Leuker langer werken
Image default
Electronica en Computers

Verbeter de ICT-omgeving van uw gemeente of bedrijf

Bent u werkzaam bij een publieke instelling zoals een gemeente of bij een bedrijf en wilt u investeren in een moderne, gebruiksvriendelijke online ICT-omgeving? Gemboxx is een atypisch ICT-bedrijf dat zich inzet voor een volledige zeggenschap van bedrijven en lokale overheden over de digitale omgeving. Het samenwerkingsplatform is gebaseerd op een online ICT-platform dat het toevoegen, inrichten en aansluiten van cloudapplicaties heel gemakkelijk maakt. Dit maakt u wendbaar en flexibel en daarnaast zorgt het ervoor dat u zeer gemakkelijk kunt samenwerken met externe organisaties.

Een betrouwbaar, flexibel en snel digitaal platform

Gemboxx zet zich in voor een ICT-omgeving waarbij de democratie voorop staat. De ontwikkelaars achter deze volledige software geloven dat er voor marktwerking geen plaats is wanneer het gaat om zorg, huisvesting of andere publieke diensten. Door samen te werken met iedereen in Nederland die deel uitmaakt van het samenwerkingsplatform, creëert dit atypische ICT-bedrijf een platform dat flexibel, goedkoop, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk is. Iedereen draagt een deel bij en dankzij het moderne ‘verdeelmodel’ in plaats van een verdienmodel, profiteert ook iedereen ervan.

Ga voor efficiëntie

Bent u werkzaam bij een gemeente en wilt u een veilige, transparante ICT-omgeving realiseren voor uw inwoners? Ons platform stelt de gebruiker en de inwoner centraal. Het platform zorgt ervoor dat inefficiënte processen en tijdrovende taken vermeden worden. Daarnaast behoort het behouden van de privacy van gebruikers tot de prioriteiten. Ontdek meer over het ICT-platform voor lokale overheden, zoals een gemeente, en onze volledige software voor bedrijven.

Neem contact op met het team

Wilt u als gemeente ook flexibel en snel zijn op het gebied van ICT? Bekijk dan snel de mogelijkheden die dit ICT-bedrijf u biedt. Zet u ook in voor een veilige en transparante ICT-omgeving. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het team. Zij vertellen u graag meer over de visie en de standpunten. De contactgegevens kunt u raadplegen via de website.