Leuker langer werken
Image default
Bedrijven

Wilt u investeren in vastgoed?

Center Parcs is een bekende naam in heel Europa. Dit bedrijf heeft meer dan 284 locaties met in totaal zo’n 43.500 cottages, woningen en appartementen. De meerderheid van de accommodaties bevindt zich in het schilderachtige Frankrijk. Jaarlijks ontvangen de parken samen zo’n 8 miljoen bezoekers! Wanneer u geld wilt investeren, is het een goed idee om naar de mogelijkheden in recreatief vastgoed te kijken. Bij Center Parcs Vastgoed kunt u geld investeren in een vakantiehuis aan zee, in de bergen of op het platteland. U koopt deze woning en verhuurt hem aan Center Parcs Vastgoed. Zij verzorgen de verdere verhuur aan toeristen, terwijl u een rendement uit huurinkomsten ontvangt.

Geld investeren in een vakantiehuis brengt verschillende voordelen met zich mee

Wanneer u ervoor kiest om geld te investeren in vastgoed van dit bedrijf, kiest u voor een laagdrempelige manier van investeren. U hoeft zich niet druk te maken over het onderhouden van de vakantiewoning, verhuur aan toeristen en eventuele leegstand. Dit is allemaal in handen van het bedrijf! Bovendien heeft u in veel gevallen de mogelijkheid om zelf ook gebruik te maken van uw vakantiehuis. Zo geniet u samen met vrienden en familie van heerlijke weekenden en weken weg. U kiest zelf, of u 15 jaar lang vaste huurinkomsten van 4,5% op de aankoopprijs wilt ontvangen, of dat u een variabele huur met een percentage van de totale huuromzet wilt ontvangen. Tijdens het hele traject wordt u professioneel begeleid.

Laat u direct informeren door de specialisten van dit bedrijf

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om geld te investeren in vastgoed van dit bedrijf? Dan neemt u gerust contact met deze experts op via hun website. Wanneer u nog niet zeker weet of deze manier van beleggen iets voor u is, neemt u eveneens contact met Center Parcs Vastgoed op. Zij gaan graag met u in gesprek, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Gerelateerde artikelen

Ahrend bureau

Hoe jouw eenmanszaak op rolletjes loopt!

Geweer kopen