Roken met een e-sigaret

Fysiotherapie Vathorst voor meer vitaliteit