Leuker langer werken
Image default
Dienstverlening

Industriële weegschalen die passen bij uw branche

Bij GePeS B.V. uit Harderwijk vindt u de industriële weegschalen die ideaal toepasbaar zijn binnen uw branche. Dit bedrijf is namelijk officieel aangewezen als zowel importeur als distribiteur van Avery Weigh-Tronix-weegschalen binnen de Benelux. De samenwerking met deze producent is er al jaren en daardoor is dit bedrijf met recht een specialist te noemen op het gebied van weegapparatuur. Of u nu op zoek bent naar een unster weegschaal of een specialistische laboratoriumweegschaal; deze experts helpen u verder in uw zoektocht en bieden u de beste producten aan.

Oude technieken worden nieuw leven ingeblazen

Weegschalen zijn van alle tijden. Al decennialang worden weegschalen gebruikt om producten of objecten te wegen. Uiteraard heeft de tijd niet stilgestaan en is weegapparatuur doorontwikkeld tot de industriële weegschalen van de dag van vandaag. Dit geldt ook voor een unster weegschaal. Dit type weegschaal werkte vroeger nog met contragewichten waarmee het gewicht van het object bepaald kon worden. Dit type weegschaal is doorontwikkeld tot een digitale variant die uitstekend geschikt is voor toepassing in de industrie. U vindt dit type weegschaal bij GePeS B.V. in uiteenlopende weegvermogens. Ze worden verkocht tot veertig kilogram, maar komen ook voor in modellen die tot wel tienduizend kilogram wegen. Bent u benieuwd of dit bedrijf ook de weegschalen heeft die passen bij uw behoeften? Neem dan contact op met deze specialisten.

Reken op jarenlange service en ervaring

Dit bedrijf is niet voor niets al jarenlang een Europese partner van Avery Weigh-Tronix. Dit hebben zij bereikt door jarenlang de beste service te leveren voor de gebruikers en mee te blijven gaan in de ontwikkeling van industriële weegschalen. Voor de beste oplossing op weeggebied, moet u dus bij deze specialisten zijn. Vraag naar de mogelijkheden voor het bestellen van een unster weegschaal of een ander type weegschaal dat voldoet aan uw wensen.

https://www.averyweigh-tronix.nl/weegsysteem/unster.php