Leuker langer werken
Image default
Winkelen

Speciale cadeaus om aan je zwangere vrouw te geven

Mannen opgelet! Wanneer je vrouw in verwachting is en jullie een kleintje verwachten, dan is het superleuk als je haar een cadeautje geeft. Aandacht, liefde, laten zien dat je er voor haar bent. Want zwanger zijn is niet niks en – zeker door alle emoties en hormonen – is het heel fijn als je weet dat je man achter je staat.

Er zijn verschillende manieren om haar dat te laten weten. Maar met een presentje aankomen is natuurlijk altijd goed. Denk eens aan de volgende dingen:

Schrijf haar een mooie brief. Eentje die ze wil bewaren voor later, waarin je beschrijft hoe je je nu voelt, nu de baby nog niet is geboren. Dan kan je er later samen op terugkijken. Schrijf je brief in een mooie kaart en geef daar een hele grote bos bloemen bij. Dat is ze helemaal overrompeld en dat vergeet ze niet gauw.

Geef haar een aandenken aan de zwangerschap. Dat kan een bijzondere fotoshoot zijn, een beeldje van haar buik, een mooi bevallingsjurkje of een speciaal sieraad. Deze mama sieraden heb je in alle soorten en maten. Het mooiste is als het haar speciaal aan haar zwangerschap doet denken en misschien later uitgebreid kan worden met een naambedel waar de naam van jullie kindje op staat.

Die eerste echo is zo speciaal. Je ziet je kindje voor het eerst en hoort het hartje kloppen. De echofoto’die je meekrijgt kan je in een speciaal fotolijstje doen en je kan later ook nog een 4D pretecho laten doen. Dat kan je haar cadeau geven. Met zo’n 4D echo kunnen ze als het ware al zien hoe het gezicht van je kindje eruit gaat zien, heel bijzonder. Je krijgt er foto’s en een filmpje van om het later nog eens terug te kijken.

Tot slot vinden zwangere vrouwen het extra fijn om zich goed te verzorgen en laten verwennen. Dat kan door haar een mooie set bad en verzorgingsproducten te geven, speciaal voor zwangeren. Of een heerlijke massage boeken of spadagje met haar zus of vriendin. Ja kan natuurlijk ook het bad vol laten lopen en kaarsjes in de badkamer neerzetten en haar na het badderen een uitgebreide massage geven.

Aandacht is alles deze periode en nu heb je nog tijd voor elkaar. Geniet er samen van.