Winkelen

Speciale cadeaus om aan je zwangere vrouw te geven

Mannen opgelet! Wanneer je vrouw in verwachting is en jullie een kleintje verwachten, dan is het superleuk als je haar een cadeautje geeft. Aandacht, liefde, laten zien dat je er voor haar bent. Want zwanger zijn is niet niks en – zeker door alle emoties en hormonen – is het heel fijn als je weet dat je man achter je staat.

Er zijn verschillende manieren om haar dat te laten weten. Maar met een presentje aankomen is natuurlijk altijd goed. Denk eens aan de volgende dingen:

Schrijf haar een mooie brief. Eentje die ze wil bewaren voor later, waarin je beschrijft hoe je je nu voelt, nu de baby nog niet is geboren. Dan kan je er later samen op terugkijken. Schrijf je brief in een mooie kaart en geef daar een hele grote bos bloemen bij. Dat is ze helemaal overrompeld en dat vergeet ze niet gauw.

Geef haar een aandenken aan de zwangerschap. Dat kan een bijzondere fotoshoot zijn, een beeldje van haar buik, een mooi bevallingsjurkje of een speciaal sieraad. Deze mama sieraden heb je in alle soorten en maten. Het mooiste is als het haar speciaal aan haar zwangerschap doet denken en misschien later uitgebreid kan worden met een naambedel waar de naam van jullie kindje op staat.

Die eerste echo is zo speciaal. Je ziet je kindje voor het eerst en hoort het hartje kloppen. De echofoto’die je meekrijgt kan je in een speciaal fotolijstje doen en je kan later ook nog een 4D pretecho laten doen. Dat kan je haar cadeau geven. Met zo’n 4D echo kunnen ze als het ware al zien hoe het gezicht van je kindje eruit gaat zien, heel bijzonder. Je krijgt er foto’s en een filmpje van om het later nog eens terug te kijken.

Tot slot vinden zwangere vrouwen het extra fijn om zich goed te verzorgen en laten verwennen. Dat kan door haar een mooie set bad en verzorgingsproducten te geven, speciaal voor zwangeren. Of een heerlijke massage boeken of spadagje met haar zus of vriendin. Ja kan natuurlijk ook het bad vol laten lopen en kaarsjes in de badkamer neerzetten en haar na het badderen een uitgebreide massage geven.

Aandacht is alles deze periode en nu heb je nog tijd voor elkaar. Geniet er samen van.

Winkelen

Hoe kies ik de juiste laptoptas uit voor mijn werk?

Heb jij voor je werk een laptop nodig? Dan is het handig om er een bijpassende laptoptas bij te shoppen, want zo kun je je laptop veilig overal mee naartoe nemen. Maar hoe kies je een leuke en praktische laptoptas uit? In dit artikel geven we je een aantal tips. 

Formaat laptoptas

Om te beginnen is het natuurlijk belangrijk om een laptoptas uit te zoeken in het juiste formaat. Dit wil zeggen dat je een laptoptas moet hebben die groot genoeg is voor je laptop. Klinkt erg logisch, maar soms vergissen mensen zich hierin. Laptops zijn namelijk in verschillende formaten verkrijgbaar, net zoals laptoptassen. Sterker nog: veel merken hebben vaak eenzelfde soort model en kleur laptoptas in een aantal formaten, dus als je niet goed oplet dan kun je per ongeluk de verkeerde kopen! Vaak staan de afmetingen van de tas en het formaat laptop wat erin zou moeten passen bij de tas vermeld, dus let hier altijd eventjes op. 

Soort laptop tas

Tegenwoordig heb je ruim de keuze in allerlei soorten laptoptassen en veel merken hebben allerlei leuke designs in hun collectie. De mogelijkheden zijn dus eindeloos te noemen wanneer het op laptoptassen aankomt! Denk maar bijvoorbeeld aan laptop rugzakken, laptop shoppers of laptop schoudertassen in de allerlei kleurtjes en printjes. Je hoeft trouwens niet per se een laptoptas te hebben met een laptopvak erin, want het alternatief is dat je een laptophoes koopt en je laptop met hoes en al in een willekeurige tas kunt stoppen. 

Indeling 

Tenslotte is het ook handig om te bedenken wat je allemaal van plan bent mee te nemen in je laptoptas, naast de laptop zelf. In sommige tassen passen namelijk slechts een laptop, maar laten weinig ruimte over voor andere dingen. Heb je bijvoorbeeld vaak papiermappen en een boek mee naar je werk? En heb je altijd je eigen eten en drinken bij je? Als het antwoord ‘ja’ is op deze vragen, dan kun je beter een laptoptas kiezen die ook groot genoeg is om extra spullen mee te nemen.

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO, linkbuilding en webdesign. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan.

www.adbull.nl

https://www.marington.nl/tassen/