Zakelijk

Zo helpt een missie je online bedrijf om haar doelen te bereiken

Soms is het nodig dat je voor je merkontwikkeling een marketing communicatie bureau inschakelt. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer je merkt dat je geen nieuwe klanten meer aantrekt en je ook niet meer er op kunt rekenen dat degenen die je bedrijf reeds kennen hun aankopen bij jou doen. Ook wanneer je besluit om je onderneming online (voort) te zetten is het aan te raden om deze professionals voor advies te benaderen.

 

Om een goed beeld van je onderneming te krijgen zullen ze verschillende elementen van je bedrijf onder de loep nemen. Zo zullen ze vooral geïnteresseerd zijn in je mission statement en je desgewenst helpen om deze (scherper) te formuleren. Je kunt je tijdens dat proces afvragen wat het nut van deze actie is, aangezien je bijvoorbeeld als webwinkel handel drijft.

Vandaar dat je in de volgende alinea’s precies leest:

 

 • wat een mission statement oftewel missie is;
 • hoe het aan je visie en strategie gerelateerd is;
 • waar je op moet letten bij het formuleren van je missie;
 • de betekenis voor je merkontwikkeling van dit element; en
 • waarom het ook voor internet ondernemingen belangrijk is om

aandacht aan dit element te besteden.

Wat is een missie

Toen je besloot om een bedrijf op te richten, had je een bepaald beeld over hoe je jezelf zou profileren op de markt, voor ogen. Zo wist je precies welk product je op de markt zou brengen, voor wie het bestemd was en hoe je deze doelgroep zou benaderen. Je keek ook vooruit en legde voor jezelf vast hoe je over vijf, tien en twintig jaar in de markt wilde staan. Je wilde een begrip zijn in je branche en natuurlijk je omzet jaarlijks zien groeien. Dit beeld en plan heb je verwerkt in je businessplan, wat aan de grondslag van je bedrijf ligt.

 

Gaande weg heb je wellicht gedreven door factoren waar je geen vat op had, aanpassingen moeten plegen in je werkwijze. Wat echter niet veranderde is het beeld dat je voor ogen had, toen je met je onderneming begon. Dit beeld word je mission statement ( oftewel missie) genoemd.

 

Het is te definiëren als het karakter van je bedrijf. Het zijn de kern waarden, doelen en ambities , die je helpen om je onderneming te onderscheiden van andere bedrijven in je beroepsgroep. Met je missie geef je aan waar je als bedrijf voor staat, wat de drijfveer is van je onderneming. Het is het beeld dat door een ieder binnen je bedrijf geaccepteerd en uitgedragen wordt. Met je missie geef je kort gezegd, de betekenis van je merk aan.

Missie en visie als basis voor de strategie van je bedrijf

Je visie ligt in het verlengde van je missie. Het vertelt wat je doelgroep heeft aan hetgeen je nu en in de toekomst, als bedrijf te bieden hebt. Je visie kan wel veranderen door de jaren heen.

Daardoor kan ook de strategie die je toepast om op te vallen binnen je branche veranderen. Met je strategie wil je onder andere klanten en of cliënten aantrekken en deze – afhankelijk van het type onderneming dat je hebt- behouden. De werknemers van een marketing communicatie bureau weten precies hoe ze je daarmee kunnen helpen.

Missie en branding

Aangezien je merk alles is waar je voor staat, is je missie een onderdeel van dit geheel. Bij het zien van je logo weten je klanten of clienten dat het om jou bedrijf gaat, waarna ze psychologisch gezien gelijk door hebben dat ze bij jou terecht kunnen voor het product of de dienstverlening waar ze naar op zoek zijn.

Zo formuleer je een effectieve missie

Een missie dient Ambitieus, Motiverend, Onderscheidend, Relevant en Echt te zijn. Deze AMORE vereiste geldt ook voor je visie. Door het stellen van de volgende vragen aan jezelf en een representatieve groep binnen je bedrijf, lukt het je beslist om een inspirerende missie voor je bedrijf te formuleren. Ook kun je je reeds bestaande missie met behulp van deze vragen herformuleren of toetsen.

