Leuker langer werken
Image default
Aanbiedingen

De verschillen tussen het vapen en roken van marihuana

Er zijn veel mensen die graag tot rust komen met marihuana. Wat voor de één een biertje is, is voor de ander een joint om te ontspannen. Je kunt marihuana op verschillende manieren consumeren. Naast het gebruik van een joint om de THC binnen te krijgen, is het ook mogelijk om een speciale marihuana vape te gebruiken. Wil je weten wat het vapen van marihuana is, hoe het werkt en wat de verschillen zijn? Met de informatie uit dit artikel kom je niet meer voor verrassingen te staan als het gaat om het vapen van marihuana.

De juiste hoeveelheid marihuana voor jou

Door je eigen perfecte temperatuur te vinden die je met je vaporizer gebruikt, kun je heel gemakkelijk de dosering van de marihuana die je wilt gebruiken afmeten. Je kunt het bijna zien als microdosering, aangezien je de perfecte hoeveelheid marihuana moet vinden in combinatie met de ideale temperatuur. Dit betekent dat je jouw perfecte instelling vaak tot op een aantal graden nauwkeurig kunt vinden. Je gebruikt in ieder geval minder marihuana per dosis, vergeleken met hoeveel je normaal in een joint zou doen.

Een discrete manier om van marihuana te genieten

Het verdampen van marihuana wordt steeds populairder onder mensen die marihuana willen gebruiken op een gemakkelijke en vooral discrete manier die minder erg is dan het roken van een joint. Zowel toppen als marihuana concentraten kunnen worden verdampt met een breed scala aan apparaten. Het verdampen van marihuana met draagbare apparaten kan discreet zijn, omdat de damp van het marihuana verdampen een minder krachtige geur veroorzaakt in vergelijking met het roken van een joint. Daarnaast ben je aan het verdampen met een apparaat dat er niet uitziet als een echte sigaret.

Gezonder

De meeste mensen weten dat je marihuana kunt roken, maar het is ook mogelijk marihuana te verdampen. Verdampen werkt bijna hetzelfde als roken, het enige verschil is dat er geen echte verbranding plaatsvindt. Het is niet nodig om een hoge temperatuur te bereiken om THC, de werkzame stof van marihuana, in werking te laten treden. Bij het verdampen van marihuana komt ook deze stof vrij. Het verdampen van marihuana kun je zien als een manier waarop je kunt roken, zonder de stoffen te consumeren die vrijkomen bij verbranding.

24high.nl

Als je op zoek bent naar vaporizers, maar je weet niet waar je moet zoeken, maak je dan geen zorgen. Er zijn veel plaatsen die vaporizers online verkopen. Helaas verkopen ze niet allemaal de beste kwaliteit. Bij 24high kun je alle soorten vaporizers kopen. Ze verkopen producten van verschillende merken zoals Tsunami, Flowermate, Storm, Loki en nog veel meer. Geïnteresseerd? Kijk snel op hun website!

 

https://www.24high.nl/