Leuker langer werken
Image default
Aanbiedingen

Keramisch parket, het perfecte alternatief voor echt hout!

Een vloer met de uitstraling van hout brengt een rustieke, natuurgetrouwe in iedere ruimte. Helaas heeft echt hout vele praktische nadelen. Daarom biedt Regge Tegels & Vloeren een perfect alternatief: Regge tegels keramisch parket. showroom om ons assortiment te bekijken en advies te krijgen van onze verkoopmedewerkers.

Keramisch parket; praktisch, hoogwaardige kwaliteit en natuurgetrouw

Keramisch parket heeft alle prachtige, natuurgetrouwe kenmerken van echt hout. Dit komt door de moderne productietechnolgiën waarmee alle kenmerken die echt hout de karakteristieke uitstraling geven, tot in het kleinste detail zijn overgenomen in hoogwaardig keramiek. Zo heeft keramisch parket alle noesten en barsten die hout kenmerken, maar dan met de kwalitatieve en praktische voordelen van keramiek.

De nadelen van een echte houten vloer

Een houten vloer is prachtig; de natuurgetrouwe uitstraling met detaillistische noesten, barsten en kleurafwijkingen zorgen voor een natuurlijke en landelijke uitstraling. Helaas heeft echt hout grote nadelen, zoals de krassen en slijtage die te zien is op een houten vloer en het onderhoud dat een houten vloer behoeft. Daarom biedt Regge Tegels & Vloeren een niet van echt te onderscheiden alternatief, keramisch parket!

Een levensechte houtlook buitenshuis

Enkele series keramisch parket zijn ook geschikt voor buiten, doordat de series een speciale afwerking hebben die is ontwikkeld voor buitenruimtes. Deze afwerking is dan bijvoorbeeld 2 of 3 cm dik en hiermee geschikt om buiten gelegd te worden en is de tegel bestand tegen de omstandigheden van buiten. Hierdoor is het mogelijk om een fraaie houtlook aan te brengen in uw tuin, terras of buitenruimte. Ook is het mogelijk om de tegel die u kiest voor binnenshuis door te leggen naar buiten waarmee het oppervlak een aaneensluitend, uniform geheel vormt.

Het assortiment keramisch parket van Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren heeft een ruim en gevarieerd assortiment aan keramisch parket om klanten een grote keus te kunnen bieden die aansluit bij wens en gebruik. In dit assortiment hebben wij een mix verwerkt aan afmetingen, houtstructuren en afwerkingen verwerkt. Kom eens langs bij ons in de showroom om ons assortiment te bekijken en advies te krijgen van onze verkoopmedewerkers.