Woningen

Schroeven, hamers en boren voor iedere klus

Nu de zomervakantie voor de meesten is aangebroken, blijken we ineens weer zeeën van tijd te hebben. Afspreken met vrienden is bovendien weer toegestaan, waardoor het sociale leven met een sneltrein vaart op mensen af komt. Bovendien moeten er allerlei klussen opgepakt worden, die al ruim een jaar op de plank liggen. Het wordt dus hoog tijd om deze klusbeurten onder handen te nemen, maar waar moet je beginnen? De waslijst aan taken wordt alleen langer en langer, terwijl jij verdwijnt in de berg gereedschap en schroeven die zich in de loop der jaren opgestapeld hebben in de schuur. Daarbij komt dat je in veel gevallen niet eens over de juiste materialen beschikt om de gewenste klussen te klaren. Om daarom orde in de chaos te scheppen, neem je een kijkje op de website van BNV Tools. Daar wordt in één oogopslag duidelijk wat je nu precies nodig hebt.

Het assortiment van BNV Tools

In de schuur liggen duizend en één schroefjes, maar de enige echte Woodies houtschroeven ontbreken. Echter, naast Woodies schroeven kopen is het ook mogelijk om te kiezen uit een ruim aantal andere typen schroeven. Wanneer jij bijvoorbeeld een schroef in een gipswand wil zetten, is het sterk aan te raden om te werk te gaan met gipsplaatschroeven. Daarentegen zijn dit type schroef onbruikbaar, als je een vlonder in elkaar gaat zetten. In dit geval beschikt BNV Tools over uitstekende vlonderschroeven, die ideaal zijn voor deze klus.

Niet alleen biedt BNV Tools klanten echter schroeven. Hiernaast ben je hier namelijk ook aan het juiste adres, als je zoekende bent naar hoogwaardige gereedschappen, waaronder boren, hamers, tekengereedschappen en ijzerwaren. Heb jij dus een lijstje paraat met alles wat jij aan bouwgereedschappen en -materialen nodig hebt? Schroom dan niet om een kijkje te nemen op de website van BNV Tools!

https://www.bnvtools.nl/
Woningen

Zo koop je een schuifdeur voor je douche

Ruimte besparen

 

Vaak bespaar je veel ruimte als je voor een schuifdeur kiest in plaats van gewone deuren of een hele douchecabine. Schuifdeuren draaien niet naar binnen of buiten toe, wat wel het geval is bij gewone deuren. Ook is een douche met schuifdeur een echte stijlvolle toevoeging aan je badkamer. Het geeft structuur aan je badkamer en zorgt tegelijkertijd voor een rustige sfeer in je badkamer.

 

Goed laten informeren voor aankoop

 

Als laatste is het belangrijk om je van tevoren goed te laten informeren en je goed te oriënteren op alle mogelijke opties. Door op te hoogte zijn van het aanbod, kan je kijken naar wat het beste bij je stijl en wensen past.

 

Schuifdeur douche kopen

 

 

Al heb je een wat kleinere badkamer, is een schuifdeur douche ideaal. Veel winkels en webshops hebben deze te koop. Vaak kan je kiezen uit meerdere kleuren en verschillende glasdecors en formaten. Ook zijn ze voor verschillende prijzen beschikbaar. Al wil je een schuifdeur douche kopen, is het belangrijk om voor het uitkiezen van de best passende douche met schuifdeuren een showroom te bezoeken voor goed advies.

 

Schuifdeur douche

 

Schuifdeuren worden vaak in een nis in de badkamer gezet om zo deze nis in de badkamer af te sluiten. Hierdoor heb je geen last van spatwater en blijft de doucheruimte warm. Ook zorgt deze nis voor meer privacy en geeft het een geborgen gevoel. Douchedeuren zijn naast schuifdeuren ook vaak verkrijgbaar in draai-, pendel- en vouwdeuren.

 

Beste materiaal

 

Al ga je een schuifdeur douche kopen, is het belangrijk om van tevoren na te gaan uit welk materiaal het gemaakt is. Zo is gewoon glas niet heel stevig en zeer onveilig voor een douche. Het beste is om een schuifdeur douche te zoeken die gemaakt is van veiligheidsglas. Dit glas is veel steviger dan normaal glas, omdat het van tevoren gehard wordt op ongeveer 650 graden. Als dit glas breekt, breekt het in zo veel kleine stukjes, dat je je er niet echt aan kan verwonden.

