Leuker langer werken
Image default
Zakelijke dienstverlening

Welk tijdregistratiesysteem is het best voor u?

Bij EasySecure snappen ze maar al te goed dat u een prikklok nodig heeft die past bij uw bedrijf. Dat betekent dat de ene ondernemer kiest voor een toegangspas en de ander voor een biometrische scan. Weer een ander kiest voor verschillende systemen op verschillende plekken in het gebouw. Wat ook uw behoeften en wensen zijn omtrent een tijdregistratiesysteem, EasySecure heeft er een antwoord op. Zij leveren voor ieder bedrijf een oplossing aan en een op maat gemaakt tijdregistratiesysteem dat exact aansluit bij wat er nodig is.

Systemen met kaarten, tags en codes

Allereerst kunt u bij EasySecure terecht voor tijdregistratiesystemen die werken met een toegangskaart, -tag of –code. Deze kaarten kunt u zelf opladen en zo aangeven waar ze toegang toe geven. Gaat er iemand weg, dan haalt u de kaart leeg en is deze te gebruiken voor de volgende nieuwe medewerker. Tags en codes werken bijna hetzelfde. Deze optie is goed betaalbaar en ook nauwkeurig, maar het gebeurt nogal eens dat medewerkers de kaart, tag of code vergeten of kwijtraken. Daarnaast is er vrij veel administratiewerk nodig wanneer u gebruikmaakt van dit type prikklok.

Systemen met een mobiele telefoon

U kunt ook voor een prikklok kiezen die werkt met de mobiele telefoon van uw medewerkers. Daar komt dan een code op te staan die gescand kan worden. De binnenkomst wordt geregistreerd en de medewerker wordt binnengelaten. Dit systeem is kostenbesparend omdat er veel minder administratie nodig is en u geen kaarten of tags aan hoeft te schaffen.

Biometrische systemen

Een laatste optie die u heeft als u een tijdregistratiesysteem aan wilt schaffen bij EasySecure is een systeem dat werkt met biometrie. Uw personeel wordt binnengelaten aan de hand van een scan van het gezicht of de vingerafdruk. De kans dat ze deze vergeten, bestaat natuurlijk niet en u bespaart kosten voor kaarten en tags. U heeft uw investering met dit waterdichte systeem ook erg snel terugverdiend.

Gerelateerde artikelen

Eenvoudige digitale communicatie door middel van narrowcasting software

Een archief digitaliseren volgens de laatste regelgeving

Dit schoonmaakbedrijf is werkzaam voor diverse kantoren in de omgeving van Utrecht