Woning en Tuin

Bekijk snel het grote lampenaanbod van Deens

Voor een paar functionele bedlampen kun je Deens.nl checken. Er zitten lampen tussen van merken als Good&Mojo, It’s about RoMi en HAY. Nieuwsgierig naar de verschillende collecties? We typeren kort drie bedlampjes.

Een hip staand model is de HAY PC Table lamp. Hij is gemaakt van geanodiseerd aluminium. De schakelaar bevindt zich op het 2 meter lange snoer. Er past een E27 LED lamp in. Die zit overigens niet standaard in de verpakking. De uitstraling is modern en zakelijk.

De Madrid van It’s about RoMi is een muurlamp in goudkleurig metaal. Ook dit exemplaar beschikt over een E27 fitting. Je kunt er lampen tot maximaal 60 Watt in plaatsen. De look van de Madrid is tijdloos chique.

Himalaya is de naam die de ontwerpers van Good&Mojo aan een wonderbaarlijk leuke lamp hebben gegeven. De standaard is gemaakt van hout, de kap van eco linnen. Er zijn zowel zwarte als witte kappen. Investeren in dit lampje is sowieso een goede zaak; een deel van de opbrengst gaat naar de WakaWaka Foundation Doel van de stichting? Producten op zonne-energie beschikbaar maken voor armen en mensen in afgelegen plekken of oorlogsgebieden wereldwijd.

De sfeer in huis wordt grotendeels bepaald door de lampen die je hebt staan en hangen. Op een sombere, donkere dag bijvoorbeeld kan een House doctor hanglamp hét verschil maken. House Doctor is een overkoepelend label dat onder meer Monograph, Meraki en Nicolas Vahé huisvest. Kenmerkend voor House Doctor is de strakke Deense stijl. Die soberheid wordt gecombineerd met Boheemse accenten. Denk dan aan vrolijke, verrassende en onconventionele elementen. We beschrijven een serie hanglampen van House Doctor, dan wordt snel duidelijk wat we bedoelen. De lampen hebben de namen Soni en Bidar meegekregen. Ze zijn gemaakt van rijstpapier en hebben rustige tinten als wit, zandkleur en grijs. Het bijzondere zit ‘m in de vorm. Je kunt kiezen voor een standaard bol of een unieke ovaalvormige uitvoering. Ook qua afmetingen geeft House Doctor een aantal keuzemogelijkheden:

–          38 x 31,5 cm;

–          32 x 50 cm;

–          20 cm diameter (de ronde lamp).

https://www.deens.nl/nl
Woning en Tuin

Tuinonderhoud artikelen vind je bij Rectavit

Tuinonderhoud is een belangrijk aspect wanneer je graag op een mooie tuin uitkijkt. Zeker wanneer je kinderen of huisdieren graag in de tuin spelen of je zelf graag in de tuin zit, wil je je tuinonderhoud op peil houden. Daarvoor heeft Rectavit een breed assortiment aan producten. Veel tuinproducten zoals meubelen en tuinhuizen zijn van hout. Tuinonderhoud van houten materialen kun je doen door je hout vooraf goed te behandelen, goed te verzorgen en goed schoon te maken.

Waterdicht en schoon hout

Met Wood Sealer van Rectavit kun je bijvoorbeeld randen afwerken en voorkomen dat er water binnen kan komen. De waterafdichting van deze Wood Sealer is optimaal en is na drie kwartier stof droog. Je voorkomt hiermee opzwelling en wateropname. Je kunt het materiaal vervolgens ook schilderen met lakken en beitsen. Bij het aanbrengen is het materiaal wit, maar het droogt transparant op. Je kunt het gebruiken op verschillende soorten hout, maar ook op bijvoorbeeld gipsplaat, MDF, multiplex of betonplex. De Wood Cleaner van Rectavit is ook bedoeld voor verschillende soorten hout, maar kan wel RVS, aluminium, verf, natuursteen en glas aantasten. Dit risico loop je niet als je de Bangkiraï & Cedar Cleaner gebruikt.