 

https://www.badkamerwinkel.nl/douche/douchedeuren/schuifdeur
Woningen

Voor- en nadelen van zonnepanelen

Het aantal mensen met zonnepanelen is de afgelopen jaren flink gestegen. Steeds meer mensen maken de overstap naar volledige zonne-energie om geld te besparen en/of wegens milieuredenen. Zonnepanelen hebben natuurlijk een positieve impact op het milieu, maar hebben deze zonnepanelen naast voordelen ook nadelen? Wij gaan in deze blog wat dieper in op de voor- en nadelen van zonnepanelen.

Voordelen van zonnepanelen

De voordelen van zonnepanelen zijn in te delen in 3 onderdelen: financiële voordelen, voordelen voor woning en duurzame voordelen. 

Financiële voordelen:

–              Besparen op energiekosten

–              Terug levering vergoeding

–              De btw voor zonnepanelen is volledig terug te vragen dat bespaart u al gauw 21%!

–              Met zonnepanelen bent u een stuk minder afhankelijk van energie prijzen, wat heel erg handig is met de stijgende energieprijzen.

–              Een gemiddelde terugverdientijd van 5 tot 7 jaar

–              Op zonnepanelen zit een hoger rendement dan de huidige rente op uw spaarrekening

Voordelen voor uw woning

 

Naast de financiële voordelen zijn er ook voordelen voor uw woning zelf.

Wist u dat uw woning meer waard wordt door de zonnepanelen? Ja echt, uw woning wordt minimaal €5000.- meer waard bij een kleine installatie en bij een grotere installatie kan dit bedrag alleen maar toenemen.

De reden waarom uw woning meer waard wordt, heeft onder andere te maken dat u waarde aan uw woning toevoegt, maar ook voor het verbeteren van het energielabel en natuurlijk ook de maandelijkse energiekosten worden drastisch lager.

Nadelen zonne-energie

Ieder voordeel heeft zijn nadeel en dat is ook zo bij zonnepanelen. De nadelen van zonnepanelen zijn vooral van toepassing op de aanschaf prijs. Er is geen particuliere subsidie mogelijk en het materiaal en de montage is niet goedkoop. Ook is er afhankelijk van de ligging onderhoud nodig aan de zonnepanelen en dit kan ook veel geld kosten.

Zonnepanelen in Almere

Er zijn meer voordelen dan nadelen bij de aanschaf van zonnepanelen, en over een langere tijd zult u alleen maar voordeliger uit zijn met zonnepanelen. Wilt u graag zonnepanelen aanschaffen maar heeft u niet het financiële vermogen hiervoor? Geen zorgen, veel aanbieders van zonnepanelen geven u de mogelijkheid om een zogenaamde stimuleringslening duurzaam thuis af te sluiten. Zo kunt u tegen een voordelig rente tarief toch de zonnepanelen aanschaffen. Ook kunt u kijken naar de subsidies voor zonnepanelen in Almere.

https://nl-zonnepanelen.nl/zonnepanelen-almere/
Woningen

Onze missie is simpel: geluk en vreugde brengen aan onze klanten.

Onze missie is simpel: geluk en vreugde brengen aan onze klanten. Door voor ons te kiezen krijgt u • Mooie presentatie van uw object, onze galerijen laten geen enkele koper onverschillig – om dit eindresultaat te behalen hebben we geen eenvoudig schema waaraan verantwoordelijke managers en professionele fotografen met een zeer drukke agenda deelnemen. • De snelste en gemakkelijkste keuze van onroerend goed op de site – om uw zoekopdrachten te vereenvoudigen en tijd te besparen, werken onze professionele programmeurs elke dag zenuwen. • Operationeel contactcentrum – door ons te bellen kunt u op elk moment antwoord krijgen op al uw vragen over onroerend goed. Voor uw gemak hebben wij een aantal contactcenter managers in dienst. • Een brede selectie van nieuwe gebouwen zonder commissies – om het beste advies te geven van de vereniging van ontwikkelaars, hebben we speciale makelaars die u van begin tot eind zullen begeleiden! • Ons bedrijf heeft zijn eigen eigendommen op Instagram – meer dan 1000 exclusieve opties die alleen wij verkopen! Prijzen en alle gedetailleerde informatie over objecten, en vooral echte, professionele foto’s van alle soorten onroerend goed kunt u op onze pagina vinden.

