Leuker langer werken
Image default
Aanbiedingen

Richt jouw kantoor in

Richt jouw kantoor in

Het inrichten van het kantoor lijkt simpel. Schaf een paar meubelen aan en plaats ze in de ruimte. Afhankelijk van de situatie komt hier meer bij kijken. Bij het kopen van een nieuw kantoorpand, vindt er eventueel een verbouwing plaats. Bij het huren van een kantoorpand zijn er vele mogelijkheden tot inrichting. 

Kleuren

Bij het kopen van een pand kunnen de muren worden bewerkt. Bij het huren van een pand zijn de bewerkingen afhankelijk van het contract. De kleuren van de muur zijn van invloed op de gedragingen van je personeel. Rood is de kleur van passie en emotie. Het stimuleert zelfs de bloedsomloop en de hartslag. De kleur kan ook te veel aanwezig zijn en werkt dan vermoeid voor je ogen. Ben jij veel adrenaline nodig tijdens je werk? Kies dan voor de rode kleur. Bij een creatief kantoor kan er gekozen worden voor de oranje kleur. Oranje verhoogt de creativiteit en zorgt voor een productieve sfeer. Bij de plekken waar veel samen wordt gewerkt, kan roze zorgen voor de verbinding. De kleur roze laat je verbonden voelen met de mensen om je heen. Wil jij graag vaak in de focus-mode werken? Zorg dan voor de koele kleur blauw. De blauwe kleur dient wel afgewisseld te worden met een aantal warme kleuren. 

Meubilair

Een kantoorpand wordt vaak leeg opgeleverd. Het meubilair dient nog geplaatst te worden. Denk hierbij niet alleen de bureaus en de bureaustoelen, maar denk ook aan de kantineplek. De plek voor de pauze dient anders te zijn dan de kantine plek. Wanneer deze plek wordt gecombineerd, is er geen duidelijk onderscheid tussen de werk- en pauzemomenten. Het grootste gedeelte van de dag wordt er natuurlijk gewerkt. De werkplek moet dus goed worden ingericht, zodat het personeel prettig kan werken op het kantoor. Bekijk het assortiment bij Kato Kantoorinrichting en koop of huur de meubelen voor jouw kantoor. 

Meer informatie 

Kato Kantoorinrichting heeft een breed assortiment aan bureaus. Bekijk de verschillende bureaus en kijk welke geschikt is voor jouw kantoor. Neem een kijkje bij de bureaus & ontdek al onze bureaus. 

 

https://www.katokantoorinrichting.nl/bureaus/