Gerichte producten voor tuinonderhoud

Rectavit heeft ook een assortiment aan tuinonderhoud artikelen geschikt voor specifieke soorten hout. Zo zijn er de Teak Cleaner, Protector, Oil en Renovator – allemaal speciaal voor teakhout. Daarnaast biedt Rectavit een groene aanslagverwijderaar waardoor je mossen en algen goed kunt verwijderen. Dit kan op hout, maar ook op steen, metaal, kunststof en textiel worden toegepast. Met de Terrace Cleaner kun je grondig je tegels schoonmaken. Deze laatste twee producten tasten geen onderliggende materialen of grond aan.

Woning en Tuin

WAT DOET EEN MAKELAAR?

 Onze makelaars in Assen zorgen ervoor dat zij het proces van het kopen en verkopen van huis geheel van uw schouders wegnemen. Onze makelaars zijn zeer professioneel met heel veel ervaring in de vastgoedwereld en kunnen u van de beste adviezen voorzien. Verder is ons makelaarsbedrijf in Assen zowel lokaal als in heel Nederland zeer bekend wat maakt dat uw huis in een mum van tijd verkocht kan worden. Ons klantenbestand is een van de grootste in Nederland en de grootste in heel Assen. Verder zijn onze courtage kosten de laagste in heel Assen wat ons zeker weten de meest concurrerende makelaarsbureau maakt. Met onze professionele en ervaren makelaars en onze zeer lage prijzen maakt dat wij de ideale plek zijn voor u om uw huis te kopen en of te verkopen.  

HOE HOOG ZIJN JULLIE KOSTEN?

Zoals eerder aangegeven zijn wij het makelaarsbedrijf in heel Assen met de laagste courtage. Onze prijzen zijn zeer scherp en de meest concurrerende in heel Nederland. Onze prijzen zijn namelijk niet vast maar worden procentueel berekend op de woning die gekocht of verkocht zal worden. Dit geeft u de garantie dat u altijd voordelig uit zal komen omdat wij dus niet een heel hoog bedrag zullen innen voor een huis dat misschien niet zo hoog geprijsd is. U tekent met ons vooraf een contract zodat u weet waar u aan toe bent voor, tijdens en na het verkopen of kopen van uw huis. Dit maakt onze transparantie policy heel erg duidelijk, wat u als cliënt meer zekerheid heeft in het zaken doen met ons. Het gaat uiteindelijk over uw hard verdiende centen.  

WERKEN JULLIE OOK MET DE NOTARIS?

 Het geheel proces van de koop en de verkoop van een huis doen wij hier in Assen. Alle relevante actoren die betrokken zijn bij de koop en verkoop worden door ons aangetrokken zodat alles zeer centraal voor u ligt en u dus geen loop en zoek werk meer hoeft te verrichten. Wij maken het zeer makkelijk en gerieflijk voor u. Onze makelaars kunnen u gerust alles stappen vrijblijvend uitleggen als u contact met ons opneemt.

 

Woning en Tuin

Een woning verkopen of aankopen met de kennis

Je gaat een woning kopen of verkopen in Terneuzen, een bekende plaats in de provincie Zeeland. Dit kun je niet alleen en je kunt de hulp van de geregistreerde makelaar in Terneuzen wel goed gebruiken. Je maakt bij de makelaar in Terneuzen kennis met de gehele vastgoedmarkt en je wordt geholpen met alles waar jij behoefte aan hebt. De makelaar in Terneuzen is een makelaar die alles aan je kan aanbieden. Je hoeft dus niet nog te schakelen met diverse andere bedrijven. Zoals bouwkundige keuringsbedrijven, taxateurs en bedrijven die foto’s en video’s van het huis kunnen maken, want de makelaar in Terneuzen zorgt ervoor dat dit allemaal voor je wordt geregeld. Met de connecties van deze makelaar zorg je ervoor dat alle woningen die je eventueel kunt kopen of de manieren die er mogelijk zijn om je woning te verkopen worden benut. 

