Woning en Tuin

Toepassingen van grasbetontegels

Grasbetontegels zijn een milieuvriendelijke oplossing voor bestrating. Milieuvriendelijk doordat grasbetontegels waterdoorlatend zijn. De huidige problematiek rond compleet betegelde tuinen, kan op bepaalde punten ondervangen worden met grasbetontegels. Deze kennen openingen waardoor er open stukjes ondergrond vrij komen te liggen. Door deze openingen groeit meestal gras, waaraan de tegel dan ook zijn naam te danken heeft.

Ondersteuning voor snelle afvoer regenwater

 

Mede dankzij de openingen vind regenwater ook zijn uitweg. Zo kunnen grasbetontegels een goede oplossingen zijn voor het verharden van stroken langs de openbare weg, maar ook bijvoorbeeld thuis, bij de carport waar de auto geparkeerd wordt zijn grasbetontegels ideaal om regenwater-problematiek te voorkomen. Het riool raakt minder belast wanneer hemelwater sneller kan wegzakken tot het oppervlaktewater.

U kunt zelfs de regenpijp laten eindigen tot net iets boven de grond –middels een HA steen– deze HA steen kent een schuine afloop, waardoor regenwater direct de juiste richting opgaat en het hemelwater verdwijnt in de grasbetontegels. 

Uw bijdrage leveren aan het milieu

Op deze milieuvriendelijke wijze kunt u zelf een stuk bijdrage leveren aan verduurzaming van uw direct woonomgeving.

De verwachting is dat ‘off grid’ wonen (zonder nuts-voorzieningen leven) een steeds grotere trend in Nederland zal worden. Hier horen ook onderdelen bij als de grasbetontegels, die Nederland zullen ‘ont-tegelen’, en groene regenwatervoorzieningen. Lees uzelf goed in voor het creëren van een duurzame woning en tuin. 

Meer grasbetontegels: https://www.betondingen.nl/grasbetontegels-40x60x10cm.html

https://www.betondingen.nl/grasbetontegels/
Woning en Tuin

Met welk ongedierteprobleem kunnen wij van dienst zijn?

Bij Beestjes Kwijt hebben we ongediertebestrijders uitgekozen die van alle markten thuis zijn. Ze hebben stuk voor stuk enorm veel ervaring met al het denkbare ongedierte hier in Nederland. Ieder soort ongedierte heeft natuurlijk een andere werkwijze als het gaat om de bestrijding ervan. Gelukkig heeft jouw lokale bestrijder middelen en methodes voor al deze soorten ongedierte! Wat hij dan precies doet, dat lees je hieronder.

Bedwantsen

Bedwantsen bestrijden doen onze bestrijders met insecticide, stoom of extreme hitte. Iedere bedwantsenplaag is anders en vandaar ook deze verschillende methodes. De ernst van ieder geval verschilt ook nog wel eens. Zo kan het zijn dat de bedwantsen alleen in bed zitten, maar het kan ook zomaar zijn dat de hele slaapkamer is aangetast. De bedwantsen kunnen achter het behang, de plinten en fotolijstjes zitten. In deze gevallen kan het nodig zijn dat de bestrijder de kamer stript om echt alle bedwantsen uit te roeien. Hoe dan ook, hij helpt je van de bedwantsen af.

Wespen

Wanneer je last hebt van wespen is het echt verstandig om een bestrijder in te schakelen. De kans is namelijk groot dat er een wespennest in de buurt is als je last hebt van veel wespen in of rondom je huis of bedrijf. Ga je dit wespennest zelf te lijf? Dan loop je de kans serieuze verwondingen op te lopen of zelfs erger wanneer je allergisch blijkt te zijn. Neem dit risico dan ook niet en schakel een bestrijder in. Hij zoekt uit waar het nest zich bevindt en bestrijdt dit met een sterk wespenpoeder dat het hele nest uitschakelt.

