Leuker langer werken
Image default
Gezondheid

manukahoningdokter.nl

manukahoningdokter.nl

Het stuifmeel van de Manuka-boom, die in Australië en Nieuw-Zeeland voorkomt, wordt gebruikt om Manuka honing te maken. De boom bezit een overvloed aan huid voedende eigenschappen die worden overgedragen van het stuifmeel dat door bijen wordt verzameld op de honing (meer daarover hieronder).

Manuka honing kan het beste rechtstreeks uit de pot worden gehaald en heeft uitzonderlijke therapeutische krachten. Onverdunde Manuka honing kan oraal worden ingenomen en wordt gemakkelijk en snel door het lichaam opgenomen. We raden aan om gedurende maximaal twee weken één tot drie eetlepels per dag in te nemen. Na een paar dagen dagelijks gebruik begint je de voordelen te ervaren. Als je een ernstige ziekte of infectie heeft, raadpleeg dan een arts.

manukahoningdokter.nl

Methylglyoxal (MGO), een van nature voorkomende stof die wordt geproduceerd in de honing van Manuka-nectar, is een bestanddeel van Manuka honing. Het MGO-niveau van honing kan stijgen naarmate het rijpt. Omdat Manuka honing van nature waterstofperoxide aanmaakt, zijn de potentie en antibacteriële eigenschappen direct gecorreleerd aan de hoeveelheid MGO die in het product aanwezig is. Manuka-boomstuifmeel, dat groeit in Australië en Nieuw-Zeeland, wordt gebruikt om honing te maken. De boom bezit een overvloed aan huid voedende eigenschappen die worden overgedragen van het stuifmeel dat door bijen wordt verzameld op de honing. Ben je op zoek naar echte Manuka honing? Bezoek onze website manukahoningdokter.nl voor meer informatie.

manukahoningdokter.nl

Manuka honing heeft sterke antimicrobiële, antibacteriële en voedende eigenschappen. Bovendien heeft het medische toepassingen, waaronder het genezen van infecties, het verlichten van maagpijn, het verbeteren van de spijsvertering en het versterken van het immuunsysteem, versterking van de immuniteit en verbetering van de spijsvertering Manuka honing kan het beste rechtstreeks uit de pot worden genomen en heeft uitzonderlijke therapeutische krachten. 

Onverdunde Manuka honing kan oraal worden ingenomen en wordt gemakkelijk en snel door het lichaam opgenomen. We raden aan om gedurende maximaal twee weken één tot drie eetlepels per dag in te nemen. Na een paar dagen dagelijks gebruik begint je de voordelen te ervaren. Als je een ernstige ziekte of infectie heeft, raadpleeg dan een arts.