Ervaringen van de makelaar in Terneuzen

De ervaring van de makelaar in Terneuzen speelt een heel grote rol in het gehele proces. Je merkt aan de ervaring en de kennis die er is, dat de kopen en verkopen allemaal een stuk gemakkelijker en soepeler verlopen en dat je binnen een korte periode bent voorzien in de behoefte waar de makelaar in Terneuzen je in kan helpen. Je geeft bij een begingesprek aan wat je eisen zijn aan een woning die je graag zou willen kopen en daarnaast wat het budget is. Wanneer je een woning ten verkoop aan wil bieden op de markt van de woningen, zal je moeten aangeven wat je allemaal wilt bewerkstelligen. 

Stille verkoop

Het verkopen van een woning kan je op diverse manieren doen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een huis in de stille verkoop te zetten, dat betekent dat je ervoor kiest om het nog niet op het internet te zetten en ook nog geen bord in de tuin te zetten. Als iemand dan bij de makelaar in Terneuzen langskomt en vraagt naar een dergelijke woning, kan er wel op gewezen worden.

 

Woning en Tuin

Toepassingen van grasbetontegels

Grasbetontegels zijn een milieuvriendelijke oplossing voor bestrating. Milieuvriendelijk doordat grasbetontegels waterdoorlatend zijn. De huidige problematiek rond compleet betegelde tuinen, kan op bepaalde punten ondervangen worden met grasbetontegels. Deze kennen openingen waardoor er open stukjes ondergrond vrij komen te liggen. Door deze openingen groeit meestal gras, waaraan de tegel dan ook zijn naam te danken heeft.

Ondersteuning voor snelle afvoer regenwater

 

Mede dankzij de openingen vind regenwater ook zijn uitweg. Zo kunnen grasbetontegels een goede oplossingen zijn voor het verharden van stroken langs de openbare weg, maar ook bijvoorbeeld thuis, bij de carport waar de auto geparkeerd wordt zijn grasbetontegels ideaal om regenwater-problematiek te voorkomen. Het riool raakt minder belast wanneer hemelwater sneller kan wegzakken tot het oppervlaktewater.

U kunt zelfs de regenpijp laten eindigen tot net iets boven de grond –middels een HA steen– deze HA steen kent een schuine afloop, waardoor regenwater direct de juiste richting opgaat en het hemelwater verdwijnt in de grasbetontegels. 

Uw bijdrage leveren aan het milieu

Op deze milieuvriendelijke wijze kunt u zelf een stuk bijdrage leveren aan verduurzaming van uw direct woonomgeving.

De verwachting is dat ‘off grid’ wonen (zonder nuts-voorzieningen leven) een steeds grotere trend in Nederland zal worden. Hier horen ook onderdelen bij als de grasbetontegels, die Nederland zullen ‘ont-tegelen’, en groene regenwatervoorzieningen. Lees uzelf goed in voor het creëren van een duurzame woning en tuin. 

Meer grasbetontegels: https://www.betondingen.nl/grasbetontegels-40x60x10cm.html

https://www.betondingen.nl/grasbetontegels/
Woning en Tuin

Met welk ongedierteprobleem kunnen wij van dienst zijn?

Bij Beestjes Kwijt hebben we ongediertebestrijders uitgekozen die van alle markten thuis zijn. Ze hebben stuk voor stuk enorm veel ervaring met al het denkbare ongedierte hier in Nederland. Ieder soort ongedierte heeft natuurlijk een andere werkwijze als het gaat om de bestrijding ervan. Gelukkig heeft jouw lokale bestrijder middelen en methodes voor al deze soorten ongedierte! Wat hij dan precies doet, dat lees je hieronder.

Bedwantsen

Bedwantsen bestrijden doen onze bestrijders met insecticide, stoom of extreme hitte. Iedere bedwantsenplaag is anders en vandaar ook deze verschillende methodes. De ernst van ieder geval verschilt ook nog wel eens. Zo kan het zijn dat de bedwantsen alleen in bed zitten, maar het kan ook zomaar zijn dat de hele slaapkamer is aangetast. De bedwantsen kunnen achter het behang, de plinten en fotolijstjes zitten. In deze gevallen kan het nodig zijn dat de bestrijder de kamer stript om echt alle bedwantsen uit te roeien. Hoe dan ook, hij helpt je van de bedwantsen af.