Kakkerlakken

Last van kakkerlakken is wat veel mensen spontaan de rillingen over hun rug geeft. Veel mensen hebben schrik van de beestjes en willen er dan ook graag zo snel mogelijk vanaf. Gelukkig heeft jouw lokale bestrijder veel ervaring met het bestrijden van kakkerlakken. Hij kan dit doen met een sterk insecticide of lokaasgel. Hoe dan ook lost hij jouw probleem op en ruimt hij de vieze beestjes uit de weg. Natuurlijk geeft hij je naderhand nog wat tips om een volgende plaag te voorkomen. 

https://beestjeskwijt.nl/blog/wespen
Woning en Tuin

Inspirerend opzoek naar een laminaatvloer

Zoekt u inspiratie voor de inrichting van uw huis, bezoek dan eens een decorvloer winkel. De vloergrond bestaan ten slotte van de basis van de inrichting. Een vloergrond moet natuurlijk ook goed samenbinden met uw meubels, nochtans ook met het meubilair dat u voor de toekomst voorstelbaar nog gaat kopen. Een decorvloer laminaat gaat tientallen jaren mee eveneens. De ene ondergrond is wel erbij noodzakelijk. Het is verkrijgbaar in verschillende materiaaleigenschappen. Zo kunt u uw nieuwe vloer onderbouwing volledig aan uw verlangen aanbrengen.

 

Welk materiaal kies jij voor uw nieuwe vloer onderbouwing?

 

Als je opzoek gaat naar vloeren, dan heb je te maken met verschillende benodigdheden. U kunt de keuze nemen voor vloer onderbouwing van massief hout of Decorvloer tegel laminaat kiezen, Elke vloer heeft zijn pluspunten en bestaat uit verschillende prijsklasse. Daarnaast zijn er verschillen in het diverse omslaan van kleur. U kunt uitzoeken voor licht of donker, al onwel belang van lichtinval van uw verblijf en de klankkleur van de meubels. Een lichte onderbouwing past prima gewichtigheid voor donkere meubelen, donkere vloeren samenvoegen voor inclusief lichtgekleurde meubels.

Waar kan je een goede tegel laminaat onderbouwing vervaardigen?

Niet in iedere vloerenwinkel kunt u een vloer op maat toelatend fabriceren. Bij Decorvloer zijn er veel mogelijkheden. Je zoek naar dat ene passende vloer voor de woonkamer of in de slaapkamer van de woning. U kunt online ondertussen wat inspiratie opdoen bij de website van decorvloer.nl, ook kunt u online een offerte aanvragen zodat u een prijsindicatie in gedachten heeft. Naast de vloer kiest u ook voor een passende ondervloer en plinten, bekijk de acties bij sommige vloeren zijn er ook plinten er bij inbegrepen.

https://decorvloer.nl/laminaat/tegel-laminaat/
Woning en Tuin

Voorkom vochtige muren door scheuren te dichten

Kleine of brede scheuren in beton en metselwerk bevorderen het binnendringen van vocht. In deze gevallen heeft de injectiemethode zich bewezen als een succesvolle oplossing. Uiteraard heeft het gebruik van het juiste materiaal een doorslaggevende invloed op de duurzaamheid.

Daarom moet dit werk worden uitgevoerd door een ervaren specialist na een professionele beoordeling.

In principe geldt het volgende: pas na een nauwkeurige schadeanalyse met aansluitende vaststelling van de oorzaak kan een succesvol herstel van de vochtige wand en de daarmee gepaard gaande vochtschade beginnen. Als je de verkeerde maatregelen neemt omdat je de concrete oorzaak van de schade niet heeft herkend of ontdekt, zult je meestal het tegenovergestelde bereiken van het gewenste resultaat – namelijk een toename van de schade.

