Leuker langer werken
Image default
Aanbiedingen

De juiste vacature doktersassistente vind je bij Auxilio!

Ben jij afgestudeerd in de zorgsector en ben je nu op zoek naar werk? Dit is een lastige zoektocht, aangezien het moeilijk kan zijn om een plek te vinden die jouw waarden precies matcht. Zoek jij bijvoorbeeld een vacature doktersassistente? Dan is Auxilio precies wat jij nodig hebt! In deze blog vertellen we je meer over deze vacaturebank. Lees snel verder!

Wat is Auxilio?

Auxilio is een vacaturebank met een specialisatie in de zorgsector. Zij zorgen voor de perfecte match tussen werkgever en werknemer, waarbij niet alleen gekeken wordt naar de capaciteiten van de werknemer, maar ook naar diens wensen en ambities. Zo staat zelfontwikkeling erg hoog bij Auxilio: van een werkgever verwachten zij dan ook dat hier een mogelijkheid voor is. Deze eis is een mooi vooruitzicht voor werknemers: als jij via Auxilio een baan vindt, weet je zeker dat je jezelf kunt ontwikkelen voor de rest van je carrière. Dit is natuurlijk erg handig voor mogelijk vervolgstappen in je carrière. Maar, ook voor werkgevers is dit een goed vooruitzicht. Misschien is de eis wat hoog, maar als je deze kunt matchen, ben jij gegarandeerd van leergierig personeel dat een uitdaging graag aangaat. 

Vacature doktersassistente

Een voorbeeld van een functie waar Auxilio een ruim aanbod in heeft, is de functie van een doktersassistente. Auxilio biedt vacatures in heel Nederland aan, dus niet enkel in één bepaalde regio. Als jij een opleiding tot doktersassistente hebt afgerond, kan Auxilio jou dus goed van pas komen. Door via de vacaturebank van Auxilio te zoeken naar een baan, garandeer jij jezelf ervan dat je een baan krijgt waar je jezelf kunt ontwikkelen. Dit is echter niet het enige voordeel van Auxilio, aangezien zij ook voor andere gunstige arbeidsvoorwaarden zorgen, zoals een reiskostenvergoeding een salaris conform de CAO Huisartsenzorg.

Klinkt dit jou als muziek in de oren? Neem dan eens een kijkje op de website van Auxilio en zie of de perfecte vacature doktersassistente er ook voor jou tussen zit! Heb jij vragen over de werkwijze van Auxilio. Eén van de specialisten van Auxilio staat je graag te woord om deze vragen te beantwoorden. 

 

https://www.auxilio.nl/