 

Huis te huur

https://be.propenda.com/
Woningen

Herbestemming industrieel erfgoed

Om innovatieve oplossingen te vinden en ruimte te creëren in de vastgoedsector zijn innovatieve oplossingen nodig. En door het hele land staan op kansrijke locaties oude industriële gebouwen met veel oppervlak leeg die niet meer gebruikt worden. Respace komt daarom met een revolutionaire oplossing voor herbestemming industrieel erfgoed. Het Respace box-in-box systeem bouwt iedere mogelijke ruimte om tot flexibele en zelf in te richten woon- of werkruimte. 

 

Fexibele herbestemming van industrieel erfgoed

De bouwmethode van Respace zorgt ervoor dat eigenaren van industrieel erfgoed, ontwikkelaars van projecten en architecten in alle vrijheid en met uiteenlopende mogelijkheden hun gebouwen kunnen transformeren. En ook nog eens met duurzame bouwmethoden. Circulair en cradle to cradle.

 

Het extreem snelle, voordelige en duurzame systeem van Respace is dé oplossing voor herbestemming van industrieel erfgoed, maar ook van bedrijfspanden, hallen en loodsen. Al dit soort gebouwen worden in een paar maanden tijd getransformeerd tot bruikbare en bruisende woon- of werkruimte.

 

Werkwijze

 1. Een 3D-laserscan meet alle details en de afmetingen van een uniek gebouw. Dat wordt daarna omgezet naar een zogenaamd parametrisch ontwerp. Een weergave van de constructie, volledig afgestemd op het gebouw of project. 

 2. Met het box-in-box systeem van Respace zit je nergens aan vast. De ruimtes kunnen afgestemd worden op verschillende soorten gebruikers. En de ruimtes kunnen tot 3 lagen hoog op elkaar gestapeld worden. Met gebruik van onder meer daktuinen, kantoren, sociale ruimtes, bergruimtes, keukens en terrassen.

 3. Als het ontwerp gereed is, moet er vergunningen aangevraagd worden. Ook daarin heeft het Respace-team expertise. 

 4. Daarna wordt het ontwerp via CNC-frees-machines uitgezaagd. En worden de uitgezaagde onderdelen naar de bouwlocatie gebracht en in elkaar gezet.

Langdurig en flexibel gebruik

Als het systeem geplaatst is, blijft de ontwerpvrijheid bestaan, want alle elementen kunnen nog steeds eenvoudig opnieuw geconfigureerd worden. Door het verplaatsen van wanden en delen te demonteren en weer ergens anders op te bouwen. Dat zorgt ervoor dat gebouwen zo dynamisch en efficiënt mogelijk gebruikt kunnen worden. Een succesvolle oplossing voor herbestemming van industrieel erfgoed. 

 

Dit bouwsysteem is dus niet alleen bedoeld voor klimaatneutraal herbestemmen. Het biedt ook een oplossing voor toekomstige uitdagingen rondom het functioneel inzetten van commercieel vastgoed en bedrijfspanden. 

 

Voorbeeld herbestemmingsproject

Het nieuwe Amsterdamse kantoor van Sissy-Boy is gemaakt met Respace. Er is een soort dorp van werk- en vergaderruimtes in een grote loods gemaakt. Die op den duur weer uit elkaar gehaald kan worden om het te verplaatsen. Herbestemming van industrieel erfgoed met lange termijn visie.


Woningen

StartHousing makelaar Utrecht

Utrecht is een van de populairste steden in Nederland waar de woningprijzen flink gestegen zijn de afgelopen jaren. En ook in Utrecht is het belangrijk om je makelaar zorgvuldig te kiezen. Zodat je zorgvuldig begeleid wordt en het plan van verkoop goed afgestemd wordt op jouw unieke situatie. We leggen je graag uit waarom StartHousing de makelaar in Utrecht is.

