Bent u werkzaam in de bouw of installatiesector? Zoekt u een vacature in een technisch projectenbureau dat bouwbedrijven ondersteunt in de uitvoering van hun taken? Bekijk dan zeker de verschillende vacatures bij het technisch projectenbureau van Velox Engineering. Bij dit bedrijf in de Randstad vindt u ongetwijfeld uw nieuwe uitdaging als Revit modelleur, uitvoerder bouw of als werkvoorbereider bouw. Klinkt deze laatste functie wel interessant? Als werkvoorbereider bouw bent u verantwoordelijk voor de materiaalvoorziening, de werkinstructies en de detailengineering. U zorgt er dus voor dat een project klaar is om te worden gestart. Als werkvoorbereider bouw heeft u minstens een mbo of hbo-opleiding wektuigbouwkunde genoten.

Wordt uitvoerder bouw met behulp van het technisch projectenbureau

Bij technisch projectenbureau Velox Engineering kunt u terecht voor heel wat openstaande vacatures voor een uitvoerder in de bouw. Enkele voorbeelden waren Revit modelleur en werkvoorbereider bouw. U heeft misschien vooral interesse voor een functie als bouwkundig uitvoerder? Ook dat vindt u bij dit bureau. Wat houdt deze functie in? Als uitvoerder bouw bent u verantwoordelijk voor de begeleiding van bouwprojecten. U geeft dus de leiding aan het uitvoeringsteam en stelt weekplanningen op. U regelt een efficiënte inzet van materiaal en personeel zodat het project zo vlot mogelijk verloopt. Tevens bent u verantwoordelijk voor het bewaren van de kwaliteit en het opstellen van kwaliteitsaspecten. Dat is de functie van een uitvoerder bouw in een notendop.

Stel u kandidaat voor de functie werkvoorbereider of uitvoerder bouw

Wilt u werken bij een uitvoerder in de bouw? Klinken de vacatures van Revit modelleur, uitvoerder bouw of werkvoorbereider bouw u goed in de oren? Reageer dan op de openstaande vacatures bij technisch projectenbureau Velox Engineering in de Randstad. Op de website van dit bureau vindt u een uitgebreider beschrijving van de functies. De site vermeldt bovendien aan welke functie-eisen u moet voldoen om deze functie uit te voeren. Wacht dus niet langer en start uw nieuwe uitdaging door de surfen naar de website van Velox Engineering. Stuur snel uw cv en motivatiebrief op. Wie weet staat u binnenkort op de bouwwerf om het project in goede banen te leiden.