Wespen

Wanneer je last hebt van wespen is het echt verstandig om een bestrijder in te schakelen. De kans is namelijk groot dat er een wespennest in de buurt is als je last hebt van veel wespen in of rondom je huis of bedrijf. Ga je dit wespennest zelf te lijf? Dan loop je de kans serieuze verwondingen op te lopen of zelfs erger wanneer je allergisch blijkt te zijn. Neem dit risico dan ook niet en schakel een bestrijder in. Hij zoekt uit waar het nest zich bevindt en bestrijdt dit met een sterk wespenpoeder dat het hele nest uitschakelt.

Kakkerlakken

Last van kakkerlakken is wat veel mensen spontaan de rillingen over hun rug geeft. Veel mensen hebben schrik van de beestjes en willen er dan ook graag zo snel mogelijk vanaf. Gelukkig heeft jouw lokale bestrijder veel ervaring met het bestrijden van kakkerlakken. Hij kan dit doen met een sterk insecticide of lokaasgel. Hoe dan ook lost hij jouw probleem op en ruimt hij de vieze beestjes uit de weg. Natuurlijk geeft hij je naderhand nog wat tips om een volgende plaag te voorkomen. 

https://beestjeskwijt.nl/blog/wespen
Woning en Tuin

Inspirerend opzoek naar een laminaatvloer

Zoekt u inspiratie voor de inrichting van uw huis, bezoek dan eens een decorvloer winkel. De vloergrond bestaan ten slotte van de basis van de inrichting. Een vloergrond moet natuurlijk ook goed samenbinden met uw meubels, nochtans ook met het meubilair dat u voor de toekomst voorstelbaar nog gaat kopen. Een decorvloer laminaat gaat tientallen jaren mee eveneens. De ene ondergrond is wel erbij noodzakelijk. Het is verkrijgbaar in verschillende materiaaleigenschappen. Zo kunt u uw nieuwe vloer onderbouwing volledig aan uw verlangen aanbrengen.

 

Welk materiaal kies jij voor uw nieuwe vloer onderbouwing?

 

Als je opzoek gaat naar vloeren, dan heb je te maken met verschillende benodigdheden. U kunt de keuze nemen voor vloer onderbouwing van massief hout of Decorvloer tegel laminaat kiezen, Elke vloer heeft zijn pluspunten en bestaat uit verschillende prijsklasse. Daarnaast zijn er verschillen in het diverse omslaan van kleur. U kunt uitzoeken voor licht of donker, al onwel belang van lichtinval van uw verblijf en de klankkleur van de meubels. Een lichte onderbouwing past prima gewichtigheid voor donkere meubelen, donkere vloeren samenvoegen voor inclusief lichtgekleurde meubels.

Waar kan je een goede tegel laminaat onderbouwing vervaardigen?

Niet in iedere vloerenwinkel kunt u een vloer op maat toelatend fabriceren. Bij Decorvloer zijn er veel mogelijkheden. Je zoek naar dat ene passende vloer voor de woonkamer of in de slaapkamer van de woning. U kunt online ondertussen wat inspiratie opdoen bij de website van decorvloer.nl, ook kunt u online een offerte aanvragen zodat u een prijsindicatie in gedachten heeft. Naast de vloer kiest u ook voor een passende ondervloer en plinten, bekijk de acties bij sommige vloeren zijn er ook plinten er bij inbegrepen.

https://decorvloer.nl/laminaat/tegel-laminaat/
Woning en Tuin

Voorkom vochtige muren door scheuren te dichten

Kleine of brede scheuren in beton en metselwerk bevorderen het binnendringen van vocht. In deze gevallen heeft de injectiemethode zich bewezen als een succesvolle oplossing. Uiteraard heeft het gebruik van het juiste materiaal een doorslaggevende invloed op de duurzaamheid.

Daarom moet dit werk worden uitgevoerd door een ervaren specialist na een professionele beoordeling.

In principe geldt het volgende: pas na een nauwkeurige schadeanalyse met aansluitende vaststelling van de oorzaak kan een succesvol herstel van de vochtige wand en de daarmee gepaard gaande vochtschade beginnen. Als je de verkeerde maatregelen neemt omdat je de concrete oorzaak van de schade niet heeft herkend of ontdekt, zult je meestal het tegenovergestelde bereiken van het gewenste resultaat – namelijk een toename van de schade.