 

Werkwijze

1. Voorbereiden

Bijeenkrijgen van alle mogelijke informatie. En onderzoeken op welke unieke punten de woning verkocht kan worden. We regelen professionele woningfoto’s en video’s en zorgen voor helder plattegronden.

2. Plan van aanpak

We bepalen samen de verkoopprijs en bieden daarna je huis aan voor verkoop. Op Funda en direct en indirect aan ons netwerk van 3.500 nationale en internationale geïnteresseerden. 

3. Bezichtigingen en onderhandeling

We geven bezoekers echt de tijd om je woning te bekijken en zorgen ervoor dat ze de beste kanten van de woning zien krijgen . Je hoeft zelf enkel je huis beschikbaar te stellen. Uiteindelijk geven we je advies tijdens de onderhandelingen over hoe je met biedingen om gaat.

 

Persoonlijke begeleiding 

We vinden het heel belangrijk om je een nauwe begeleiding te bieden. Zodat we snel en voor een goede prijs jouw huis verkopen of verhuren. Doordat we zelf ook in Utrecht wonen en werken, kennen we de stad en de regio heel goed en kunnen we je dus van deskundig advies voorzien.

 

We zorgen er graag voor dat je precies krijgt wat je nodig hebt van een makelaar in Utrecht. En ook niet meer betaalt dan nodig. Op basis van jouw behoeften maken we samen een verkoopplan dat ook gebaseerd is op de huidige woningmarkt.

StartHousing als makelaar in Utrecht

 • Alleen betalen voor echt nodig is

 • Zelf controle over het makelaar tarief

 • Actieve begeleiding

 • Strategie en werkwijze op basis van ervaring

 • 100 procent bekend met de stad en de regio

 • Groot netwerk waarin we je woning zichtbaarheid geven

 

Het StartHousing netwerk

We zijn ervaren makelaar in Utrecht en ook ons kantoor ligt in het centrum van de stad, in Wittevrouwen. We beschikken over een uitgebreid lokaal en internationaal netwerk. Kopers weten ons op Funda, social media, internationale websites te vinden. Maar ook via een rijk netwerk van collega makelaars en expat organisaties. Zo zorgen we er elke dag voor dat er nieuwe woningen zichtbaar worden voor een paar duizend woningzoekenden.

Klantbeoordelingen

 • “Het is fijn dat er iemand is waaraan je het werk over kan laten en waarvan je zeker weet dat het goed komt. Daarnaast is het ook fijn dat er op alle fronten word meegedacht, bijvoorbeeld aan het maken van foto’s als je zelf nog geen fotograaf hebt geregeld. “

 • “Ondanks de ingewikkelde constructie van het lidmaatschap van mijn woning heeft mijn makelaar goed werk geleverd. Zat overal bovenop en achteraan en hield mij goed op de hoogte. De communicatie verliep heel goed en duidelijk en ik kon altijd bij hem terecht als ik vragen had.”

 • “Wij hebben zeer prettig samengewerkt met StartHousing makelaar Utrecht. Ze reageren snel en denken met je mee.”

 

Woningen

Verhuizen? Makelaar Kloosterzande helpt u op weg

Als u van plan bent om te gaan verhuizen en uw huis te koop te zetten, kunt u het beste makelaar Kloosterzande inschakelen. Verhuizen heeft natuurlijk zijn voordelen en zijn nadelen. Uiteraard zijn er verschillende oorzaken voor een verhuizing, zoals bijvoorbeeld gezinsuitbreiding of dat men opzoek is naar een mooiere leefomgeving, of een omgeving die beter bij hem of haar past. Makelaar Kloosterzande kan u hiermee helpen en ervoor zorgen dat uw verhuizing, en alles wat erbij komt kijken, vlekkeloos verloopt.

 Wat is een Makelaar? 