Vochtbestrijding in Vlaanderen

Als je hebt besloten om een Vochtbestrijding bedrijf in Vlaanderen opdracht te geven, wees dan kritisch bij het gunnen van je renovatiecontracten en vraag het advies van een deskundige! We kunnen schade snel herstellen door gebruik te maken van speciale revalidatiesystemen die zijn afgestemd op de oorzaak van het betreffende vocht. Met de keuze van een geschikte renovatiemethode kunnen we samen een grote stap dichter bij je droomhuis komen.

Dankzij de permanente verbetering en verdere ontwikkeling van onze afdichtingssystemen, apparatuur en diverse verwerkingstechnologieën bereiken we ook een permanente bescherming tegen vocht in het metselwerk. je leefruimte blijft droog en veilig en vochtige muren behoren tot het verleden.

Wacht niet te lang en neem contact met ons op voor een consultatie met aansluitende inspectie van het pand. Meestal gaat dat als volg in zijn werk.

  1. Er wordt een uitvoering gadaan van een gedetailleerde schadeanalyse
  2. Er wordt gecommuniceerd over mogelijke methoden en aanbevolen maatregelen voor het professioneel herstel van de gedetecteerde vochtschade
  3. Er wordt een saneringsconcept opgezet op basis van de schadeanalyse
  4. De revalidatiemaatregel wordt toegepast op de gewenste datum
  5. Daarna wordt er nog gecontroleerd op het succes van de renovatie na voltooiing

 

Vochtige muren voorkomen, hoe houdt je jouw huis droog?

Als je eenmaal vochtschade in huis heeft gehad, is het voor je zeker belangrijk om dergelijke schade in de toekomst te voorkomen. Met een paar eenvoudige stappen en het volgen van een paar kleine tips voor het dagelijks leven, kunt je gemakkelijk vocht en schimmel in je huis voorkomen.

Om de binnentemperatuur en -vochtigheid te regelen voor een gezond leefklimaat, hebben verschillende fabrikanten diverse precisie thermo-hygrometers op de markt gebracht, die in speciaalzaken te koop zijn. Deze zorgen voor onmiddellijke duidelijkheid. Ter oriëntatie: De ideale meetwaarde is 50% luchtvochtigheid. Een permanent hoge luchtvochtigheidswaarde kan een indicatie zijn voor vochtige muren.

 

De juiste verwarming

In tegenstelling tot de algemene bewering dat ongebruikte of zelden gebruikte kamers niet hoeven te worden verwarmd, raden wij aan om alle kamers in het huis het hele jaar door te verwarmen om vochtige muren te vermijden.

Zorg ervoor dat alle kamers van je huis ongeveer dezelfde kamertemperatuur hebben en dat er geen kamers overmatig afkoelen!

Dit werkt niet altijd perfect in het dagelijks leven, maar hier kunnen compromissen helpen om vochtige muren te vermijden. Het verlagen van de temperatuur moet matig zijn.

Hoe groter en frequenter de temperatuurverschillen binnen een appartement, hoe groter het risico op vochtschade. Omgekeerd, vermijd waar mogelijk temperatuurschommelingen, ongeacht of je de kamer gebruikt of niet.


 

REGELMATIG VENTILEREN OM VOCHTIGE MUREN TE VERMIJDEN

Geen kantelramen! Kantelramen zijn alleen gunstig voor hogere energiekosten en schimmelgroei in de ramen. Woonkamers moeten ten minste drie keer per dag worden geventileerd, d.w.z. ventilatie met de ramen volledig open.

De ventilatietijd moet 5 tot 15 minuten bedragen – afhankelijk van de buitentemperatuur (niet de luchtvochtigheid buiten!). Hoe koeler het buiten is, hoe korter de ventilatietijd kan zijn! Wil je in de toekomst vochtige muren vermijden of iets doen aan vochtige muren in je huis, volg dan zorgvuldig de bovenstaande adviezen op.

