Leuker langer werken
Bedrijven

Uw bedrijf laten opvallen met LED reclame letters

Wilt u uw bedrijf meer laten opvallen? Bijvoorbeeld door wat reclame op de gevel van uw pand te laten plaatsen? Met LED verlichte reclame letters brengt uw bedrijf beter onder de aandacht. Benelux Sign Systems is hét adres voor perfecte gevelreclame. Wij leveren maatwerk en maken de LED reclame letters precies aan de hand van uw specifieke wensen en voorkeuren.

LED verlichting is vandaag de dag een populaire vorm van verlichting. De lampen zijn anders dan traditionele lampen, in de zin dat er geen gloeidraad aan te pas komt. In plaats daarvan wordt voor verlichting gezorgd middels een halfgeleider (een diode genaamd). Zodra daar stroom doorheen schiet ontstaat licht. Zodoende de afkorting LED, dat staat voor ‘Light Emitting Diode’ (lichtgevende diode). Ook LED reclame letters kopen? Schakel dan Benelux Sign Systems in. Wij staan voor duurzaamheid, efficiëntie en kwaliteit. Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Waarom voor LED reclame letters kiezen?

De reden dat LED verlichting steeds populairder wordt heeft alles te maken met de wijze waarop LED verlichting werkt. Dit brengt namelijk diverse voordelen met zich mee. Zo zijn LED reclame letters duurzaam en gaan ze voor lange tijd mee. Ook is het stroomverbruik laag en zijn de lampen milieu vriendelijk.

Verder geven de lampen direct maximaal licht, raken ze niet oververhit en is de verlichtingssterke egaal. Ideaal dus om altijd maximaal de aandacht van omstanders te trekken. Benelux Sign Systems kan LED reclame letters op maat maken en deze produceren in diverse kleuren en afmatingen. Wij maken letters die geschikt zijn voor zowel buiten- als binnengebruik. Zeer geschikt om aandacht te vestigen op bedrijfspanden, fabrieken of parkeerruimtes!

Over Benelux Sign Systems

Benelux Sign Systems is specialist op het gebied van formulestyling, gevelreclame en lichtreclame. We beschikken over meer dan 35 jaar aan ervaring, hebben meerdere vestigingen in zowel Nederland als België en hebben door de jaren heen een groot klantenbestand opgebouwd. Ons bedrijf staat bekend om de snelle service die we leveren.

Wij hebben de productie van de LED reclame letters namelijk volledig in eigen beheer, van het design en de bewerking van kunststof en aluminium onderdelen, tot de glasblazen en het spuiten. Onze service heeft geleid tot vele langdurige relaties die allemaal al jaren tevreden zijn.

Meer weten? Neem gerust contact op!

Geïnteresseerd in LED reclame letters voor uw bedrijf? Bezoek dan eens onze website voor meer informatie, of informeer vrijblijvend verder door contact op te nemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via (040) 283 69 30 of het online contactformulier op onze website.

https://www.beneluxsign.nl/