Vochtbestrijding in Vlaanderen

Als je hebt besloten om een Vochtbestrijding bedrijf in Vlaanderen opdracht te geven, wees dan kritisch bij het gunnen van je renovatiecontracten en vraag het advies van een deskundige! We kunnen schade snel herstellen door gebruik te maken van speciale revalidatiesystemen die zijn afgestemd op de oorzaak van het betreffende vocht. Met de keuze van een geschikte renovatiemethode kunnen we samen een grote stap dichter bij je droomhuis komen.

Dankzij de permanente verbetering en verdere ontwikkeling van onze afdichtingssystemen, apparatuur en diverse verwerkingstechnologieën bereiken we ook een permanente bescherming tegen vocht in het metselwerk. je leefruimte blijft droog en veilig en vochtige muren behoren tot het verleden.

Wacht niet te lang en neem contact met ons op voor een consultatie met aansluitende inspectie van het pand. Meestal gaat dat als volg in zijn werk.

  1. Er wordt een uitvoering gadaan van een gedetailleerde schadeanalyse
  2. Er wordt gecommuniceerd over mogelijke methoden en aanbevolen maatregelen voor het professioneel herstel van de gedetecteerde vochtschade
  3. Er wordt een saneringsconcept opgezet op basis van de schadeanalyse
  4. De revalidatiemaatregel wordt toegepast op de gewenste datum
  5. Daarna wordt er nog gecontroleerd op het succes van de renovatie na voltooiing

 

Vochtige muren voorkomen, hoe houdt je jouw huis droog?

Als je eenmaal vochtschade in huis heeft gehad, is het voor je zeker belangrijk om dergelijke schade in de toekomst te voorkomen. Met een paar eenvoudige stappen en het volgen van een paar kleine tips voor het dagelijks leven, kunt je gemakkelijk vocht en schimmel in je huis voorkomen.

Om de binnentemperatuur en -vochtigheid te regelen voor een gezond leefklimaat, hebben verschillende fabrikanten diverse precisie thermo-hygrometers op de markt gebracht, die in speciaalzaken te koop zijn. Deze zorgen voor onmiddellijke duidelijkheid. Ter oriëntatie: De ideale meetwaarde is 50% luchtvochtigheid. Een permanent hoge luchtvochtigheidswaarde kan een indicatie zijn voor vochtige muren.

 

De juiste verwarming

In tegenstelling tot de algemene bewering dat ongebruikte of zelden gebruikte kamers niet hoeven te worden verwarmd, raden wij aan om alle kamers in het huis het hele jaar door te verwarmen om vochtige muren te vermijden.

Zorg ervoor dat alle kamers van je huis ongeveer dezelfde kamertemperatuur hebben en dat er geen kamers overmatig afkoelen!

Dit werkt niet altijd perfect in het dagelijks leven, maar hier kunnen compromissen helpen om vochtige muren te vermijden. Het verlagen van de temperatuur moet matig zijn.

Hoe groter en frequenter de temperatuurverschillen binnen een appartement, hoe groter het risico op vochtschade. Omgekeerd, vermijd waar mogelijk temperatuurschommelingen, ongeacht of je de kamer gebruikt of niet.


 

REGELMATIG VENTILEREN OM VOCHTIGE MUREN TE VERMIJDEN

Geen kantelramen! Kantelramen zijn alleen gunstig voor hogere energiekosten en schimmelgroei in de ramen. Woonkamers moeten ten minste drie keer per dag worden geventileerd, d.w.z. ventilatie met de ramen volledig open.

De ventilatietijd moet 5 tot 15 minuten bedragen – afhankelijk van de buitentemperatuur (niet de luchtvochtigheid buiten!). Hoe koeler het buiten is, hoe korter de ventilatietijd kan zijn! Wil je in de toekomst vochtige muren vermijden of iets doen aan vochtige muren in je huis, volg dan zorgvuldig de bovenstaande adviezen op.

