Leuker langer werken
Image default
Banen en opleidingen

PROJECTLEIDER SCHEEPSHERSINGEN

Jouw takenpakket als projectleider?

Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en kostenadministratie van scheepsreparatieprojecten. Bovendien zorgt u ervoor dat u alle benodigde goederen / diensten begrijpt. U kunt samenwerken met de technisch manager om de ontvangen offerteaanvraag voor te bereiden. U kunt snel schakelen tijdens nood mechanisch / technisch onderhoud. Je volgt de machines en drogingsartikelen van A tot Z en voert aanpassingen door indien nodig. Voor technische en commerciële doeleinden adviseer je klanten en geef je leiding aan je eigen team van monteurs / lassers en onderaannemers. Ten slotte stelt u de offerte op en legt u deze ter goedkeuring voor aan de technisch verantwoordelijke. Terwijl je bent, doe je alle voorbereidingen voor het nieuwe project. Ook latere berekeningen en eventuele aanpassingen behoren tot uw verantwoordelijkheden.

Wat wij jou te bieden hebben?

Stabiel en dynamisch vast contract in KMO zit vol uitdagend en divers technisch werk, excellente collega’s en prettige werksfeer, aantrekkelijk salaris, bijkomende wettelijke voordelen (maaltijdbonnen, hospitalisatieverzekering, gsm …)

Wie we zoeken als projectleider?

Je hebt een masterdiploma of een bachelordiploma op het gebied van navigatie (ocean engineering / elektromechanica / werktuigbouwkunde) Ervaring in het mariene milieu is noodzakelijk om de nodige verantwoordelijkheid te dragen. Frans? perfect!

Zelfstandig werken, klantgericht, nauw samenwerkend team, nauwkeurig, contact houden, omgaan met druk, zich kunnen aanpassen aan veranderende omgevingen (flexibiliteit), voldoen aan regels en afspraken, planning (= organisatie)

Coördineren van de uitvoering van het project door middel van onderzoek, productie en logistiek, noodzakelijke aanpassingen vastleggen, marktontwikkeling en marktpotentieel (prijzen, technische kenmerken, regelgeving etc.) onderzoeken en bepalen, (potentiële) klantbehoeften analyseren en profiteren van de haalbaarheids- en haalbaarheidsaspecten Mogelijkheid om technologie, economie, … informatie en regelgeving op te volgen en bij te werken, projecten te leiden, teamactiviteiten te coördineren, Documenten verwerken of overdragen aan gerelateerde diensten (geschillen, enz.), Relaties onderhouden met klanten, klanten technische assistentie verlenen, relevante specificaties formuleren en formuleren, voorlopige ontwerpen, specificaties, offertes, offertes, technische financiële en technische oplossingen opvolgen en Controleer de voortgang en uitvoering van het project volgens de overeenkomst, onderhandel met de klant over technische en financiële oplossingen en sluit een overeenkomst in het contract

Exchange Bach Navigation Science, Master of Navigation, Exchange. Bach Industriële Wetenschappen Mechatronica, Master Industriële Wetenschappen Mechatronica-Mechatronica

https://www.vindazo.be/vacatures/scheepsbouwkunde.html