 

Geven jullie allereerst antwoord op de vraag wat jullie als onderneming doen. Vraag je daarna af hoe de doelgroep er uit ziet. Vervolgens gaan jullie na waar jullie actief zijn en op welke manier dat gebeurd. Ten slotte formuleren jullie het antwoord op de vraag wat de reden is van hetgeen je als bedrijf doet.

 

Lees gauw verder om te weten waarom ook voor online bedrijven het hebben van een duidelijke missie, belangrijk is.

Missie en online ondernemerschap

Een missie geeft dus richting aan je bedrijf, maakt het doel zichtbaar en inspireert een ieder die bij het bedrijf betrokken is om deze doelen te bereiken. Naar buiten toe helpt het de werknemers om derden te overtuigen van het bestaansrecht van je bedrijf.

 

Voor online ondernemingen is een missie belangrijk omdat:

 • het zulke bedrijven helpt om op te vallen binnen hun branche. Eenmaal online zal je namelijk met veel andere ondernemers om de gunst van internetters die vallen binnen je doelgroep, moeten dingen. Indien je missie ze aanspreekt is de kans groot dat ze er voor kiezen om met jouw bedrijf in zee te gaan;
 • het via het internet opererende ondernemingen in staat stelt om effectiever hun online marketing strategieën, uit te stippelen; en
 • het een tijdje kan duren voordat zulke bedrijven naamsbekendheid verwerven. Een missie voorkomt dat je dan moedeloos wordt en besluit om niet op deze manier te ondernemen.

 

Het is dus erg aan te raden om genoeg tijd uit te trekken om aan deze bouwsteen van je onderneming aandacht te schenken. Ook is het een goede gewoonte om zo af en toe te evalueren of dit element nog het effect heeft dat je voor ogen had toen je met je bedrijf begon zodat je op lange termijn toch slaagt in de toen door jou gestelde doelen.

Zakelijk

Wat kun je verwachten van een ict dienstverlener

Er zijn veel bedrijven die gebruikmaken van een ict dienstverlener. Deze dienstverlener kan binnen meerdere branches werken. Zo zou het kunnen zijn dat ze binnen de business, security of software afdeling werken binnen de ict branche. Een ict dienstverlener helpt om bestaande software te beheren. Een bedrijf kan het beheer van hun software uitbesteden aan een ander. Het betekent dan niet perse dat deze software gebouwd is door deze dienstverlener zelf, maar dit is niet onmogelijk. Een dienstverlener kan ook in dienst worden genomen om te helpen bij de implementatie van nieuw software.

Uitbesteding van software beheer

De software waar het bedrijf gebruik van maakt, waarvan deze gemaakt is door een ander, vraagt om veel verantwoordelijkheid. Zo moet je denken aan het technisch beheer van de software, het infrastructuur en de database. Hiervoor is de leverancier van de software voor verantwoordelijk. Wat vaak voorkomt is dat dit onderdeel van de verantwoordelijkheden wordt uitbesteedt door de leverancier aan een ander. Dit kan zijn om bijvoorbeeld in de kosten te besparen. Maar ook veiligheid kan een rol spelen. Hoe de leverancier hierin te werk gaat is voor het bedrijf zelf niet van belang.

Hoe kun je gebruikmaken van een externe cloud server?

Het hebben van een cloud werkplek houdt in dat alle gegevens en gebruikte programma’s op elk moment en vanaf elk elektronisch apparaat toegangbaar zijn. Dit maakt dat je overal en altijd kunt werken. Het kunnen gebruiken van deze programma’s op elk moment is een groot voordeel. Je kunt zo jouw programma’s opslaan op een externe cloud server. Wanneer je hiervan gebruik wilt maken hoef je simpelweg deze te openen op jou eigen elektronisch apparaat. Je logt in op jouw account en hebt dan toegang. Je moet hiervoor wel altijd voorzien zijn van een internetverbinding.

 

Is een cloud werkplek een aanrader?

Het hebben van een cloud werkplek is erg wenselijk en veilig. Je hoeft niet bang te zijn dat anderen toegang krijgen tot jouw programma’s en gegevens. Jij bent de enige met toegang tot jouw account en kunt altijd bestanden delen met andere werknemers en/of collega’s via de cloud. Hierbij geef je anderen toegang tot jouw bestanden als jij dat wilt. Veel mensen maken gebruik van de cloud en hebben de voordelen hiervan al zelf kunnen ervaren. Het gebruik van de cloud is voor veel mensen de nieuwe methode van werken.

