Zorg

Collectiviteit zorgverzekering; de voordelen

Iedereen die in Nederland woont en/of werkt, is verplicht om een zorgverzekering af te sluiten. Veel mensen sluiten hun verzekering rechtstreeks bij de verzekeraar af. Maar vaak is er ook een mogelijkheid om dit via uw werkgever te doen. Dit is dan een zogenaamde collectiviteit zorgverzekering.

Een collectieve zorgverzekering bij Salland

Ook ziektekostenverzekeraar Salland heeft overeenkomsten gesloten met werkgevers, zodat u zich kunt verzekeren via een collectiviteit. Doet u dat, dan krijgt u korting op de aanvullende én tandartsverzekering. Salland geeft geen korting op de premie van de basisverzekering; iedereen betaalt daar hetzelfde bedrag voor.

De Salland Clubactie

Wat een collectieve verzekering bij Salland bijzonder maakt, is dat u er ook voor kunt kiezen om u te verzekeren via een sportclub waar u lid van bent. Op die manier krijgt u de korting op aanvullende en tandartsverzekeringen, en de club krijgt een bedrag voor in de clubkas: 50 euro voor een nieuwe verzekerde, 10 euro voor een bestaande verzekering die overstapt naar de collectiviteit, en ook 10 euro voor een verzekerde die vanaf het 2e jaar in de collectiviteit blijft. Salland wil sportclubs hiermee helpen om de vereniging financieel gezond te houden voor haar verzekerden. Deze clubs houden hen namelijk in beweging, en dat is precies waar Salland ook voor staat: gezond leven en fit blijven.

Toch korting op de basispremie?

Dat kan! Als u een vrijwillig eigen risico neemt, krijgt u korting op de premie van de basisverzekering. Hoe hoger het vrijwillig eigen risico, hoe hoger de korting. Maar let op: dit betekent ook dat u een hoger bedrag in één keer moet betalen als u zorg gebruikt waar het eigen risico op van toepassing is.

https://www.salland.nl
Zorg

Overstappen van zorgverzekering 2021

Het duurt niet lang meer en dan is het zover: dan kun je weer afscheid nemen van je huidige zorgverzekering en een nieuwe afsluiten bij een andere verzekeraar. Natuurlijk wil je een zorgverzekering vergelijken 2021, zodat je niet alleen minder premie betaalt, maar ook de beste zorg die aansluit bij jouw wensen. Het kan zomaar zijn dat je in het afgelopen jaar een blessure hebt opgelopen waardoor je regelmatig naar de fysio moet. Je hebt dan baat bij een zorgverzekering waarbij verschillende behandelingen worden vergoed. Maar ook in andere opzichten is overstappen een slimme zet.

 

Dit is het nut van overstappen

Overstappen van zorgverzekering voor 2021: waarom zou je dat doen? Het is in de eerste plaats altijd handig om regelmatig over te stappen. Het kan financieel aantrekkelijk zijn omdat diverse verzekeraars verschillende premies hanteren. Je kunt er zomaar tientallen euro’s per jaar op vooruit gaan. Daarnaast kan het natuurlijk ook voorkomen dat je niet meer tevreden bent over je huidige zorgverzekering. In dit geval is overstappen een goede optie, omdat je op deze manier een nieuwe verzekeraar kunt kiezen.

 

Zorgverzekering vergelijken 2021: gegarandeerd de goede keuze

Het zorgverzekering vergelijken 2021 zorgt ervoor dat je altijd de verzekering kiest die het beste bij je past. Op basis van je gegevens en je wensen vindt je altijd de beste zorgverzekering. De zorgverzekering vergelijken doe je online. Hiermee krijg je een ruim aanbod van verzekeringen en het is aan jou om te kiezen voor degene met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Omdat je van tevoren aangeeft wat je graag in je pakket wilt hebben, krijg je veelal verzekeraars te zien die aan deze wensen voldoen. Het is aan jou om de goedkoopste te kiezen of degene bij welke je het beste gevoel hebt! Zo kies jij altijd wat bij je past.