Leuker langer werken
Image default
Aanbiedingen

Geen beschadigingen op de tafel? Dit is de oplossing!

Geen beschadigingen op de tafel? Dit is de oplossing!

Tafels krijgen ontzettend veel te verduren. Een hete kop thee die zonder onderzetter op de tafel wordt gezet, kinderen die tijdens het knutselen uitschieten met de lijm en een glas rode wijn die wordt omgestoten… noem het maar op. Als je veel geld hebt gestoken in een tafel is het verstandig om het meubelstuk goed te beschermen. Zo houd je een tafel namelijk langer mooi. Een eenvoudige manier om een tafel te beschermen is het plaatsen van een tafelzeil. We vertellen je er meer over in dit blog.

Een transparant beschermend laagje

Soms heb je een behoorlijk bedrag voor een mooie houten tafel betaald. Het is dan zonde om de tafel te verstoppen achter een opvallend tafelzeil. Gelukkig zijn er ook veel transparante tafelzeilen op de markt. Deze tafelzeilen bieden een beschermende laag aan, maar de tafel blijft nog wel zichtbaar. Je kunt een transparant tafelzeil altijd laten liggen. Je hoeft dus niet voor elke spontane knutselmiddag van de kinderen eerst het tafelzeil tevoorschijn te toveren.

Voor speciale dagen

Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om de tafel alleen te bedekken voor het ontbijt, lunch of diner. De tafel is zo goed beschermd tegen scherpe messen en hete pannen. Ook kruimels en andere etensresten kan je na afloop van het nuttigen van de maaltijd gemakkelijk van de tafel verwijderen. In zo’n geval hoef je natuurlijk niet per se een transparant tafelzeil te gebruiken. Ga voor een tafelzeil dat past bij je interieur of een leuk zeil met een opvallend patroon. Ook voor feestdagen kan je speciale tafelzeilen aanschaffen. Op Tafelzeil.nl vind je tafelzeilen in heel veel verschillende kleuren en met diverse prints. Koop een tof tafelzeil voor verjaardagen, Kerst of voor een romantisch diner.

 

https://www.tafelzeil.nl/