Zakelijke dienstverlening

Het gebruik van Salesforce optimaliseren met behulp van een professionele partner

Werkt uw bedrijf met Salesforce en heeft u het idee dat er meer uit te halen valt? Is er bijvoorbeeld een betere inrichting van het systeem binnen uw bestaande processen mogelijk? Het zijn zaken die de ervaren consultants van Profit4SF graag voor u uitzoeken wanneer u hen als partner in de arm neemt. Dit bedrijf is gespecialiseerd in de implementatie van Salesforce voor uiteenlopende bedrijven. Hierbij zoeken ze altijd naar de beste inrichting van de software, zodat uw bedrijf alles eruit kan halen wat erin zit. Spreekt dit u aan? Lees dan verder om meer over de specialisten te  ontdekken.

A tot Z dienstverlening

Wanneer u Profit4SF als partner in Salesforce in de arm neemt, profiteert u van een A tot Z dienstverlening. De ervaren consultants zijn u van dienst met:

  • CRM-advies:  het bepalen van de strategie van uw bedrijf.
  • Implementatie: het implementeren van de software binnen uw bedrijf.
  • Training: het geven van een training gebaseerd op uw specifieke omgeving om een betere gebruikersadoptie te realiseren.
  • Support: het bieden van support op afstand nadat uw systeem is geïmplementeerd en de gebruikers zijn getraind.

Natuurlijk kunt u de specialisten in Salesforce op elk gewenst moment als partner in de arm nemen. Echter, wanneer u dit doet aan het begin van uw Salesforce-oplossing haalt u hier het meeste profijt uit omdat de specialisten dan de implementatie van Salesforce op de beste wijze voltooien.

Meer informatie? Neem contact op

Spreekt de dienstverlening van Profit4SF u aan en bent u benieuwd hoe een samenwerking voor de lange termijn eruit zou zien met deze partner op het gebied van Salesforce? Neem dan contact op met de specialisten via de contactgegevens op de website. Zij staan u graag te woord en zijn u eveneens graag van dienst met ondersteuning bij uw Salesforce-oplossing: van implementatie tot support op afstand.

Zakelijke dienstverlening

Welk tijdregistratiesysteem is het best voor u?

Bij EasySecure snappen ze maar al te goed dat u een prikklok nodig heeft die past bij uw bedrijf. Dat betekent dat de ene ondernemer kiest voor een toegangspas en de ander voor een biometrische scan. Weer een ander kiest voor verschillende systemen op verschillende plekken in het gebouw. Wat ook uw behoeften en wensen zijn omtrent een tijdregistratiesysteem, EasySecure heeft er een antwoord op. Zij leveren voor ieder bedrijf een oplossing aan en een op maat gemaakt tijdregistratiesysteem dat exact aansluit bij wat er nodig is.

Systemen met kaarten, tags en codes

Allereerst kunt u bij EasySecure terecht voor tijdregistratiesystemen die werken met een toegangskaart, -tag of –code. Deze kaarten kunt u zelf opladen en zo aangeven waar ze toegang toe geven. Gaat er iemand weg, dan haalt u de kaart leeg en is deze te gebruiken voor de volgende nieuwe medewerker. Tags en codes werken bijna hetzelfde. Deze optie is goed betaalbaar en ook nauwkeurig, maar het gebeurt nogal eens dat medewerkers de kaart, tag of code vergeten of kwijtraken. Daarnaast is er vrij veel administratiewerk nodig wanneer u gebruikmaakt van dit type prikklok.

Systemen met een mobiele telefoon

U kunt ook voor een prikklok kiezen die werkt met de mobiele telefoon van uw medewerkers. Daar komt dan een code op te staan die gescand kan worden. De binnenkomst wordt geregistreerd en de medewerker wordt binnengelaten. Dit systeem is kostenbesparend omdat er veel minder administratie nodig is en u geen kaarten of tags aan hoeft te schaffen.