Woning en Tuin

Alarmsysteem Rotterdam biedt je de kans op een veilig gevoel

Alarmsystemen van Alarmsysteem Rotterdam worden steeds betaalbaarder, hierdoor overwegen veel mensen, jong of oud, om een alarmsysteem aan te schaffen, maar wat zijn nou de voordelen ervan? Het meest voor de hand liggende voordeel is natuurlijk de bescherming tegen inbraken, dit is ook de grootste reden om een alarmsysteem van Alarmsysteem Rotterdam aan te schaffen. Menig inbreker zal bij het horen van een alarmsysteem snel afgeschrikt worden en weggaan zonder schade te berokkenen aan u of uw eigendommen. Zelfs de sticker dat u een alarmsysteem heeft geïnstalleerd schrikt al af. Die biedt Alarmsysteem Rotterdam daarom ook aan. Hiernaast, als de inbreker alsnog doorgaat worden de hulpdiensten veel sneller ingeschakeld en verklein je de kans op schade. En zal de schade veel minder zijn dan wanneer je geen alarmsysteem van Alarmsysteem Rotterdam installeert.

Wat biedt Alarmsysteem Rotterdam nog meer aan?

Ook is een alarmsysteem van Alarmsysteem Rotterdam handig voor wat oudere mensen, in het geval van een medisch ongeval kan de medische hulpdienst via een alarmknop snel opgeroepen worden en paraat staan, wat de overlevingskans in elk geval natuurlijk enorm versterkt! En wat mensen veel veiliger laat voelen omdat ze veel sneller hulp krijgen dan voorheen. Dit geld niet alleen voor oudere mensen maar zelfs jongeren kunnen hier baat bij hebben. Als laatst zit menig alarmsysteem van Alarmsysteembedrijf Rotterdam vol met sensoren, dingen als brand of een gaslek kunnen snel gedetecteerd en gemeld worden. Zeker bij dingen als een gaslek of een over mate aan andere gevaarlijke stoffen is dit van groot belang. U zou hier zelf te laat achter komen maar deze sensoren merken het op tijd op, dit kan uw leven dus op verschillende manieren redden! Laat je daarom helpen en leef niet langer in angst. Ga voor veiligheid. Meer info vindt u bij Forza Camerabewaking.

Woning en Tuin

Alles over de Xinnix X40 deurkit

Op zoek naar een onzichtbare deur? Kies dan voor het Xinnix X40 deursysteem. Bij dit deursysteem ligt de deur immers precies gelijk met een vlak van de omringende muur. Door de deur in dezelfde kleur te schilderen als de omringende muur is de deur praktisch onzichtbaar. Deze deur kan zowel linksom als rechtsom uit de wand draaien.

De fraaie kaderloze deur is een heel complete deur met regelbare en onzichtbare scharnieren, een geruisloos magneetslot en een strakke deurklink. Rubberdichting zorgt voor de akoestische en thermische isolatie. Met het Xinnix X40 deursysteem kun je in nieuwbouw en in gerenoveerde ruimtes een hedendaagse, tijdloze inrichting realiseren.

Plaatsing van de deur is eenvoudig

Het Xinnix X40 deursysteem kan door een persoon worden geplaatst. Er moet wel aan een voorwaarde zijn voldaan. Plaatsing is alleen mogelijk in een muur of in een gipswandplaat met een dikte van minimaal 75 mm. Na even googelen op het internet vind je betaalbare doe het zelf pakketten voor deze bijna onzichtbare deuren. Ook jij kunt deze designdeuren zonder omlijsting probleemloos zelf plaatsen.

Je moet het deurblad berekenen

Uiteraard moet je wel het correcte pakket kiezen. Hoe je dat doet? Door eerst de afmetingen van je Xinnix deurblad te bepalen. De breedte van je deurblad is gelijk aan de ruwbouwbreedte van de deuropening min 60 mm. De hoogte van het deurblad is gelik aan de ruwbouwhoogte van de deuropening min 30 mm. De te bestellen deurplaat heeft waarschijnlijk niet precies de juiste maten. Is dat het geval?

Kies dan een deurplaat met een iets kleinere breedte en een iets kleinere hoogte. Na het installeren van de deurplaat kun je kleine spelingen wegwerken met de bepleistering.

Meer informatie over het bedrijf Xinnix en een overzichtelijke montagehandleiding kan je hier terugvinden.

https://www.deurenshop.com