Zakelijk

Een nieuwe kantoorruimte vinden

Wanneer je een nieuw bedrijf bent begonnen of met je huidige bedrijf het pand bent ontgroeid, dan kun je het beste op zoek gaan naar een nieuwe kantoorruimte. Een betaalbare kantoorruimte die geschikt is voor jouw bedrijf kan soms best lastig te vinden zijn. Voordat je overgaat naar een nieuw pand, doe je er goed aan om alle spullen wat het bedrijf nu bezit in kaart te brengen. Dan weet je precies wat er allemaal eventueel mee moet naar het nieuwe kantoor. Bereken de gewenste grootte van het nieuwe kantoor op de toekomst. Het aantal personeel dat je nu rond hebt lopen zal waarschijnlijk net als het bedrijf ook mee verder groeien. Houd hier daarom rekening mee en denk vooruit. Het zou namelijk zonde zijn als je na 1 jaar alweer op zoek moet naar een nieuw kantoor, omdat je té veel personeel in dienst hebt en te weinig ruimte.

Een kantoorruimte in Rotterdam

Rotterdam is het economisch hart van Nederland, omdat hier het drukste havengebied van Nederland ligt. Daarmee is Rotterdam de handelsplek om goederen wereldwijd te exporteren en te importeren. Een kantoorruimte in Rotterdam is dan ook een zeer interessante optie voor internationale bedrijven. Je kunt namelijk alles snel vervoeren en ontvangen dankzij de Rotterdamse haven.

Het is al mogelijk om vanaf 1 maand een kantoorruimte in Rotterdam te huren. Ook is het mogelijk om een al volledig ingericht kantoor in Rotterdam te huren bij Urbanflex. Urbanflex biedt goedkope kantoorruimtes in Rotterdam aan, maar ook voor langere tijd. Als je jouw bedrijf vestigt in een van de kantoorpanden van Urbanflex, dan is het mogelijk om een gedeelte van de zakelijke kosten af te trekken.

http://urbanflex.nl/kantoorruimte-rotterdam/
Zakelijk

Van werk veranderen? Dit is wat je moet doen

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging en ga je van werk veranderen? Dan zijn er een aantal zaken om rekening mee te houden. Gebruik onderstaande checklist om je job switch van een leien dakje te laten verlopen.

Geef je ontslag

De jobverandering start met het geven van je ontslag aan je huidige werknemer. Doe dit op een eerlijke, persoonlijke manier. Een gesprek met de werkgever is vaak de beste optie. Overhandig hem/haar een ontslagbrief. Een paar regels met daarin de boodschap dat je ontslag neemt en de datum waarop volstaan. Vermeld ook de begin- en einddatum van je opzegtermijn en onderteken het document. 

Voldoe de opzegtermijn

Meestal gaat het ontslag niet direct in (tenzij je anders overeenkomt met je werkgever). Er is namelijk een opzegtermijn. Die kan enkele weken of maanden bedragen. Tijdens deze periode kan de werkgever op zoek naar een vervanger, en kan je eventueel collega’s op de hoogte brengen van bepaalde taken. We raden aan om je job tijdens de opzegtermijn naar behoren uit te oefenen. Op deze manier kan je werkgever later een positieve referentie geven.

Zoek een nieuwe job

Het is een goed idee om eerst een nieuwe job te zoeken voordat je je ontslag geeft. Maar dat is niet altijd mogelijk. Soms neem je eerst ontslag en ga je daarna pas op zoek naar een nieuwe functie. 

Gelukkig zijn er tegenwoordig verschillende kanalen om de arbeidsmarkt te verkennen. Blader door een van de vele online vacaturesites, of stap een uitzendbureau binnen. Ook op Linkdin zal je allerlei vacatures vinden.

Update je CV

Voordat je solliciteert voor een vacature, heb je natuurlijk een goede CV nodig. Zorg dat die up to date is met de meest recente informatie. Vul je CV aan met nieuwe werkervaringen en opleidingen die gevolgd hebt. 