Biometrische systemen

Een laatste optie die u heeft als u een tijdregistratiesysteem aan wilt schaffen bij EasySecure is een systeem dat werkt met biometrie. Uw personeel wordt binnengelaten aan de hand van een scan van het gezicht of de vingerafdruk. De kans dat ze deze vergeten, bestaat natuurlijk niet en u bespaart kosten voor kaarten en tags. U heeft uw investering met dit waterdichte systeem ook erg snel terugverdiend.

Zakelijke dienstverlening

Eenvoudige digitale communicatie door middel van narrowcasting software

Communiceer belangrijke bedrijfsinformatie, maak reclame of toon bewegwijzering door het gebruik van narrowcasting software. InfoScreens installeert het PADS4 softwaresysteem in uw bedrijf. Dit is een gebruiksvriendelijk systeem dat het mogelijk maakt om mededelingen of andere informatie te delen via beeldschermen. Uw bezoekers of medewerkers zien relevante, gerichte informatie via deze zogenaamde digital signage. Er worden beelden getoond gericht op een bepaald publiek, op een geselecteerde locatie en tijd. Dit kan per beeldscherm verschillend zijn, mocht dat uw wens zijn. Een PADS-presentatie kan direct gekoppeld worden aan een bestaande informatiebron zoals reserveringen en rooster- of wachtkamerinformatie. U kunt op deze manier snel informatie doorgeven zodat bezoekers en medewerkers weten waar zij aan toe zijn.

Diverse toepassingen zijn mogelijk

Koppel deze innovatieve narrowcasting software aan uw managementinformatiesysteem of productiestatistieken en communiceer alles via een digitale weg. De toepassingen zijn eindeloos, denk aan:

  • Corporate communicatie
  • Zaalreserveringen
  • Bewegwijzering
  • Reclame
  • Passagiersinformatie

Heeft u een restaurant? Dan is er de mogelijkheid om uw menu’s te digitaliseren. Verhoog de verkoop op producten die nu relevant zijn door meteen de aandacht hierop te richten. Promoot koude producten als het buiten warm is, of juist warme producten wanneer de temperaturen koud zijn. U kunt ook direct laten zien wanneer iets uitverkocht is of als er een prijswijziging moet worden doorgevoerd. Alles is in een handomdraai geregeld middels de gebruiksvriendelijke narrowcasting software van deze specialisten!

Dit bedrijf is een ervaren speler

InfoScreens is opgericht in 2000 en daarom zeer ervaren in digital signage en narrowcasting software. De no-nonsense aanpak heeft tot een groot aantal succesvolle projecten geleid in diverse markten. Dit bedrijf biedt eenvoudige oplossingen aan en maakt het mogelijk om projecten ineens af te kopen. Tevens kunt u kiezen voor hard- of softwaresystemen en diensten op basis van een vaste maandelijkse vergoeding. Bekijk de website voor eindeloze mogelijkheden en laat u inspireren door de gerealiseerde projecten.

https://infoscreens.nl/
Zakelijke dienstverlening

Dit schoonmaakbedrijf is werkzaam voor diverse kantoren in de omgeving van Utrecht

Ben je voor jouw kantoor in de omgeving van Utrecht of Rotterdam op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf om de schoonmaak van jouw kantoor uit handen te geven? Bekijk dan eens de mogelijkheden die Directschoon aanbiedt. Dit schoonmaakbedrijf voor kantoren in Rotterdam en Utrecht heeft veel ervaring en expertise in huis om jou zo optimaal mogelijk van dienst te zijn. Je bent bij hun verzekerd van een veelzijdige dienstverlening, voordelige en eerlijke tarieven en, niet te vergeten, een hele schone werkplek voor jezelf en jouw medewerkers. Alle medewerkers van dit schoonmaakbedrijf zijn gecertificeerd waardoor je zeker weet dat jouw kantoor in Utrecht of Rotterdam goed schoongemaakt wordt.

