Leuker langer werken
Architectuur

Egalisee levert op en top vakwerk

Anton Baremans en Bas Beekers van Egalisee Bestratingen kunt u inschakelen voor diverse klussen op het gebied sierbestrating Breda. Als de voor- of achtertuin een opknapbeurt nodig heeft. In het geval u een nieuw terras wilt aanleggen. En ook voor een pad van keramische tegels kunt u op deze experts rekenen. Ze kunnen met u meedenken over ontwerp en materiaal.

Kinderkopjes of keramische tuintegels?

Op het gebied van tegels bijvoorbeeld is er volop keuze. Hardsteen, betonsteen, half verharde stenen en schellevis zijn zomaar enkele opties. Tegels en stenen worden steevast ingekocht bij een betrouwbare én betaalbare groothandel.

Anton en Bas beschikken over de benodigde machines en gereedschap. Ze werken secuur en snel. En als de klus geklaard is laten ze uw tuin pico bello in orde, dat wil zeggen schoon en opgeruimd achter. Een tuinhuis, schutting en vijver plaatsen behoren zeker ook tot de werkzaamheden van Egalisee Bestratingen.

Boom onderhoud

U wilt een boom kappen in Breda en bent op zoek naar iemand die dat op korte termijn voor u kan doen? Egalisee Bestratingen is de firma die u zoekt. We hebben het hier over specialisten die veiligheid altijd op nummer 1 hebben staan. Voordat er daadwerkelijk gekapt wordt, is het zaak de boom en de omgeving uitgebreid te inspecteren.

Er wordt altijd in fasen gekapt, dit om continu vinger aan de pols te houden. Na het kappen van de boom kan eventueel ook de overgebleven stronk verwijderd worden. Afhankelijk van de soort grond gebruiken de mannen van Egalisee hiervoor een graafmachine of een stobbenfrees. Misschien heeft u al plannen voor het vrije stukje grond dat zal overblijven? Zo niet, Egalisee denkt graag met u mee over de mogelijkheden.

Hier volgen de contactgegevens. Het bezoekadres is Bagvensestraat 77 in Breda. Telefonisch is Bas te bereiken op 06-38932453 en Anton op 06-53650609. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook: info @ egaliseebestratingen. nl. Voor een offerte op maat is het aan te raden het online contactformulier in te vullen.

 

https://www.egaliseebestratingen.nl