Vervoer en transport

Co-packing diensten: een co packer voor jouw bedrijf!

Als winkel is het handig om een co packer bedrijf in te schakelen. Bij Na-Nomi kun je terecht voor co-packing diensten. Co-packing is de manier waarop de producten die je als winkel aanbiedt ingepakt worden. Je wilt natuurlijk dat dit er netjes en verzorgd uit ziet. Daarom is een co-packing bedrijf als Na-Nomi ideaal om in te schakelen hiervoor. Dit is handig voor bedrijven en winkelketens.

Meedenken bij acties en problemen

Als je een idee hebt voor een actie of heb je een probleem met verpakkingen die je niet kunt oplossen, kun je direct bij Na-Nomi terecht. Ze denken namelijk graag mee om samen tot een gangbare oplossing te komen.

Als je samen tot een idee bent gekomen, wordt het concept door Na-Nomi uitgewerkt. Hierbij regelen ze alles. Dit houdt ook in dat de derde partijen zoals distribiteurs en leveranciers geregeld worden door Na-Nomi.

Verschillende diensten aangeboden

Naast hulp bij het verzinnen van acties of het verhelpen van problemen, is het ook mogelijk om Na-Nomi je inpakwerk te laten doen. Zo bieden ze shrink wrapping aan. Dit houdt in dat ze verpakkingen maken om een meerdere producten in aan te bieden. Hierbij moet je denken aan voordeelverpakkingen of multi verpakkingen.

Ook is het mogelijk om de sleeve van een product te laten ontwerpen en verpakken door Na-Nomi. Dit is de kartonnen buitenkant die om je producten heen zit. Dit is perfect voor acties en het delen van recepten of tips.

Ook kun je stickers, labels en etiketten laten maken door Na-Nomi. Door een sticker te gebruiken kun je een product aanbieden in meerdere landen of toepassingen. Dit is perfect als je producten wilt opsturen of exporteren.

Daarnaast kun je ook nog eens producten laten ompakken, verpakken of inpakken. Dit is ideaal bij het verpakken van kerstpakketten, boodschappenpakketten of assortimentsverpakkingen. Dit is perfect, omdat de markt steeds wisselt. Als webshop is het ook mogelijk om samen te werken met Na-Nomi.

Dit is handig, omdat je Na-Nomi het werk van het vervoer van de producten kan laten doen. Ze zorgen er namelijk voor dat de juiste producten naar de juiste adressen worden gestuurd.

Vervoer en transport

Het vaarbewijs behalen

In Nederland is een vaarbewijs of certificaat om zelfstandig te mogen varen op grotere vaartuigen vereist. Er zijn vier soorten vaarbewijzen, afhankelijk van factoren zoals de lengte en functie van uw schip:

  • Kleine vaarbewijs
  • Vaarbewijs 2
  • Groot vaarbewijs
  • Groot plezierbewijs

In de meeste gevallen kan het vaarbewijs online worden behaald, gevolgd door een bootlicentietest die ook online wordt afgerond. De cursussen Vaarbewijs zijn niet zo uitgebreid als die voor een autorijbewijs, zo is meestal geen praktijkopleiding op het water nodig.

Bijzondere eisen vaarbewijs

Om op een aantal specifieke wateren te varen heb je een vaarbewijs nodig. Je kunt bij de gemeente of het waterschap een waterkaart aanvragen, waarop je kan zien voor welke wateren je een bijzondere vergunning nodig hebt. Vaarvergunningen zijn meestal vereist voor waterwegen die in blauw en lichtgeel zijn aangegeven op de waterkaarten van de ANWB. Zorg dan ook dat je juist gekwalificeerd bent.

Vragen over het vaarbewijs 

Hoe lang is een vaarbewijs geldig? Een vaarbewijs is levenslang geldig. Als je nu een vaarbewijs haalt, heb je er een leven lang plezier van!

Heb je een vaarbewijs nodig om een ​​boot te besturen? Sommige landen vereisen dat alle watersporters een licentie of certificaat hebben, terwijl andere staten alleen leeftijdsgrenzen hebben voor het verlenen van licenties. In Nederland is een vaarbewijs vanaf een bepaalde lengte of snelheid verplicht. Je kan een vaarbewijs pas halen vanaf jouw 18e.

Hoeveel kost een vaarbewijs? Bij Snel je Vaarbewijs kun je jouw vaarbewijs al halen vanaf €70,-. Andere aanbieders de cursus en het examen aan voor een hogere vergoeding. De staat kan registratiekosten vragen en kosten brengen voor het afronden van het examen bij het CBR.

 

 

 

http://sneljevaarbewijs.net
Vervoer en transport

Prijs is belangrijk, maar niet het allerbelangrijkste

Prijs is belangrijk, maar niet het allerbelangrijkste

Iedereen wil wel tegen een goedkope prijs naar Schiphol gebracht worden. Maar het tarief is niet het allerbelangrijkste. Tevens zijn de mensen die achter het taxibedrijf en de website zitten van belang. Er bestaan inmiddels zoveel verschillende aanbieders online dat het overzicht zeer onduidelijk te noemen is. Niet alleen zijn er de ronselaars op de weg zelf, maar tevens verschijnen deze op het internet..

 

Vergelijk aanbieders met elkaar

Als je een goede keus wil maken dan is het handig om een paar aanbieders met elkaar te vergelijken. Het is onmogelijk om ze allemaal naast elkaar te leggen. Maar er bestaan wel nog wat andere tips om aan een betrouwbare en veilige taxi te komen, want zoals reeds gezegd, prijs is niet het enige waar je op moet letten. Voor prijs gelden de volgende tips:

–          Vergelijk via de website jouw gewenste taxitraject de totaalprijs, te goedkoop kan een reden zijn om achterdochtig te worden.

–          Gelden de tarieven altijd, 24/7? Geen nacht- en weekend toeslagen?

–          Er zijn geen bagagetoeslagen of andere (vreemde) extra bedragen?

 

Overige tips voor het vinden van een Schipholtaxi online

Uiteindelijk wil je een taxi voor de deur op het gewenste tijdstip, jouw aanvraag moet dus serieus genomen worden. Let hierop bij jouw reservering.

–          Word je goed en netjes te woord gestaan?

–          Staat er een telefoonnummer op de website, welke goed bereikbaar is? Bel gewoon even als je twijfelt, zo heb je in ieder geval de dekking van een bestaand nummer.

–          Wat zijn regels omtrent wijzigingen of annuleringen? Sommige taxibedrijven vragen hier een percentage voor, en je wil niet voor gekke verrassingen komen te staan.

 

Aanbevolen taxibedrijven

Op de websites van Schipholtaxi.pro kan je meer informatie lezen over het nemen en boeken van een Schipholtaxi. Je kan ze altijd bellen om jouw vragen te stellen. Door te bellen heb je een eerste indruk van het taxibedrijf. Er bestaan talloze pagina’s die niets met taxivervoer te maken hebben, zij proberen er geld uit te slaan. Boek je bij hen dan is het mogelijk weggegooid geld. Onderschat internetcriminelen niet.