Schrijf een motivatiebrief

Bij elke CV hoort een goede motivatiebrief. Schrijf die steeds op maat van de functie waarvoor je solliciteert. Het is namelijk de perfecte kans om je nieuwe werkgever te overtuigen om voor jou te kiezen. Vertel meer over je sterke punten en waarom jij de geschikte kandidaat bent. Houd de motivatiebrief kort, krachtig en formeel. 

Sollicitatie

Met een beetje geluk mag je op gesprek gaan. Met de huidige coronamaatregelen wordt dit waarschijnlijk een video sollicitatie. Dit verschilt niet zoveel van een klassiek gesprek, en biedt zelfs een aantal voordelen (omdat je allerlei documentatie bij de hand kan houden).

 

Zakelijk

Nog altijd een groot tekort aan technische werknemers

Nog steeds is er een tekort aan personeel in de technische branche, dit is natuurlijk al jaren een probleem en dit zal ook nog wel zo blijven. Het is voor veel werkgevers lastiger om personeel te behouden doordat de bevolking ook vergrijst. In de huidige krappe arbeidsmarkt hebben ook veel aannemers een tekort aan technisch personeel en er staan veel technische vacatures open bij zowel bedrijven als recruitment agencies. Voor hulp in deze tijden kan je onderstaand 4 praktische tips vinden voor het managen van een bedrijf met een werknemerstekort. 

Stel prioriteiten

Het opstellen van een actieplan om je personeel voor te bereiden en te organiseren voor de werklast wordt nog belangrijker tijdens drukke en stressvolle dagen.

Het spreekt voor zich dat niet alle taken tegelijkertijd uitgevoerd kunnen worden, daarom moeten sommige minder belangrijke taken worden uitgesteld, maar een succesvolle bedrijfsleider weet te prioriteren en berekent de vereiste tijd om projecten te voltooien en om mensen op de juiste plaats te zetten.

Leg de focus op teamwork

In lastige situaties waarbij er meer werk is dan personeel of wanneer het team een ​​bepaalde werknemer met specialistische kennis mist, is teamwork erg belangrijk om ervoor te zorgen dat de prestaties niet achteruit zullen gaan.

Veel werknemers en managers of team leads hebben ervaring opgedaan in taken die normaal gesproken niet (meer) tot hun takenpakket behoren. In dit geval is teamwork essentieel om het project tot een succes te maken. 

Creëer genoeg ruimte voor pauzes

Alhoewel het raar kan klinken, er zijn veel onderzoeken die suggereren dat managers hun personeel juist méér pauze moeten geven wanneer er een overschot is aan werk. Een onderzoek uit 2011 van de Universiteit van Illinois in Urbana-Champaign toonde aan dat het regelmatig nemen van pauzes hielp om langer op een taak te focussen. Met name bij veel technische banen kan de stress van onderbezette teams de kans op het verhogen van stress verhogen. Door je werknemers wat vaker en kort te laten pauzeren verhoog je dus eigenlijk de productiviteit. 

Wees open naar elkaar en communiceer

Het kan voor sommige werknemers vervelend en moeilijk zijn om efficiënt te werken omdat ze zich wellicht overweldigd voelen door het werken met minder collega’s. Dit kan voorkomen worden door managers die stressbestendigheid uitstralen op het team en om hen te stimuleren om open te zijn over moeilijkheden op de werkvloer. Het moreel hoog houden kan een daling van de productiviteit voorkomen.

Zakelijk

Vergaderen in een historische omgeving

Altijd al willen vergaderen op een unieke locatie of historische omgeving? Benieuwd wat voor een positieve invloed het kan hebben op je medewerkers? Lees dan snel deze blog met een aantal voordelen uitgelegd en toegelicht.

Voordelen van vergaderen in een historische omgeving

Het heuvelland is misschien wel een van de beste locaties waar jij kan vergaderen. Vooral als je op deze locatie de mogelijkheid hebt om te genieten van wat moeder natuur te bieden heeft. De lange vergaderingen blijven daardoor goed te volgen en worden niet langdradig. Bovendien blijft de zuurstof toevoer op een hoog gehalte waardoor je beter kan concentreren en focussen voor een langere tijd. Bovendien haalt een uitnodigende sfeer en andere omgeving je uit je dagelijkse sleur wat kan zorgen voor een betere samenwerking. Doordat de samenwerking beter verloopt is het eenvoudiger om de vooraf afgesproken doelen te halen. Kortom, een unieke vergaderlocatie zorgt voor een betere productiviteit en een hogere slagingskans.