Een handig online platform voor de schoonmaak

Wanneer je een schoonmaakbedrijf inschakelt voor het schoonmaken van jouw kantoor in bijvoorbeeld Rotterdam of Utrecht, wil je natuurlijk dat het snel geregeld is. Bij Directschoon hebben ze een online platform waar je zelf de verschillende schoonmaakdiensten kunt inplannen. Dankzij hun platform zie je eenvoudig en snel in hoeveel schoonmaakuren je nog over hebt. Wanneer je een aantal uur niet inzet, komen deze bij dit bedrijf niet te vervallen. Deze uren worden namelijk tegoed of je krijgt het geld terug. Dankzij het online platform ben je bij deze specialist altijd verzekerd van een transparante dienstverlening.

Schakel een schoonmaker in voor jouw kantoor

Ben je nieuwsgierig naar de diensten en kosten van het inschakelen van dit schoonmaakbedrijf voor jouw kantoor in Utrecht, Rotterdam of elders in Nederland? Op hun website kun je eenvoudig de prijs berekenen. Zij bieden verschillende pakketten aan waar je uit kunt kiezen. Het schoonmaken vindt overdag plaats en je bent altijd verzekerd van een vaste schoonmaker. Wil je zeker weten dat je nooit teveel betaalt en het zelf in de hand houden? Neem dan eens contact op met een van de medewerkers van dit bedrijf en bespreek de mogelijkheden. Zij voorzien je van de nodige informatie over de diverse pakketten om zo tot de beste keuze te komen.

Zakelijke dienstverlening

Een unieke vergaderlocatie in Boxtel

Hof van Vijfeijken in Boxtel is een exclusieve vergaderlocatie in Boxtel. Dit bedrijf bevindt zich in een monumentale boerderijf die al bijna vijf eeuwen oud is. Bij deze unieke vergaderlocatie in een buitengebied van Boxtel zullen u en uw gezelschap de enige gast zijn. Bovendien hebben u en uw gasten de mogelijkheid om te overnachten op dit landgoed waardoor u nog langer kunt genieten van de prachtige omgeving van de vergaderlocatie. Tijdens het volledig verzorgde één- of meerdaagse arrangement aan het Hof, vindt u zeker de inspiratie die u zoekt.

De voordelen van extern vergaderen op deze locatie

Wanneer u extern gaat vergaderen bij Hof van Vijfeiken in Boxtel, profiteert u van allerlei extra’s. De chefkok van dit bedrijf zal u na een lange dag verrassend met culinaire hoogstandjes bij een heerlijk uitgebreid diner. Het enige wat u en uw gasten hoeven te doen, is de speciale dieetwensen door te geven zodat de vakkundige chefkok van dit bedrijf hier rekening mee kan houden. Daarbij is extern vergaderen op deze locatie in Boxtel zeer inspirerend. In deze knusse vergaderboerderij midden in de natuur zult u tot nieuwe inzichten komen, die u op kantoor wellicht niet zal hebben. Ook is het hier mogelijk om tussen de vergaderingen door een stevige wandeling te maken zodat u even helemaal kunt ontspannen. Hierna zal u weer met een frisse blik uw vergadering vervolgen.

Deel uw wensen voor de perfect vergadering

Wilt u ook graag extern vergaderen op deze inspirerende locatie in Boxtel? Neem dan contact op met de professionals van dit bedrijf. Zij staan u graag telefonisch te woord om al uw wensen en behoeften te bespreken. Bovendien denken de specialisten van Hof van Vijfeiken graag met u mee over hoe er samen een groot succes van uw vergadersessie gemaakt kan worden. Wenst u een sfeerimpressie van deze prachtige vergaderlocatie in Boxtel? Dan bekijkt u deze op de website van dit bedrijf.