Woning en Tuin

Alarmsysteem Rotterdam biedt je de kans op een veilig gevoel

Alarmsystemen van Alarmsysteem Rotterdam worden steeds betaalbaarder, hierdoor overwegen veel mensen, jong of oud, om een alarmsysteem aan te schaffen, maar wat zijn nou de voordelen ervan? Het meest voor de hand liggende voordeel is natuurlijk de bescherming tegen inbraken, dit is ook de grootste reden om een alarmsysteem van Alarmsysteem Rotterdam aan te schaffen. Menig inbreker zal bij het horen van een alarmsysteem snel afgeschrikt worden en weggaan zonder schade te berokkenen aan u of uw eigendommen. Zelfs de sticker dat u een alarmsysteem heeft geïnstalleerd schrikt al af. Die biedt Alarmsysteem Rotterdam daarom ook aan. Hiernaast, als de inbreker alsnog doorgaat worden de hulpdiensten veel sneller ingeschakeld en verklein je de kans op schade. En zal de schade veel minder zijn dan wanneer je geen alarmsysteem van Alarmsysteem Rotterdam installeert.

Wat biedt Alarmsysteem Rotterdam nog meer aan?

Ook is een alarmsysteem van Alarmsysteem Rotterdam handig voor wat oudere mensen, in het geval van een medisch ongeval kan de medische hulpdienst via een alarmknop snel opgeroepen worden en paraat staan, wat de overlevingskans in elk geval natuurlijk enorm versterkt! En wat mensen veel veiliger laat voelen omdat ze veel sneller hulp krijgen dan voorheen. Dit geld niet alleen voor oudere mensen maar zelfs jongeren kunnen hier baat bij hebben. Als laatst zit menig alarmsysteem van Alarmsysteembedrijf Rotterdam vol met sensoren, dingen als brand of een gaslek kunnen snel gedetecteerd en gemeld worden. Zeker bij dingen als een gaslek of een over mate aan andere gevaarlijke stoffen is dit van groot belang. U zou hier zelf te laat achter komen maar deze sensoren merken het op tijd op, dit kan uw leven dus op verschillende manieren redden! Laat je daarom helpen en leef niet langer in angst. Ga voor veiligheid. Meer info vindt u bij Forza Camerabewaking.

Woning en Tuin

Alles over de Xinnix X40 deurkit

Op zoek naar een onzichtbare deur? Kies dan voor het Xinnix X40 deursysteem. Bij dit deursysteem ligt de deur immers precies gelijk met een vlak van de omringende muur. Door de deur in dezelfde kleur te schilderen als de omringende muur is de deur praktisch onzichtbaar. Deze deur kan zowel linksom als rechtsom uit de wand draaien.

De fraaie kaderloze deur is een heel complete deur met regelbare en onzichtbare scharnieren, een geruisloos magneetslot en een strakke deurklink. Rubberdichting zorgt voor de akoestische en thermische isolatie. Met het Xinnix X40 deursysteem kun je in nieuwbouw en in gerenoveerde ruimtes een hedendaagse, tijdloze inrichting realiseren.

Plaatsing van de deur is eenvoudig

Het Xinnix X40 deursysteem kan door een persoon worden geplaatst. Er moet wel aan een voorwaarde zijn voldaan. Plaatsing is alleen mogelijk in een muur of in een gipswandplaat met een dikte van minimaal 75 mm. Na even googelen op het internet vind je betaalbare doe het zelf pakketten voor deze bijna onzichtbare deuren. Ook jij kunt deze designdeuren zonder omlijsting probleemloos zelf plaatsen.

Je moet het deurblad berekenen

Uiteraard moet je wel het correcte pakket kiezen. Hoe je dat doet? Door eerst de afmetingen van je Xinnix deurblad te bepalen. De breedte van je deurblad is gelijk aan de ruwbouwbreedte van de deuropening min 60 mm. De hoogte van het deurblad is gelik aan de ruwbouwhoogte van de deuropening min 30 mm. De te bestellen deurplaat heeft waarschijnlijk niet precies de juiste maten. Is dat het geval?

