Leuker langer werken
Image default
Gezondheid

De bedrijfsfeest catering haal je bij cateringgroep

De beste bedrijfsfeest catering haal je bij cateringgroep. Momenteel ben ik al 20 jaar werkzaam bij hetzelfde bedrijf. Sinds ik mijn studie afrondde ben ik hier begonnen, en ik zou voor geen goud weg willen. Het werk dat ik doe is erg leuk, en de collega’s die ik heb zijn geweldig. Door deze leuke collega’s wordt elke werkdag stukken beter. Deze goede band met mijn collega’s is ooit ontstaan tijdens het eerste bedrijfsfeest waar ik was. Zo houdt ons bedrijf elk jaar een bedrijfsfeest. Tijdens dit feest wordt er heerlijk gegeten en gedronken, en ontmoeten we elkaar in een informele sfeer. Ieder jaar is er één iemand die dit bedrijfsfeest moet organiseren, en voor dit jaar ben ik aan de beurt. Zo wordt elk jaar aan het eind van een feest een lootje getrokken, en die persoon moet het volgende feest organiseren. Ik heb dit nog nooit eerder gedaan, en had hier eerlijk gezegd helemaal niet zoveel zin in.

Voorbereidingen

Het eerste wat ik van plan was, was om een goed plan te bedenken. Welke bedrijven wilde ik inschakelen? Welk thema wilde ik hanteren? Hoe ga ik de bedrijfsfeest catering regelen. Met deze vragen ging ik aan de slag.

De bedrijfsfeest catering

Toen ik opzoek ging naar een goede bedrijfsfeest catering kwam ik al vrij snel uit bij catering groep. Catering groep is een bedrijf gespecialiseerd in bedrijfsfeest catering. Ze doen hun werk onder het motto lef en liefde. Aangezien ik nog geen locatie gevonden had was ik erg blij met het feit dat zij ook enkele locaties aanraden. Ik kreeg een enorm goed gevoel bij de Catering groep. Ik had echt het gevoel dat zij mij konden helpen. Dus besloot ik hen te berichten en zo begon de planning.

Het resultaat

Samen met Catering Groep Nederland zijn we aan het werk gegaan, en het resultaat was geweldig. Het bederijfsfeest was erg gezellig, en iedereen was erg tevreden. Daarnaast was de bedrijfsfeest catering ook optimaal voor elkaar. Het eten en drinken was heerlijk, en het was er in overvloed. Ik ben Catering groep heel erg dankbaar voor deze geweldige avond.