Heb jij voor je werk een laptop nodig? Dan is het handig om er een bijpassende laptoptas bij te shoppen, want zo kun je je laptop veilig overal mee naartoe nemen. Maar hoe kies je een leuke en praktische laptoptas uit? In dit artikel geven we je een aantal tips. 

Formaat laptoptas

Om te beginnen is het natuurlijk belangrijk om een laptoptas uit te zoeken in het juiste formaat. Dit wil zeggen dat je een laptoptas moet hebben die groot genoeg is voor je laptop. Klinkt erg logisch, maar soms vergissen mensen zich hierin. Laptops zijn namelijk in verschillende formaten verkrijgbaar, net zoals laptoptassen. Sterker nog: veel merken hebben vaak eenzelfde soort model en kleur laptoptas in een aantal formaten, dus als je niet goed oplet dan kun je per ongeluk de verkeerde kopen! Vaak staan de afmetingen van de tas en het formaat laptop wat erin zou moeten passen bij de tas vermeld, dus let hier altijd eventjes op. 

Soort laptop tas

Tegenwoordig heb je ruim de keuze in allerlei soorten laptoptassen en veel merken hebben allerlei leuke designs in hun collectie. De mogelijkheden zijn dus eindeloos te noemen wanneer het op laptoptassen aankomt! Denk maar bijvoorbeeld aan laptop rugzakken, laptop shoppers of laptop schoudertassen in de allerlei kleurtjes en printjes. Je hoeft trouwens niet per se een laptoptas te hebben met een laptopvak erin, want het alternatief is dat je een laptophoes koopt en je laptop met hoes en al in een willekeurige tas kunt stoppen. 

Indeling 

Tenslotte is het ook handig om te bedenken wat je allemaal van plan bent mee te nemen in je laptoptas, naast de laptop zelf. In sommige tassen passen namelijk slechts een laptop, maar laten weinig ruimte over voor andere dingen. Heb je bijvoorbeeld vaak papiermappen en een boek mee naar je werk? En heb je altijd je eigen eten en drinken bij je? Als het antwoord ‘ja’ is op deze vragen, dan kun je beter een laptoptas kiezen die ook groot genoeg is om extra spullen mee te nemen.

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO, linkbuilding en webdesign. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan.

www.adbull.nl

https://www.marington.nl/tassen/