Voordelen voor medewerkers

Wanneer de medewerkers van het bedrijf geplaatst worden in een unieke en uitnodigende locatie kan dit als gevolg hebben dat er betere resultaten gerealiseerd worden uit de vergadering. Daarnaast, geeft dit ook een boost aan de participatie voor de vergadering. Wat als gevolg kan hebben dat er betere ideeën of oplossingen op tafel komen.

Midden in een historische omgeving vergaderen

Zoals aangegeven zijn er verschillende soorten unieke vergaderlocaties in Nederland te vinden. Wil je echter vergaderen in Zuid -Limburg dan zijn er wat minder opties beschikbaar. Een van de beschikbare opties is Hof de Brulle. Zij bieden een unieke vergader locatie gelegen in het Heuvelland. Op deze locatie zijn naast vergaderen ook nog veel mogelijkheden beschikbaar op het gebied van teambuilding limburg. Denk bijvoorbeeld aan een Tai-Chi workshop, mindfulness workshop of het drijven van schapen. Kortom er zijn heel veel mogelijkheden bij Hof de Brulle en deze zijn ook goed te combineren met de vergaderingen. Op die manier kan er een nog betere participatie worden gerealiseerd. Benieuwd geworden over wat Hof de Brulle je allemaal te bieden heeft? Kijk dan eens op de website van Hof de Brulle voor meer informatie.

https://hofdebrulle.nl/vergaderen-zuid-limburg/
Zakelijk

Valk Amsterdam Zuidas

Wanneer u bezig bent met het organiseren van een vergadering kan dit uitlopen tot een behoorlijke klus. U moet met veel dingen rekening houden. Het is bijvoorbeeld van belang om een vergadering te houden op een goed bereikbare locatie. Daarbij is het ook essentieel om gebruik te maken van een vergaderlocatie die is voorzien van de nieuwste apparatuur. Al met al een hele bezigheid!

Bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie in Amsterdam Zuidoost? Het gloednieuw hotel Van der Valk Amsterdam is de perfecte plek om uw vergadering te organiseren.

Het luxe hotel beschikt over 11 congres-vergaderzalen die zijn voorzien van moderne faciliteiten. Zo kunt u uitgaan van professionele audiovisuele apparatuur, geluidswerende wanden, hi-speed WiFi en draadloos ClickShare presentatiesysteem. Wilt u tijdens het vergaderen een pauze in lassen? Dan kunt u gebruik maken van de uitgebreide break-out ruimtes. Tijdens de pauze kunt u genieten van een uitgebreid lunchbuffet zodat u na de pauze weer met frisse energie aan de slag kunt gaan!

Daarnaast is het hotel gevestigd op een ideale locatie. Met het openbaar vervoer is het hotel erg goed bereikbaar, metrostation Overamstel ligt namelijk op 3 minuten loopafstand van Hotel van der Valk Amsterdam. Komt u met de auto? Dan kunt u gemakkelijk parkeren in de overdekte parkeergarage bij het hotel.

Wanneer u een meerdaags congres organiseert kunt u er ook voor kiezen om aansluitend een overnachting te boeken voor uw gasten. Het Van der Valk Hotel in Amsterdam beschikt namelijk over veel extra’s. Zo is er een business kamer die speciaal ontwikkeld is voor de gasten die verblijven voor zaken. Deze kamer is voorzien van de perfect atmosfeer voor optimale concentratie.  

Daarnaast maakt u als gast gratis gebruik van de WiFi en wellness- en fitnessfaciliteiten van het hotel. Dit geeft u de mogelijkheid om na een drukke vergaderdag te ontspannen in de wellness of een frisse duik te nemen in het buitenzwembad op het dak van het hotel. Kortom, bij het Van der Valk Hotel in Amsterdam wordt alles tot in de puntjes voor u verzorgd!

https://www.vandervalkamsterdam.com/
Zakelijk

Waarom de Herman Millerbureaustoelen zo populair zijn

Het kan bijna niet anders of je hebt er wel eens van gehoord: we hebben het natuurlijk over de Herman Millerbureaustoelen. Het bedrijf bestaat al meer dan honderd jaar en heeft door de jaren heen verschillende toonaangevende bureaustoelen afgeleverd. In deze blog lichten we toe waarom deze bureaustoelen overal zo populair zijn.