Kies dan een deurplaat met een iets kleinere breedte en een iets kleinere hoogte. Na het installeren van de deurplaat kun je kleine spelingen wegwerken met de bepleistering.

Meer informatie over het bedrijf Xinnix en een overzichtelijke montagehandleiding kan je hier terugvinden.

https://www.deurenshop.com
Woning en Tuin

Uw massief eiken tafel

Tafels van eikenhout zijn tegenwoordig onmisbaar in ieder interieur door hun tijdloze look en perfecte kwaliteit. Massief eiken tafels vergen haast geen onderhoud, even schuren en daarna behandelen met een olie zodat de tafel er als nieuw uitziet en er weer een hele tijd tegenaan kan!   Het dagelijks onderhouden van de tafel is ook geen enkel probleem, met een licht vochtige doek is de tafel weer perfect schoon. Als er een glas drinken over de tafel valt is het makkelijk droog en schoon te maken met een droge doek, zodat eventuele schade beperkt blijft. Let alleen wel op met hete dranken en pannen, door de hitte is er een kans dat er kringen ontstaan op het hout. Gebruik daarom altijd onderzetters of een mooi tafelkleed.  Door de tijdloze look van het eikenhout valt de tafel met alles te combineren, van stoelen tot accessoires. Door de mogelijkheid om hem met alles te combineren past de tafel in ieder interieur, dus ook bij u thuis! De tafel staat geweldig in de keuken, om heerlijk aan te dineren maar past ook perfect in de woonkamer als eyecatcher. Naast de mogelijkheid om hem overal neer te kunnen zetten kunt u hem natuurlijk opleuken en op verschillende manieren gebruiken. Denk daarbij aan de standaard eettafel of juist een bureau om heerlijk aan te werken. Met een aantal mandjes en een spiegel is de tafel ook prima te gebruiken in de slaapkamer als opberger of schoonheidstafel en zo zijn de mogelijkheden natuurlijk eindeloos.   Alle pluspunten op een rij; de massief eiken tafel is een tijdloos en onmisbaar meubel in uw interieur door zijn looks en eenvoudige onderhoud zowel dagelijks als over langere periode. Het valt met alles te combineren en dient meerdere doelen. Daarnaast is de tafel naar wens aanpasbaar door middel van bijvoorbeeld een spiegel. De eikenhouten tafel, het ideale meubel voor in uw huishouden! 

Woning en Tuin

Balterio laminaat kosten

Laminaatvloeren zijn in de regel een van de goedkoopste opties. De prijzen beginnen onder de 5 euro per vierkante meter, wat niet kan worden gezegd voor massief hardhouten vloeren of speciale hardhouten vloeren. Een dergelijke lage prijs is niet van toepassing op de meeste andere vloeren opties ook niet van toepassing.

Je betaalt voor wat je krijgt

Zoals bij de meeste dingen, zijn goedkope vloeren meestal niet erg goed. Consumenten organisaties waarschuwen de consument tegen het kopen van goedkope laminaten. Balterio laminaat vloeren kosten meer dan het gemiddelde laminaat, maar het is allesbehalve een gemiddelde laminaatvloer. De hogere kosten weerspiegelen het vakmanschap en de technologie van het product, zoals de True-to-Nature Touch en Chrome Zone afwerking.

De meeste Balterio laminaat vloeren worden geleverd met 25 jaar garantie voor particulieren en 12 jaar commerciële garantie. Bovendien is Balterio te vinden op discountvloerwebsites. Dergelijke sites zijn een geweldige manier om een superieur product te krijgen tegen een betere prijs.

Als je op zoek bent naar een laminaatproduct dat net zo mooi, veelzijdig en milieuvriendelijk is en even milieuvriendelijk als duurzaam, dan moet Balterio laminaat één van je eerste keuzes zijn.

