Leuker langer werken
Image default
Zakelijke dienstverlening

Voorraadadministratie snel en eenvoudig bijhouden

Het is altijd fijn als het werk en de logistieke processen binnen uw bedrijf optimaal samenwerken. De praktijk leert echter vaak dat dit niet zo makkelijk is als gedacht. Vaak is het lastig om uw magazijn netjes te houden of om altijd goed overzicht te houden over logistieke processen. In dat geval is het handig om u te verdiepen in slimme logistieke oplossingen. Zo worden de logistieke processen binnen uw bedrijf optimaal georganiseerd en houdt u meer tijd over voor andere zaken, zoals bedrijfsvoering. Een specialist op dit gebied is Kangaroo. Ontdek wat dit bedrijf voor u kan betekenen.

Alles bij de hand in een digitaal overzicht

Kangaroo integreert een overzichtelijk systeem voor voorraadadministratie en -beheer binnen uw bedrijf, waardoor uw goederenstroom efficiënter en automatisch wordt geregeld. Door magazijnbakken met RFID-tags in uw magazijn te plaatsen wordt er digitaal bijgehouden waar uw producten zich in uw magazijn bevinden en hoeveel er hiervan nog in de bakken aanwezig is. Zo blijft uw magazijn netjes en overzichtelijk. Aan de hand van een digitaal platform houdt u dit eenvoudig bij en heeft u inzicht in al uw logistieke processen. Daarnaast worden uw leveringen en zendingen geautomatiseerd en regelt u zaken eenvoudig online via het portal, zoals het regelen van facturaties van uw klanten. Met een simpele druk op de knop houdt u zo allerlei processen en uw voorraadadministratie eenvoudig bij. Ondanks het automatiseren van uw goederenstroom heeft u dus altijd de touwtjes in handen.

Maak kennis met de experts van dit bedrijf

Wilt u ook gebruikmaken van de slimme oplossingen van Kangaroo voor een optimale voorraadadministratie, -beheer en logistiek? Neem dan contact op met dit bedrijf en ontdek wat zij voor u kunnen betekenen. De medewerkers zijn zowel telefonisch als per e-mail te bereiken en staan u graag te woord om te kijken wat de opties zijn voor uw bedrijf.

https://www.kangaroo.nl/