Wanneer u een complex verhaal wilt vertellen, doet u er verstandig aan om een animatie bedrijf in te schakelen. Want wanneer u bijvoorbeeld een artikel schrijft, is de kans dat het daadwerkelijk wordt gelezen door uw klanten of doelgroep erg klein. Veel mensen hebben het druk en nemen vaak niet meer de tijd om een artikel van bijvoorbeeld 1000 woorden te lezen. Een animatie voor uw bedrijf is dan zeker een oplossing. Bij Bord & Stift kunt u aan de slag met het maken van een animatie voor uw bedrijf, dit alleen met een whiteboard en stiften. Hun tekenaars hebben een gezonde dosis creativiteit en met een professioneel team gaan ze voor u aan de slag.

Van A tot Z, het maken van een animatie voor uw bedrijf

Wilt u een animatie voor uw bedrijf laten maken, maar er niet te veel tijd in te hoeven steken? Kies dan voor een specialist op dit gebied zoals Bord & Stift. Zij bieden u van A tot Z begeleiding bij het maken van een animatie voor uw bedrijf. Zo zorgen ze naast de animatie voor onder andere het schrijven van de teksten voor de animatie. Maar ook het inspreken van de teksten, de tekeningen maken en het editen van de film bent u bij Bord & Stift op het juiste adres. Op deze manier nemen ze bij u zoveel mogelijk werk uit handen en door de combinatie van simpele tekeningen en een goede voice-over bereiken ze uw doelgroep wel!

Naast een animatie voor uw bedrijf kunt u ook kiezen voor een live tekenaar

Een live tekenaar zou u ook wel een sneltekenaar kunnen noemen. Hij of zij kan namelijk razend snel informatie vertalen naar concrete en begrijpelijke beelden! Deze personen worden ook ingezet bij het maken van een animatie voor uw bedrijf. Deze personen zorgen ervoor dat zaken tijdens uw vergadering niet worden genotuleerd met teksten, maar met beeld. Dit zorgt voor een extra dimensie waardoor uw ideeën in een oogopslag helder voor u zijn. Dit is natuurlijk een leuke en speelse manier om uw vergadering op te slaan en duidelijk weer te laten geven voor uw werknemers. Bij Bord & Stift kunt u een live tekenaar inschakelen. U kunt dit bedrijf namelijk voor meer inschakelen dan alleen het maken van een animatie voor uw bedrijf.