Balterio laminaat staat voor een beter milieu: Verminderen, hergebruiken, recyclen

Balterio laminaat lijkt hun groene initiatief zeer serieus te nemen. Volgens hun website streeft het bedrijf ernaar om alle basisprincipes van groen te bestrijken: tijdens de productie, in de toepassing van de consument en zelfs na de verwijdering.

Het bedrijf gebruikt zonne-energie, wind en zelfs een warmte recuperatiesysteem om de warmte-energie die tijdens de productie ontstaat, te hergebruiken. Balterio laminaat recycleert hun schroot, dat wordt hergebruikt in vloermatten voor de automobielindustrie. Ze hebben een 250% lagere emissiewaarde dan andere vloerbedekkingsfabrikanten.

Er zijn enkele milieuvriendelijke voordelen die worden doorgegeven aan de consument en ook daarbuiten. De inkten en kleurstoffen die worden gebruikt om vloerpatronen te creëren zijn op waterbasis en kunnen worden gerecycled en/of hergebruikt. De gebruikte lijmen zijn niet giftig en milieuvriendelijk.

https://www.parket-winkel.be/categorie/laminaat/
Woning en Tuin

Scheveningen slotenmaker

Een slotenmaker kun je op een dag nodig hebben als je buitengesloten komt te zitten en het is verstandig om nu alvast een slotenmaker Den Haag Scheveningen te zoeken. Als je in nood zit en buiten de deur staat heb je namelijk geen tijd om een goede slotenmaker te zoeken.

Malafide slotenmakers

Wanneer mensen buitengesloten raken bellen ze de eerste beste slotenmaker en geven ze hun adres op. Ze hebben haast en willen zo snel mogelijk weer naar binnen. Dit loopt soms goed af en soms niet doordat er ook malafide slotenmakers actief zijn. Sommige brengen veel te veel geld in rekening en andere doen het werk niet goed waardoor ze de deur slopen of een combinatie van beide. Nu je alle tijd hebt is het daarom handig om een goede slotenmaker Den Haag Scheveningen te vinden.

Recensies lezen en offerte aanvragen

Nu heb je al tijd om op internet recensies te gaan lezen over slotenmaker Den Haag Scheveningen waardoor je erachter komt welke hun werk goed uitvoeren. Dan wil je nog wel de goedkoopste hebben en hiervoor kun je offertes gaan aanvragen bij de slotenmakers Den Haag Scheveningen met goede recensies. Zo ben je voorbereid als je op een dag de slotenmaker nodig mocht hebben.

https://www.slotenmaker.nu/

Woning en Tuin

Deel van het dak vervangen door een lichtstraat

Je kunt nu heel betaalbaar een deel van het dak laten verwijderen en in plaats ervan een lichtstraat laten plaatsten. Een lichtstraat is een constructie van glas met een frame van staal, aluminium of hout. Tegenwoordig wordt er vooral gebruik gemaakt van aluminium als frame omdat het lichter is.

Als je een lichtstraat wil laten bouwen en plaatsen moet je eerst een offerte aanvragen. Je kunt bij diverse bouwbedrijven dat zich bezig houden met het bouwen van lichtstraten in Nederland een offerte aanvragen. Je moet een offerte aanvragen omdat een lichtstraat op maat wordt gemaakt en er is hier geen vaste prijs voor. Een deel van het dak moet ook verwijderd worden en het bouwbedrijf moet ook kijken hoeveel dat gaat kosten.

Nadat je een offerte hebt ontvangen en akkoord bent gegaan word de lichtstraat gebouwd. Wanneer het klaar is wordt er een afspraak gemaakt voor het plaatsen ervan. Tijdens de afspraak wordt het deel van het dak verwijderd waar de lichtstraat komt. Het is meestal binnen een dag gedaan. Je kunt immers niet met een gat in het dak blijven zitten voor een paar dagen. Het moet dan ook heel raar lopen dat de werkzaamheden langer dan een dag duren voor het plaatsen van de lichtstraat.

Serbo.nl/

Fakro.nl/

Jet-bik.nl/