 

Ergonomisch werken

Waar de meeste fabrikanten en kantoren de laatste jaren pas bezig zijn met ergonomisch en verantwoord werken, waren ze hier in de Herman Millerfabriek jaren geleden al mee bezig. De stoelen van dit merk zijn namelijk al jarenlang ergonomisch. Dit betekent dat je de stoel op verschillende manieren in kunt stellen, waardoor de stoel volledig aansluit op jouw lichaam. Je neemt dan de meest optimale zithouding aan, waardoor je minder snel klachten krijgt van het werken in een bureaustoel.

 

Herman Miller was hier al vroeg bij, omdat bij dit bedrijf voordat zij aan de slag gaan met ontwerpen, eerst onderzoek doen. Hierbij komen dingen zoals ergonomie naar voren, waardoor de uiteindelijke ontwerpen zo ergonomisch mogelijk zijn.

 

Je eigen Herman Miller?

Wie wel eens van de Herman Millerbureaustoelen heeft gehoord, weet ook dat deze stoelen aardig prijzig zijn. Zoals we net al benoemden, je krijgt zeker waar voor je geld dus als het financieel mogelijk is, zouden we de investering zeker aangaan. Korting is echter altijd fijn en bij Bureaustoelexpress krijg je vaak fikse kortingen (zoals op de Herman Miller Embody), ook op deze stoelen. Neem daar dus eens een kijkje als je voor een Herman Miller gaat!

 

 

Stijlvol uiterlijk

Naast het feit dat deze stoelen ongelooflijk goed zijn voor je manier van werken, hebben de stoelen ook een unieke uitstraling. Wie voor een wat simpeler en standaard model wil gaan, kan terecht bij de Aeron of de Embody. Wanneer je op zoek bent naar een stoel met een uniek design zit je bij de Mirra 2 en de Sayl beter op je plek.

 

Hoewel deze stoelen een wat unieker design hebben, hebben alle bureaustoelen een stijlvol design. Ze zijn ook nog eens in diverse kleuren beschikbaar, waardoor je de stoel ook nog aan kunt laten sluiten op je huisstijl.

https://www.bureaustoelexpress.nl
Zakelijk

Een effectieve manieren om medewerkers te motiveren

Als je één van de vele managers bent die op zoek is om medewerkers te motiveren, zou het volgende scenario griezelig bekend moeten klinken:

Je hebt eindelijk je droomteam op zijn plaats. Je hebt selectief aangenomen, wachtend op precies de juiste pasvorm voor elke rol. Dit zijn mensen met een schitterende achtergrond en bewezen succesrecords. Op papier staan ​​deze personen klaar om bij te dragen aan uw cultuur en uw afdeling – en uw bedrijf – naar het volgende niveau te brengen.

Je team begon sterk. Ze kwamen binnen met frisse ideeën en energie. Maar de laatste tijd … is dit niet meer zo.  Het frustrerende is dat je weet hoe geweldig ze kunnen zijn. Je hebt ze op hun best gezien, maar op dit moment lijkt de vonk te zijn uitgegaan

Wat is hier aan de hand? Nou, het is goed nieuws / slecht nieuws. Ten eerste het slechte nieuws: uw team mist motivatie. Het goede nieuws? Dit is een volledig op te lossen probleem. Voordat je besluit om je huis schoon te maken (een vreselijk idee!), moet je onthouden dat er bewezen manieren zijn om die vonk die je ooit in je team zag opnieuw tot leven te brengen.

We hebben met medewerkersmotivatie- en betrokkenheidsexperts gesproken en één van de beste tips gevonden om uw mensen te motiveren en hun prestaties opnieuw naar optimale niveaus te brengen. Laten we erin duiken en medewerkers gaan motiveren!

