Leuker langer werken
Image default
Aanbiedingen

Arfman is de omheining specialist van Nederland

Al meer dan 40 jaar levert Arfman hekwerken voor overheden, natuurorganisaties, aannemers en particulieren. Een omheining voor paarden, honden, schapen en geiten worden constant op maat gemaakt om aan alle eisen en wensen te voldoen. Je kunt altijd de ideale schutting matchen met verschillende landschappen en ijzeren hekken.

Geitenhekken

Op zoek naar een geitenhek? Arfman maakt voor veel klanten geitenhekken. Ze werken voor kinderdagverblijven, kinderboerderijen en particulieren.  Een omheining voor geiten is veilig en vormgegeven om er ook in landschappelijk gebied netjes uit te zien. Arfman gebruikt tamme-kastanjepalen, voorzien van gepuntlast geplastificeerd gaas. Desgewenst plaatsen ze een stroomvoorziening aan de binnenzijde van het gaas. De extra opties bij een omheining voor geiten zijn een klaphek, hekwerk voorzien van gording of een ligger en een uitvoering in verzinkt ‘pantanetgaas’.

Hondenhekken

Arfman levert hondenafrastering van hoge kwaliteit voor hondenbezitters, kennels, motels en particulieren. Ook hier werken ze met tamme-kastanjepalen, voorzien van gepuntlast geplastificeerd gaas. Het materiaal is veilig voor dieren, zodat zij zich niet kunnen bezeren. Extra opties voor hondenhekken zijn toegangspoorten, mesh-integratiemogelijkheden, gordingen of balkhekken, of gegalvaniseerde versies van “pantanets”.

Schapenhekken

Schapenhekken zijn gemaakt van kastanjehouten palen, gemonteerd op puntgelaste gegalvaniseerde ‘fanta-netten’. Het gaas wordt mechanisch gespannen. Op deze manier behouden schapenhekken hun natuurlijke vorm en sterkte. Ook valt de omheining niet erg op. Daarom is het geschikt voor aangelegde gebieden. Arfman biedt diverse extra opties bij een omheining voor schapen zoals stroomvoorziening langs hekwerk, hekwerk voorzien van geknoopt gaas, poorten en klaphekken en sluisconstructies.

Omheining voor paarden

Arfman gebruikt duurzame houtsoorten voor omheining voor paarden. Zo heeft al het hout een FSC-keurmerk of PEFC certificering. Het Noord-Europese grenenhout is tevens splintervrij, voor maximale veiligheid van pony’s en paarden. Arfman realiseert omheiningen voor maneges, paardenfokkerijen, paardenstoeterijen, handelsstallen en particulieren. Kies voor jouw omheining voor paarden voor extra opties, zoals een dubbele poort voorzien van uitneembare tussenpaal, stroomvoorziening langs het hekwerk, van gepuntlast en geplastificeerd gaas voorzien hekwerk of tamme-kastanjepalen met geïmpregneerde gording.

 

https://www.arfman.nl/