Zakelijke dienstverlening

Een vergaderzaal reserveren om efficiƫnt te vergaderen doe je hier

Heb je er wel eens aan gedacht om een vergaderzaal te reserveren op een andere locatie dan je bedrijfs- of kantoorpand? Hier zitten namelijk vele voordelen aan. Als je bijvoorbeeld besluit om een vergaderzaal in het midden van het land te reserveren, bijvoorbeeld in Woerden (provincie Utrecht), is de locatie beter bereikbaar voor collega’s uit alle hoeken van het land. Daarnaast kan een nieuwe vergaderlocatie ook goed zijn voor nieuwe input. Door in een nieuwe omgeving te vergaderen, kan namelijk creativiteit opgewekt worden. Lijkt dit je wat? Dan is het een goed idee om een vergaderzaal te reserveren bij Napkins in Woerden.

De voordelen van vergaderen op deze locatie

Je ervaart vele voordelen van een ochtend of middag vergaderen bij Napkins. Zo is de locatie perfect. Gelegen in Woerden, provincie Utrecht, kun je bijna niet centraler vergaderen. Het pand is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt slechts een kilometer van de A12 af. Daarnaast vergader je in een modern, huiselijk ingericht pand. Door de fijne sfeer die de inrichting met zich meebrengt, vergader je uiterst effectief en efficiënt. En wist je dat je hier ook een vergaderarrangement kunt boeken inclusief lunch? Zo ben je de gehele vergaderdag voorzien van uitstekende service. Dat maakt het reserveren van een vergaderzaal bij Napkins in Woerden, provincie Utrecht, extra aantrekkelijk.

Neem nu contact op met dit bedrijf

Klinkt het reserveren van een vergaderzaal bij Napkins in Woerden je goed in de oren? Wacht dan niet langer en neem contact op met dit bedrijf. Het is namelijk verstandig om zo snel mogelijk te reserveren zodra je een beschikbare datum hebt. Zo ben je verzekerd van plek! De vriendelijke medewerkers staan graag klaar om je te helpen. De contactgegevens vind je op de website. Houd jij binnenkort je vergadering op deze fantastische plek in Woerden?

https://www.bijnapkins.nl/
Zakelijke dienstverlening

Letselschade Zoetermeer claimen

Woont u in de omgeving van Den Haag en bent u op zoek naar een goede letselschade advocaat in de buurt? Dan kunt u terecht bij Thomas van Dijk. Van Dijk is de aangewezen advocaat voor het claimen van letselschade Zoetermeer. Hij beschikt over de kennis en ervaring die u mag verwachten van een letselschade advocaat.

Van Dijk advocaten

Letselschade advocaat Van Dijk werkt samen met zijn collega’s en andere specialisten. Dit zorgt ervoor dat alle nodige kennis in huis is om uw zaak op te lossen. Als het gaat om letselschade, dan komt er vaak ook een emotioneel aspect bij kijken. Fysiek letsel oplopen kan erg ingrijpend zijn en hiermee wordt dan ook rekening gehouden. U kunt bij Thomas van Dijk terecht indien u een ongeluk heeft gehad in het verkeer of in uw werksituatie. Ook slachtoffers van een medische fout kunnen rekenen op de steun van Van Dijk advocaten. Uw zaak wordt serieus genomen en grondig aangepakt.

Kapitaliseren letselschade

Als slachtoffer van een ongeval krijgt u niet alleen te maken met lichamelijk letsel en emotionele gevolgen. Er komen ook nogal wat kosten bij kijken. Niet alleen voor de opgelopen schade, maar ook voor toekomstige schade. Daarom moet worden berekend wat uiteindelijk de totale kosten zijn die u maakt als gevolg van het ongeval. De begrootte schade is echter onderhevig aan factoren zoals inflatie, rente en sterftekans en dient daarom gecompenseerd te worden. Hiervoor moet een bepaald bedrag opzij gezet worden en dit wordt kapitaliseren letselschade genoemd.