17. Verander van locatie

Onze hersenen worden enthousiast van nieuwe dingen, waaronder nieuwe locaties en omgevingen. Een psycholoog, Marvin Zuckerman, verbond het verlangen naar het verkennen van nieuwe plekken met de vroegste geschiedenis van de mensheid:

“Homo sapiens waren de enige groep vroege mensachtigen die over de hele wereld emigreerden, wat een groot risico met zich meebracht, dus ik denk dat mensen als soort worden gekenmerkt door nieuwheid en het zoeken naar intensiteit.”

Wanneer we naar nieuwe plaatsen gaan, lijkt alles in ons leven nieuw, inclusief onze creativiteit en passie voor werk. Tijdens een bedrijfsretraite, kunnen uw werknemers misschien de motivatie opnieuw opwekken waarvan ze dachten dat ze voor altijd verloren hadden.

Probeer dit: plan een retraite om de creativiteit van uw team te resetten. Het is bijvoorbeeld een idee om een congres te organiseren. Of organiseer een vergadering buiten de deur. Plan er dan één die werknemers ver van het kantoor en ver van het echte leven brengt. Als je in een stedelijke omgeving werkt, neem je het team mee naar het land om groene heuvels en blauwe luchten te zien. Bijvoorbeeld deze vergaderlocatie nabij Eindhoven. Als uw kantoor buiten de gebaande paden ligt, boek dan een vergaderruimte in een chique urbanite hoogbouw.

Plan een route die creatief brainstormen combineert met praktische strategieën. Wanneer uw team enthousiast wordt over ideeën die zijn gegenereerd tijdens een brainstorm in vrije vorm, doe dat dan door iedereen uit te dagen manieren te bedenken om hun innovatieve ideeën toe te passen op een bestaand bedrijfsproject.

https://www.ruwenberg.nl/
Zakelijk

Dankzij dit voorzetapparatuur voor uw heftruck kunt u iedere klus aan

Bent u op zoek naar voorzetapparatuur voor uw heftruck? Dan bent u op zoek naar materiaal dat grote en zware voorwerpen kan optillen. Met de voorzetapparatuur van Durwen Benelux B.V. weet u zeker dat geen klus meer te groot is. Dankzij de verschillende toepassingen, is tillen, verplaatsen, klemmen en roteren een fluitje van een cent. Met als resultaat? Een veilige werkomgeving waar u met het grootste gemak en razendsnel uw werkzaamheden uit kunt voeren. En dat is wel zo fijn natuurlijk. Maak het uzelf en uw werknemers eenvoudiger op de werkvloer en ga voor een grotere werkefficiëntie. Met voorzetapparatuur van Durwen Benelux B.V. kan het.

Dit voorzetapparatuur heeft de specialist in het assortiment

Er zijn verschillende soorten voorzetapparatuur waar u uit kunt kiezen bij Durwen Benelux B.V. Daardoor krijgt u altijd de materialen waardoor u uw werkzaamheden in de best mogelijke manier kunt uitvoeren. Denk daarbij aan:

 • Meervoudige pallethandlers
 • Klemmen
 • Vorkenverstellers met sideshift
 • Reachvorken
 • Rotators
 • Draagdoorns
 • Vorkverlengsloffen

Al onder de indruk van het assortiment van de specialist? Dit is slechts nog maar een fractie van het aanbod. Ga naar de website van Durwen Benelux B.V. en bekijk precies wat zij aanbieden. Dan weet u zeker dat u krijgt wat u zoekt. Bekijk alle categorieën op de website en bekijk op uw gemak wat de specialisten aanbieden.

Op deze manier komt u aan uw voorzetapparatuur

Heeft u gevonden wat u zoekt? Dat is goed nieuws! Nog een paar stappen en u bent er zeker van dat u precies de voorzetapparatuur heeft waarmee u vooruitgaat. Neem contact op met de Durwen Benelux B.V. door ze te bellen of te mailen. Voordat u het weet krijgt u reactie en geniet u van de voordelen die de specialist te bieden heeft. Kijk vooruit, ga vooruit en werk zoals u dat wilt. Met de voorzetapparatuur van de specialist weet u zeker dat u efficiënter en effectiever werk dan ooit. Bekijk daarom snel het aanbod en sla uw slag!