Laminaatvloeren zijn in de regel een van de goedkoopste opties. De prijzen beginnen onder de 5 euro per vierkante meter, wat niet kan worden gezegd voor massief hardhouten vloeren of speciale hardhouten vloeren. Een dergelijke lage prijs is niet van toepassing op de meeste andere vloeren opties ook niet van toepassing.

Je betaalt voor wat je krijgt

Zoals bij de meeste dingen, zijn goedkope vloeren meestal niet erg goed. Consumenten organisaties waarschuwen de consument tegen het kopen van goedkope laminaten. Pergo laminaat vloeren kosten meer dan het gemiddelde laminaat, maar het is allesbehalve een gemiddelde laminaatvloer. De hogere kosten weerspiegelen het vakmanschap en de technologie van het product, zoals de True-to-Nature Touch en Chrome Zone afwerking.

De meeste Pergo laminaat vloeren worden geleverd met 25 jaar garantie voor particulieren en 12 jaar commerciële garantie. Bovendien is Pergo te vinden op discountvloerwebsites. Dergelijke sites zijn een geweldige manier om een superieur product te krijgen tegen een betere prijs.

Als je op zoek bent naar een laminaatproduct dat net zo mooi, veelzijdig en milieuvriendelijk is en even milieuvriendelijk als duurzaam, dan moet Pergo laminaat één van je eerste keuzes zijn.

Pergo laminaat staat voor een beter milieu: Verminderen, hergebruiken, recyclen

Pergo laminaat lijkt hun groene initiatief zeer serieus te nemen. Volgens hun website streeft het bedrijf ernaar om alle basisprincipes van groen te bestrijken: tijdens de productie, in de toepassing van de consument en zelfs na de verwijdering.

Het bedrijf gebruikt zonne-energie, wind en zelfs een warmte recuperatiesysteem om de warmte-energie die tijdens de productie ontstaat, te hergebruiken. Pergo laminaat recycleert hun schroot, dat wordt hergebruikt in vloermatten voor de automobielindustrie. Ze hebben een 250% lagere emissiewaarde dan andere vloerbedekkingsfabrikanten.

Er zijn enkele milieuvriendelijke voordelen die worden doorgegeven aan de consument en ook daarbuiten. De inkten en kleurstoffen die worden gebruikt om vloerpatronen te creëren zijn op waterbasis en kunnen worden gerecycled en/of hergebruikt. De gebruikte lijmen zijn niet giftig en milieuvriendelijk.

https://www.parket-winkel.be/categorie/laminaat/