Uw zaak melden

Wilt u meer informatie, dan kunt u dit vinden op de website. Contact opnemen kan natuurlijk ook. U wordt dan persoonlijk te woord gestaan en verder geholpen. Uw zaak melden kan desgewenst via de website. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen om uw situatie verder te bespreken.

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl/
Zakelijke dienstverlening

Schaf een mestput aan bij een gerenommeerde specialist

Wanneer u paarden in uw bezit heeft of zelfs een eigen manage heeft, dan krijgt u dagelijks te maken met grote hoeveelheden aan mest. Deze mest zorgt voor een onaangename geur in de leefomgeving. Daarom zoekt u natuurlijk een oplossing om deze mest op zo’n manier op te slaan, zodat u geen last (meer) heeft van de vervelende stank. Paardenmestcontainers.nl biedt diverse oplossingen aan voor het wegwerken van paardenmest. Zo hebben zij diverse containers en mestputten ter beschikking die u eenvoudig kunt kopen of huren voor een bepaalde tijd.

Hoogwaardige opslagruimtes

Het bedrijf is specialist op het gebied van mestcontainers en levert opslagruimtes aan van hoogwaardige kwaliteit, welke beschikbaar zijn mét en zónder dak. Deze containers zijn uiterst milieuvriendelijk en voldoen dan ook aan alle milieuwetten. Wilt u de stank beperken en heeft u interesse in de aanschaf van een hoogwaardig mestput? Dan vindt deze specialist graag een passende oplossing voor uw specifiek situatie.

Het bewaren en opslaan van mest

Heeft u paarden of houdt u andere dieren? Het is in principe wettelijk verplicht om de mest van dieren te bewaren in een speciale mestput. Waarom? Dit omdat mest stikstof en fosfaten bevat die het grondwater kunnen verontreinigen. Om dit tegen te zijn, slaat u de mest veilig op in een put of container. Heeft u interesse in de aanschaf van een veilige opslagruimte voor de mest? Paardenmestcontainers.nl helpt u ook met het leggen van containers. Mestputten raken op een gegeven moment vol, waarna de mest geruimd moet worden. De specialist heeft veel ervaring in het ontruimen van mestputten en komt ook bij uw manage, of woning, langs om de container te legen.

Neem contact op met het bedrijf

Wilt u direct een mestput kopen of huren? Neem dan gerust contact op met de professionals van Paardenmestcontainers.nl. Wilt u meer informatie over de diensten van dit bedrijf of de producten uit het aanbod? Op de website vindt u meer informatie en kunt u op uw gemak de verschillende containers uit het aanbod bekijken. Heeft u specifieke vragen of behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan gerust contact op met de experts. Zij helpen u graag verder.

https://www.paardenmestcontainers.nl/
Zakelijke dienstverlening

Ga mee met je tijd, mik op permanente kostenbesparing: kies voor het Shiftbase personeelsplanning

Het Britse Superdry is een hip kledingmerk dat zich onderscheidt door originaliteit en hoge kwaliteit. De stijl wordt getypeerd als een spannende combinatie van Japanse graphics, vintage Americana en Engelse stijl. De Rabobank heeft voluit de Coöperatieve Rabobank U.A., waarbij U.A. staat voor uitgesloten aansprakelijkheid. Het is Nederlands grootste financiële dienstverlener. Marriott International, een Amerikaanse hotelketen, biedt wereldwijd meer dan 1,2 miljoen kamers aan. In de hotelbranche geldt Marriott als een van ‘de groten’. Wat hebben deze bedrijven gemeen? Alle drie vertrouwen ze op Shiftbase software voor personeelsplanning. Althans de vestigingen van deze firma’s in ons land. Shiftbase richt tot nu toe namelijk op de Nederlandse markt.

