Leuker langer werken
Image default
Aanbiedingen

Geef uw terras een make-over

Het zonnetje schijnt weer en we zijn weer volop buiten in onze tuin te vinden. Hoog tijd dus om lekker aan de slag te gaan en uw terras een geheel nieuwe look te geven. Het kan zijn dat ondertussen de tegels een beetje verzakt zijn of dat u gewoon toe bent aan iets nieuws. Bent u benieuwd hoe u uw terras weer gezellig maakt? Met de volgende tips bent u helemaal op de hoogte!

 

Terras

Het terras is vaak de basis van uw tuin. Ook is het daarbij de plek waar u de meeste tijd doorbrengt omdat hier de zitplaatsen zijn. Wanneer het terras er netjes bijligt lijkt de gehele tuin al een stuk mooier. Soms kan het dus zijn dat de tegels verzakt zijn, dit komt doordat de grondlaag dan ook is ingezakt. De beste manier om dit op te lossen is door de terrastegels opnieuw te leggen en de grond gelijk te maken. Er zijn verschillende tools die u hiervoor nodig heeft. Bij Visser & Visser kunt u terecht voor deze tools om uw terras weer op orde te maken.

 

Voeg sfeerverlichting toe

Het blijft steeds langer licht en daarbij hopen we ook dat het lekker warm wordt, zodat we ’s avonds buiten kunnen zitten. Op een gegeven moment wordt het natuurlijk wel donkerder en is het een strak plan om toch wat verlichting aan te doen. Met grote schijn lampen wordt het wel weer licht, maar het geeft nogal een kille sfeer af. Iets wat we ten allen tijden willen vermijden in het interieur of exterieur. Een tip is om kleine lampen verspreid over de tuin te plaatsen om zo de tuin op verschillende plekken te belichten. Wat een extra gezellige sfeer creëert is het ophangen van een snoer met lampjes aan de schutting of aan uw pergola. Het is aan te raden om voor warme lichtbronnen te kiezen.

 

https://www.visserenvisser.nl/