Het is natuurlijk ook handig als men ook daadwerkelijk weet wat een makelaar nou eigenlijk is en wat hij of zij voor rol speelt in uw verhuizing. De meeste mensen zijn al wel redelijk op de hoogte van de functie van een makelaar, zoal bijvoorbeeld makelaar Kloosterzande. Makelaar Kloosterzande helpt u bij verkoop, aankoop of juist verhuur van woningen, appartementen, bedrijfspanden etc. Als men besluit om bijvoorbeeld een koopwoning te kopen kan makelaar Kloosterzande u te hulp schieten als verkoopmakelaar of juist aankoopmakelaar.

Voordelen van Makelaar 

Stel dat u aan het overwegen bent om uw huis te verkopen of juist te verkopen dan blijkt het handig te zijn om een makelaar in te schakelen zoals, makelaar Kloosterzande, maar waarom is dat dan zo handig? Er zijn genoeg redenen waarom het van belang is om een makelaar in te schakelen. De meeste makelaars hebben namelijk een groot netwerk, waardoor hij of zij voor u een geschikt huis kan vinden via verschillende verkopers of juist kopers. Daarnaast ontzorgt een makelaar u. Een makelaar zorgt er namelijk voor dat u als het ware vrijwel achterover kunt gaan zitten en kan afwachten, terwijl de makelaar alles op de achtergrond regelt. Verder leveren de meeste makelaars goede kwaliteit en zijn ze deskundig, waardoor de verkoop of aankoop van uw huis vlekkeloos zal verlopen.Woningen

Waarom een huis kopen in Maasland of Maasluis?

Maasland en Maassluis hebben een centrale ligging tussen Rotterdam en Den Haag. Deze twee prachtige plaatsen liggen op een kleine afstand van de Noordzee en de Noordzeestranden. Daarnaast liggen ze op korte afstand van de industriegebieden Europort, Maasvlakte Rotterdam en Rozenburg. Voor mensen die werken in deze gebieden is het dan ook ideaal om een huis te kopen in Maasland of een huis te kopen in Maassluis. Ze hebben er alle voordelen van een grote stad maar toch de rust van een kleine stad. En er vaart een veerpont naar Rozenburg wat nog een voordeel is als ze werken aan die kant van het water. 

Maassluis in het kort

Maassluis is erg aantrekkelijk voor mensen die een woning zoeken en houden van een stad die alles te bieden heeft. Denkt u daarbij aan de winkels voor de dagelijkse boodschappen maar ook aan grotere winkelcentra’s. Maassluis heeft als extra eigenschap dat ze aan de nieuwe waterweg ligt en daardoor ook geschikt is voor mensen die graag aan het water een huis kopen. Maassluis heeft nog een karakteristiek oud hart waar mooie woningen en winkels het centrum van de stad vormen. Een centrum met de historische gebouwen zoals het zakkendragershuisje en het patriciërshuis. 

Maasland in het kort

Maasland is erg aantrekkelijk voor juist die mensen die een woning zoeken in een rustigere plaats maar met alle voordelen van een grotere stad op korte afstand. En op zoek naar nog meer rust of gewoon even uitwaaien dan is natuurgebied de Vlietlanden daar de perfecte plek voor. 

Een huis kopen

 

Zowel in Maasland als Maasluis zijn er in verschillende prijsklassen woningen te koop. Wilt u liever in het oude hart van de stad wonen, aan het water of toch liever in een nieuwbouwwijk? Alles is mogelijk in Maasland en Maassluis. Een makelaar uit Maassluis en Maasland heeft een goed overzicht van de wisselende woningmarkt in beide steden en kan u het beste advies geven, passend bij uw budget en wensen.

Voor elk budget is er een woning te vinden in één van deze twee steden maar wees ervan bewust dat de woningmarkt schommelt en huizen vrij snel verkocht worden. Steeds meer mensen kiezen ervoor als ze een huis kopen om buiten de Randstad te kijken en te kiezen voor een rustigere stad. De huizenprijzen zijn daarnaast ook gunstiger dan in de naastgelegen grotere steden. Voor de huizenbezitters is het een goede woningmarkt die een goede verwachting heeft voor de toekomst. Wilt u een huis kopen in Maasland of Maassluis ga dan op zoek naar de makelaar die u kan helpen. En hopelijk woont u dan snel in uw droomhuis op een mooie locatie in Maasland of Maassluis!

https://www.roeststaalduinen-vijverberg.nl/