Het Shiftbase programma is allround en multifunctioneel. Naast de personeelsplanning in  week-, maand- en jaarroosters, biedt Shiftbase ook de mogelijkheid tot verlof- en urenregistratie. Dit alles via internet zodat de gebruiker 24/7, vanaf iedere locatie toegang heeft. Shiftbase past perfect in de online wereld waarin we leven. Een kast met ordners, een bureaula met vakantieverzoeken en een stapel uitgeprinte salarisstroken die -eenmaal in een envelop en voorzien van een postzegel- naar het postkantoor worden gebracht. Dit alles is verleden tijd. Zeg maar definitief verleden tijd. Naast het feit dat je altijd kunt inloggen, biedt Shiftbase veel meer voordelen. Doordat je op één plek werkt heb je een totaal overzicht. Je bespaart tijd. Er wordt geen (nauwelijks) papier meer gebruikt, dus je draagt een aanzienlijk steentje bij aan een beter milieu.

Geïnteresseerden kun vandaag een gratis proefpakket aanvragen via Shiftbase.com. Een andere optie is dat je belt om een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek. Dat kan bij Shiftbase in Zoetermeer plaatsvinden of bij jou op kantoor. Tijdens deze kennismaking wordt uitgelegd hoe Shiftbase werkt. Jurrien Strobels of Kars Frijters, de oprichters van Shiftbase, zal de presentie verzorgen. Op een laptop, tablet en smartphone worden de verschillende programmaonderdelen en bijbehorende sjablonen toegelicht. Tussendoor is er voldoende tijd om al jouw vragen te beantwoorden.

https://www.shiftbase.com/nl/
Zakelijke dienstverlening

Een archief digitaliseren volgens de laatste regelgeving

Wil je je papierwerk, zoals een archief, digitaliseren? Het is belangrijk dat dit op een verantwoorde en efficiënte manier gebeurt. Je wilt dan ook gebruik maken van de diensten van een ervaren en gespecialiseerde partij. Doxis is een dergelijke specialist die je helpt bij het archiefbewerkingstraject. Ze digitaliseren jouw archief volgens de geldende wet- en regelgeving. Zij helpen hun klanten al meer dan 100 jaar om optimaal gebruik te maken van hun bedrijfsinformatie. Je weet dus ook zeker dat deze partij de benodigde kennis in huis heeft om jouw archief te digitaliseren. Wacht niet langer en maak de overstap van analoog naar digitaal werken.

Meer dan alleen een archief digitaliseren

Wanneer je gebruikmaakt van de diensten van Doxis, dan doen ze meer dan alleen maar jouw archief digitaliseren. Het digitalisatieproces is tijdrovend en vereist de benodigde kennis. Ook het gebruik van het nieuwe digitale archief vereist nieuwe kennis. Daarom coachen en begeleiden ze ook jouw medewerkers. Zo kunnen zij op den duur zelf een archief digitaliseren en ben je niet meer afhankelijk van deze partij. Ze blijven je natuurlijk bijstaan in geval van onduidelijkheden. Ze bieden dus een toekomstgerichte oplossing voor jouw bedrijf. Voordat ze beginnen met het digitaliseren van het archief, zullen ze een goed plan ontwikkelen. Op deze manier voorkom je dat je vastloopt in het proces. Zij stellen dit ook voor je op.

Digitaal archief verplicht overbrengen voor overheidsorganisaties

Voor overheidsorganisaties is het digitaliseren van het archief nog niet klaar. Veel overheidsorganisaties zijn verplicht om het digitale archief over te brengen naar een archiefbewaarplaats, ook wel een e-depot genoemd. Hier worden hoge eisen aangesteld. Doxis is hiervan op de hoogte en weet als geen ander hoe die juist gedaan wordt. Wil jij weten wat je mogelijkheden zijn om je archief te digitaliseren? Vraag ernaar bij de specialisten van dit bedrijf. Zij denken met je mee en komen tot de meest geschikte oplossing.

https://doxis.nl/