Leuker langer werken
Bedrijven

Waarom winterbedrijfskleding aanschaffen voor uw werknemers?

Een tevreden werknemer zal een hogere productiviteit hebben en meer opleveren voor het bedrijf. Dit komt naar voren uit verschillende onderzoeken die gedaan zijn. Het is daarom goed om daar als bedrijf oog voor te hebben. Dit geldt ook voor de koude wintermaanden. Een werknemer die last heeft van de kou zal minder productief zijn. Om als bedrijf hier op in te spelen is deze blog geschreven met een aantal tips voor winterbedrijfskleding.

Mutsen en handschoenen doen het altijd goed!

De handen en het hoofd zijn vaak de lichaamsonderdelen die het snelste koud worden en die erg belangrijk zijn bij het uitoefenen van bepaalde werkzaamheden. Het is daarom goed om deze onderdelen te beschermen tegen de kou en de koude wind. Een lekkere muts op het hoofd en werkhandschoenen aan de handen is dan ook bijna wel een must voor buitenberoepen. Het mooie is dat deze items ook druk baar zijn en dus kunt u het logo van het bedrijf mooi terug laten komen. Een sjaal is ook vaak een winters item, maar wordt bij veel beroepen afgeraden. Een sjaal kan namelijk ergens achter blijven hangen en onveilig zijn. Koop dus geen sjaal, maar ga voor een nekwarmer bijvoorbeeld.

Thermokleding is ideaal!

Voor de echte kou is thermokleding ideaal. Dit is strakke kleding die onder de werkkleding kan worden gedragen. Deze kleding zit comfortabel en zorgt niet voor ongemakken tijdens het werk. Deze thermokleding kan u als lange mouwen shirts aanschaffen, maar ook als broeken en als ondergoed. Deze kleding hoeft u ook niet te laten bedrukken met een logo, want klanten en andere mensen zien dit toch niet. Dit zorgt er dus ook voor dat de andere kleding nog steeds professioneel overkomt.

Een lekkere comfortabele hoodie!

Een zeer populair kledingstuk in het normale leven is de hoodie. Dit is een trui met een muts en is een product dat als zeer comfortabel wordt ervaren. Ondanks dat deze hoodies vaak in het dagelijks leven zijn te zien, ziet u deze niet vaak in de werksfeer. Dit komt omdat hoodies over het algemeen niet professioneel overkomen. Dit is over het algemeen, maar er zijn ook uitzonderingen. U kunt namelijk hoodies bedrukken bij Hurricane waar u een logo of andere tekst mooi terug kan laten komen. Zo kunt u een niet professioneel kledingstuk, toch professioneel maken.

Het materiaal fleece is een aanrader!

Als u naar bedrijfskleding zoekt wat goed beschermt tegen de kou en nauwelijks onderhoud nodig heeft, dan is het materiaal fleece ideaal. Zo kunt u mooie fleece truien en vesten krijgen die heerlijk zijn in de warmte en daarbij ook waterafstotend zijn.

Een winterjas mag niet ontbreken!

Een echt kledingstuk voor de winter is natuurlijk een winterjas. Nu zijn er hele mooie winterjassen te krijgen waar u ook een logo of een andere tekst op kunt laten drukken. Dit kunnen normale nette winterjassen zijn, maar kunnen ook reflecterende winterjassen zijn die worden gebruikt door mensen in de bouw of in het verkeer bijvoorbeeld.