Leuker langer werken
Image default
Aanbiedingen

Zo blijft je accu het langst goed

De accu van de elektrische fiets is op een gegeven moment aan vervanging toe. Vervangen van de accu wordt dan ook wel reviseren genoemd. Reviseren wordt ook wel eens gebruikt als het om een laptop of mobiel gaat, maar de term in die wereld heet refurbished. Het werkt dan ook heel simpel, goede onderdelen worden hergebruikt en onderdelen die de beste tijd hebben gehad worden vervangen. Hierdoor werkt het product weer zo goed als nieuw. Wil je weten hoe dat bij een fietsaccu revisie werkt? Lees deze blog dan verder! Wij vertellen hier namelijk meer over.

Is de accu sneller leeg?

In de loop van de tijd gebeurd dat helaas, de accu van de fiets gaat steeds sneller leeg. Op een gegeven moment wordt de accu minder sterk. Hierdoor kan de fiets af en toe uitvallen tijdens een fietstocht of heb je zo af en toe wat minder ondersteuning tijdens het fietsen. Dit is dan ook niet iets wat prettig is. Je hebt dan ook twee keuzes; een nieuwe accu kopen of een accu revisie. Onze voorkeur gaat uit naar een fietsaccu revisie. Dit komt omdat je geen goede delen hoeft weg te gooien, maar kun je ze hergebruiken, wat weer beter voor het milieu is en duurzamer. Daarnaast scheelt het je ontzettend in je portemonnee, en dan komen we op het volgende punt.

Goedkope fietsaccu revisie
Hoe goedkoop is een fietsaccu revisie? Ten opzichte van een nieuwe fietsaccu, scheelt het je vele geld omdat je alleen de accu hoeft te vervangen en niet alle toebehoren. Maar waar is de prijs van een fietsaccu revisie afhankelijk van, dat sommen we hieronder op:

Meer informatie nodig?

Heb je meer informatie nodig over een fietsaccu revisie? Neem dan eens een kijkje op de website van Rebatt. Het reviseren van een fietsaccu door een specialist levert jou garantie voor een veilige accu van hoge kwaliteit. Net als dat je de accu nieuw kocht. Daarnaast kun je door een fietsspecialist je accu ook laten upgraden. Het upgraden bestaat uit nieuwe batterijcellen die krachtiger zijn. Dit heeft een positief effect op capaciteit en levensduur.

 

https://www.rebatt.nl/